• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

ıngilizce olması problem degil lotus35:128:

10 saatligi indirmeye basladım bir gün istiyor zaten bu iş:50:

5 partı indirip cıkartmayı deniycem olur umarım.(am-pm)

bir de, ben su an diyetisyene gidiyorum eylul sonuna kadar devam edicem sonra okuldan dolayı bırakıcam. tabi yine ayni beslenme düzenine ve ara sıra farklı diyetlere devam edicem.

bu 10 saati 10 saat mı yapayım yoksa uzatayım mı?

ardından super callana mı geceyim, kilo vermeye calıstıgım için cardıo mu yapayım?

ne dersiniz kızlar? ozellikle uzun suredir bu işin içinde olanlar fikriniz nedir?

Son düzenleme:
İlk sayfadaki linkler sağlamdı canım dediğim gibi, dün akşam ordan indirdim. Virüs de kullandığın antivirüs programıyla alakalı olabilir. Bugün başlıyorum inşallah. :)

önemli degil zaten kitap scan veya fotograf oldugu için pek açıklayıcı degil. Hayırlı olsun ben de yarın baslıycam umarım:15:

Bir de hızlı CALLANETİCS programları var.Bölgesel çalışmak isteyenler için;
QUİCK CALLANETİCS LEGS : 20dk. sadece bacakları sıkılaştıran ve çalıştıran bir program.
QUİCK CALLANETİCS STOMACH : 20 dk karın ve mide için.
QUİCK CALLANETİCS HİPS&BEHİND : 20 dk basen ve kalça için.

Peki bu bölgesel olanlar için videoları nerden edinebiliriz? Netten arattım ama hep 1-2 dakikalık videolar var :/ Bu arada yüklediğiniz diğer videolar için de teşekkür ederim, bugün başladım, ve galiba pestilim çıktı, iyi oldu, oh olsun o yağlara :D

Peki bu bölgesel olanlar için videoları nerden edinebiliriz? Netten arattım ama hep 1-2 dakikalık videolar var :/ Bu arada yüklediğiniz diğer videolar için de teşekkür ederim, bugün başladım, ve galiba pestilim çıktı, iyi oldu, oh olsun o yağlara :D

videolara ulasmak cok zor. tekrar tesekkurler lotus35 sen olmasan..

bu yuzden 20dk olanları bulamayabilirsin. 52. sayfada 8er dakikalık bolgesel egzersizlerin linkleri var onları yapabilirsin bence.

ıngilizce olması problem degil lotus35:128:

10 saatligi indirmeye basladım bir gün istiyor zaten bu iş:50:

5 partı indirip cıkartmayı deniycem olur umarım.(am-pm)

bir de, ben su an diyetisyene gidiyorum eylul sonuna kadar devam edicem sonra okuldan dolayı bırakıcam. tabi yine ayni beslenme düzenine ve ara sıra farklı diyetlere devam edicem.

bu 10 saati 10 saat mı yapayım yoksa uzatayım mı?

ardından super callana mı geceyim, kilo vermeye calıstıgım için cardıo mu yapayım?

ne dersiniz kızlar? ozellikle uzun suredir bu işin içinde olanlar fikriniz nedir?

Tatlım 1 gün ayırmana gerek yok indirme yapınca yeni indirme için bekleme süresi isterse, yeni indirmeyi yapmadan önce modemini açıp kapatmalısın.hemen diğer partı indirebilirsin böylece.
Amacın kilo vermekse 10 saatte 10 yaş gençleşi bi süre yapıp vücudunu alıştırdıktan sonra cardiyo callan ve evolution callanı dönüşümlü yapamalısın.yada 10 saatte yaş gençleşi yapmaya devam edip ortalama 30dklık herhangi bir kardiyo spor yapabilirsin.kilo verme ve fit olma yolunda başarılar dilerim canım :34: değişimlerini bizimle paylaşırsan sevinirim :16::16::16:

Canım inan bende bulamadım bu videoları bile binbir zorlukla başla başla yabancı sitelerden bulup yükledim buraya.bölgesel çalışmak istiyorsan 10 saatte 10 yaş gençleşi vücudun alışana dek yapmalısın.sonrada 10 saatte 10 yaş gençleş videosundaki baştaki ısınma hareketleri + süper callandaki sorunlu bölgen ile ilgili kısımları yapmanı tavsiye edebilirim.ısınma olmadan bu tip egzersizleri yapmak sakatlanmaya yol açar çünkü.umarım yardımcı olabilmişimdir :34:

mermaid5 ve lotus35, çok teşekkür ederim :) bunlar bile süper lotus, emeklerin için bi daha teşekkür ederim :)

27 günde ne gibi değişimler oldu acaba? 10/10 olanı yapıyorsunuz değil mi?

evet klasiği yaptım 27 gün bi kaç gündür supere gectım güya :) tam anlamıyla yapamıyorum süperi ama mumkun oldugunca yapmaya calısıyorum degısımlere gelıcek olursak tabıkı var degısımler ıncelmem toparlanmam var benım sıkıntım alt bedenım ozellıkle bacaklarım cok bellı olan bişey yok aslında ıncelme adına yanı ama toparlanma bı haylı var toplu dık sekılllı yanı :) incelme içinde sabırlı davranmak gerek :)

pazar günü dınlenmeydı pazarteside vakıt bulup bır turlu yapamadım ole gitti ama dün yaptım 28. gunu tamamladım :) yarım yamamlakta olsa süper yaoıyorum bu arada :)

Dün 13.yaptım bugün 14.için güç toplamaya çalışıyorum, iki gündür sigara krizim var içmemek için abur cubur yiyorummm canım sıkılınca hemen sigara aklıma geliyor neyseee.......call devammmmm.....

Tatlım 1 gün ayırmana gerek yok indirme yapınca yeni indirme için bekleme süresi isterse, yeni indirmeyi yapmadan önce modemini açıp kapatmalısın.hemen diğer partı indirebilirsin böylece.
Amacın kilo vermekse 10 saatte 10 yaş gençleşi bi süre yapıp vücudunu alıştırdıktan sonra cardiyo callan ve evolution callanı dönüşümlü yapamalısın.yada 10 saatte yaş gençleşi yapmaya devam edip ortalama 30dklık herhangi bir kardiyo spor yapabilirsin.kilo verme ve fit olma yolunda başarılar dilerim canım :34: değişimlerini bizimle paylaşırsan sevinirim :16::16::16:

keske bunu onceden bilseydim:9: daha bugun videoyu tamamladım internet de yoktu:5:

tabi ki paylasırım ama malesef biraz düzensiz olacak ne yapalım hic yoktan iyidir:1:

ııı şey ben tekrar başladım ve bugün 4. günüm. :1::1:

Bu kez sonunu getirebilecek miyim hep beraber görücez. :1:

Şimdi topiği biraz incelemeye alayım. :)) Uzun zamandır girmiyorum.

Bugün Callen'da 3. günüm olacak inşaallah az sonra yapacağım. 5 gündür diyetteyim, günde 1 saat kadar tempolu yürüyüş yapıyorum ve 15-20 dakika da bölgesel aerobik(basen ve kalça). Akşam 4ten sonra ağzıma tek lokma sürmüyorum. Baskül'ün pili bittiği için tartılamadım 3 gündür hiç. Ama ölçülerimdeki değişim inanılmaz oldu! :21::21:
göğsümde sorun yoktu zaten 89'du ama belim 74'den 69'a, kalçam 105'den 99'a bacağım da 57'den 52'ye düşmüş :30:
bir gariplik var ama çözemedim normal mi bu kadarı bilmiyorum ama çooook mutluyum. Yarın da basküle pil alıcam 68.5 kg ile başlamıştım kaç oldum diye :8::8:

Bugün Callen'da 3. günüm olacak inşaallah az sonra yapacağım. 5 gündür diyetteyim, günde 1 saat kadar tempolu yürüyüş yapıyorum ve 15-20 dakika da bölgesel aerobik(basen ve kalça). Akşam 4ten sonra ağzıma tek lokma sürmüyorum. Baskül'ün pili bittiği için tartılamadım 3 gündür hiç. Ama ölçülerimdeki değişim inanılmaz oldu! :21::21:
göğsümde sorun yoktu zaten 89'du ama belim 74'den 69'a, kalçam 105'den 99'a bacağım da 57'den 52'ye düşmüş :30:
bir gariplik var ama çözemedim normal mi bu kadarı bilmiyorum ama çooook mutluyum. Yarın da basküle pil alıcam 68.5 kg ile başlamıştım kaç oldum diye :8::8:

Akşam 4 ten sonra mı? :26: Nasıl bir diyet bu? Bu kadar zamanda ölçülerde bu kadar değişimin olması garip geldi bana... Gerçi programınız baya aktif... :)

Birde bu kadar yoğun çalışmadan sonra yorgunluk oluyor mu? :26:

Akşam 4 ten sonra mı? :26: Nasıl bir diyet bu? Bu kadar zamanda ölçülerde bu kadar değişimin olması garip geldi bana... Gerçi programınız baya aktif... :)

Birde bu kadar yoğun çalışmadan sonra yorgunluk oluyor mu? :26:

callen dışında diğer egzersizlerden sonra çok bir süre yorgunluğum olmuyor ama callen'den sonra yarım saat kadar sürekli yorgun hissediyorum.
metabolik saatimize göre saat 22.30-03.00 arası uykuda yağ yakıyoruz bu yüzden en geç saat 23.00da yatakta oluyorum sabah da en geç 8de kalkıyorum. akşamları karnım guruldamıyor değil tabi saat 4te yediğim için :1:
sabah kalktığımda yarım litre su içiyorum ve 1 saatlik yürüyüşümü yapıyorum. ardından duşumu alıp kahvaltı ediyorum (benim kahvaltı alışkanlığım gevrekler kellogs'unkisini yiyorum.) ardından saat 12 gibi şekersiz türk kahvemi içiyorum ve 15.30da evde ya da dışardaysam ne varsa yiyorum.
benim için güzel kısım su içmeye bayılırım normalde de günde en az 3 litre su içerim. şu an 5 litreye çıktı hatta pazartesi günü 6.5 litre su içtim.
bakalım yarın tartılacağım. inşaallah kilo olarak da gitmiştir. :16:

callen dışında diğer egzersizlerden sonra çok bir süre yorgunluğum olmuyor ama callen'den sonra yarım saat kadar sürekli yorgun hissediyorum.
metabolik saatimize göre saat 22.30-03.00 arası uykuda yağ yakıyoruz bu yüzden en geç saat 23.00da yatakta oluyorum sabah da en geç 8de kalkıyorum. akşamları karnım guruldamıyor değil tabi saat 4te yediğim için :1:
sabah kalktığımda yarım litre su içiyorum ve 1 saatlik yürüyüşümü yapıyorum. ardından duşumu alıp kahvaltı ediyorum (benim kahvaltı alışkanlığım gevrekler kellogs'unkisini yiyorum.) ardından saat 12 gibi şekersiz türk kahvemi içiyorum ve 15.30da evde ya da dışardaysam ne varsa yiyorum.
benim için güzel kısım su içmeye bayılırım normalde de günde en az 3 litre su içerim. şu an 5 litreye çıktı hatta pazartesi günü 6.5 litre su içtim.
bakalım yarın tartılacağım. inşaallah kilo olarak da gitmiştir. :16:

Hıı anladım. :) Yalnız 6.5 litre fazla değil mi? farkındayım çok soru sordum. :1::1::1: Günde en fazla 4 veya 4.5 olmalıdır. Fazlası da zarar. Aman diyeyim!

Back