• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

ne kadar zaman callan yaptınız ne kadar fark olmuştu basenlerınızde incelmenız ne kadar zamanda ne kadardı yanı merak ettim de incelmeyen koco bir totom va bacaklarım varda merak ettım ne kadar zamanda etkı ettı dıye 24 gündür yapıyorum callanı kılo da verdım ama ona ragmen cok bısey fark etmedı bacaklarımda basenımda ıncelmış hissetmiyorum hiç :(

4-5 ay neredeyse full yaptım, son bir yıldır ise ara ara yapıyorum ama ben 1.ayda incelmiş 2.ayda istediğim gibi olmuştum vazgeçme o koca toto ve bacaklar bendede vardı... Eğer incelme hissetmiyorsan doğru yapmıyor olabilirsin....

Son düzenleme:
tesekkur ederim fakat tek part olanları da winrar'dan cıkarırken problem oluyor. bir yardım ederseniz:29:

2. kez yapmaya hevesleniyorum fakat videoları acamıyorum umarım bu kez olur:18:
Linkleri yarın bi kontrol edicem ama indirdiysen ve açamıyorsam işk sayfadaki ilk mesajımı dikkatlice okumanı tavsiye ederim.

callancı güzel hanımlar günaydın herkese:) dün akşam 23. günüde tamamladım 24. bu akşama inşallah :) kimde ne gibi degişiklilkler var merak ettim benım çevremdeki herkes çok kilo verdın yeter diyo :) aslında kilo olarak çok gitmedı ama hem kilo verıp hem sıkılaşınca cok verılmiş gibi duruyo alt bedenımde çok bi degişiklik hissedemıyorum ben incelme toparlanma tabıkı var ama daha çok yolum var benım çok:) ben çok hissetmıyorum ınceldıgını ama bi bakan hemen fark edıyo toto gitmiş küçülmüş diye:)
Canım herkeste farklı bölgede etki ediyor bi de bacak basen hareketlerini düzgün yapıp yapamadığına dikkat ederek yapmanı tavsiye ederim :34:

:64:

Sevgili callancı dostlarım.

Birkaç gündür yoktum. Önce ailem yanıma geldi ve sonrasında da yaşadığım sevinçle ben kendimi bile unuttum. :1::1:

En sonunda dün atandım. Hem de hiç ummadığım halde yaşadığım şehir içinde, tek vesaitle gidip gelebileceğim bir okula atandım.

Çok mutluyum, çok. :nazar:

Ama sadece dün callanetics yapamadım. Diyetime de devam ediyorum. Okulun en şık ve zarif öğretmeni ben olcam. :9::9::9:

Öperim.
Canımmm çok ama çok sevindim.dua etmiştim senin için.Rabbim gönlüne göre vermiş.en şık fit öğretmen olucaksın eminim öpüyorummm :34::16::46:

Selam bayanlar daha yeni gelebildim ankaradan..Ziyafetler vardı ama dikkat etmeye çalıştım elimden geldiğince:52:..Vee bu sabah 59u gördüm sadece 1 kilocuk ama olsun o da birşeydir benim için :16:
Orada haliyle spor yapamadım ama bugün tekrar başladım callana..
Böyle işte..Sağlıklı günler..:27:

Bu arada serdemyavuz tebrik ederim çooooookkk sevindim seniin adına canımm:16::16:
Canım hoşgeldin 1 kg bile olsa süper çünkü kilon az :34:

tebrikler çok sevindim senin adına
ben de bu yaz günü (Antalya da yaşadıgım ıcın hala yaz bıtmedı ) grip olmayı başardım 3 gun yapamadım bugun azmettım ve yaptım aslında bu dınlenme ıyı gelmıs hareketlerı cok daha ıyı yaptım mekıkler zorlamadı
yarın leslıe de baslıyacam
iyi geceler
Geçmiş olsun tatlım :34:

Herkese selam callenetics geçen sene full yapıp dukan sayesinde 11 kilo verip acayip incelmiş biriydim... Aama sigara bırakma çabalarım dolayısıyla ki bırakabildim şükür tekrar baştan kilo vermeye çalışıyorum çünkü bana 9kiloya maloldu bırakmam. Ama call ara ara yapmış olduğumdan mı bilinmez eskisi gibi kocaman basenlerim oluşmadı almıştım ama herkes okadar almadığımı söylüyor... Birkaç arkadaş yazmıştı daha önce call bıraktıktan sonra eski haline tamamen dönmek uzun zaman alıyor diye bunun çoook doğru olduğunu bizzat yaşadımmm... Şimdi 8.günümdeyim bakalım neler olacak....
Ooooooo tecrübeli arkadaşım yelsercim seni burda görmek çok güzel :34: sigarayı bırakmana ço sevindim kilo ne ki verirsin sen eminim :46::46::46:

25. günüde tamalamış bulunuyorum kızlar bacak hareketlerine daha fazla dikkat ederk yapıyorum umarım sabrımın karşılıgını alırım :)

25. günüde tamalamış bulunuyorum kızlar bacak hareketlerine daha fazla dikkat ederk yapıyorum umarım sabrımın karşılıgını alırım :)
Alırsın canım :34: bende ilk bacaklar etki görmüştü demekki herkeste başka şekilde etki ediyor :34: gerekiyorsa ilk sayfadaki bacaklar ve basenler için 8 dklık videolardan yapabilirsin :34:

Alırsın canım :34: bende ilk bacaklar etki görmüştü demekki herkeste başka şekilde etki ediyor :34: gerekiyorsa ilk sayfadaki bacaklar ve basenler için 8 dklık videolardan yapabilirsin :34:

inşallah canım inşallah sabredıp yapmaya devam ediyorum:) bakarım videolara gerekirse yaparım eklerım onlarıda gereken neyse yapmaya razıyım yeter ki, incelsin artık ya :)

25. gün yazmısım pardon kızlar 25 günü bugun tamamlamış bulunuyorum daha ayrıca bugun bir hırslandım süperi deneyeyim dedım ama tam olarka yapmak mümkün degıl callan yapalı bir saatten fazla oldu hala yanıyor sankı bacaklarım ki tam anlamıyla yapmadım yapamadım ama yinede o yanmayı titremeyi hissetmek güzel:)

Linkleri yarın bi kontrol edicem ama indirdiysen ve açamıyorsam işk sayfadaki ilk mesajımı dikkatlice okumanı tavsiye ederim.

Canım herkeste farklı bölgede etki ediyor bi de bacak basen hareketlerini düzgün yapıp yapamadığına dikkat ederek yapmanı tavsiye ederim :34:

Canımmm çok ama çok sevindim.dua etmiştim senin için.Rabbim gönlüne göre vermiş.en şık fit öğretmen olucaksın eminim öpüyorummm :34::16::46:

Canım hoşgeldin 1 kg bile olsa süper çünkü kilon az :34:

Geçmiş olsun tatlım :34:

Ooooooo tecrübeli arkadaşım yelsercim seni burda görmek çok güzel :34: sigarayı bırakmana ço sevindim kilo ne ki verirsin sen eminim :46::46::46:

Selam tatlım,tekrar başladım fakat callanetics hafif gelmeye başlamış süpere geçiyorum ama yavaş yavaş ekliyorum iki gündür süperden alıntılar yapıyorum ve bugün hamlamışım işe yarıyor... ilk başladığım günlerde özellikle ilk 3gün resmen uyumuyor bayılıyordum, yeni hareketlerdede uyku bastırıyor hafiften iyiye işaret ;)

Selam tatlım,tekrar başladım fakat callanetics hafif gelmeye başlamış süpere geçiyorum ama yavaş yavaş ekliyorum iki gündür süperden alıntılar yapıyorum ve bugün hamlamışım işe yarıyor... ilk başladığım günlerde özellikle ilk 3gün resmen uyumuyor bayılıyordum, yeni hareketlerdede uyku bastırıyor hafiften iyiye işaret ;)
Sevindim canım.buralarda olman güzel.hafif geldiğini hissetmen ve superdeb alıntı yapman çok mantıklı :34: bende super yapıyorum ama bazı hareketleri yapmıyorum :34:

26. günüde tamamladım kızlar bugun 27. olucak inşallah pazar günü dinlenme:)
İstikrarlı callan kızı süpersin :34: yarın güzelce dinlen iyi dinlenmeler :16:

Sevindim canım.buralarda olman güzel.hafif geldiğini hissetmen ve superdeb alıntı yapman çok mantıklı :34: bende super yapıyorum ama bazı hareketleri yapmıyorum :34:

İstikrarlı callan kızı süpersin :34: yarın güzelce dinlen iyi dinlenmeler :16:

teşekkürederim :)27. günümüde tamamladım yarın aynen dedigin gibi güzelce dinlenıcem :) hafta başı itibariyle buralardayım insallah:)

Hep başlamış ama hiç tamamlayamamış biri olarak bu kez kararlıyım. Okulumun açılmasına 10 gün var tam olarak. Yazdan beri beni hiç görmeyen arkadaşım değişimi farketsin istiyorum, bu yüzden bu gece callan egzersizimi yapıp yarın sabah yürüyüşe çıkıyorum. Yarından itibaren de sabahları yürüyüş, ardından da callan olarak devam edeceğim. Ölçülerimi de bitiminde paylaşırım mutlaka. :)

Bu sırada yapmış ve özellikle alt vücuttan incelmiş arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa çok mutlu ve motive olurum. :))

kızlar baslangıç programını indirdim, full olmasına ragmen winrardan cıkarılamıyor, bir disk takmamı istiyor. ne yapmam gerek bilen var mı? bu videolara ulasmaya calıstıgım sürede 10 saatlik egzersizleri bitirirdim:14:

kızlar baslangıç programını indirdim, full olmasına ragmen winrardan cıkarılamıyor, bir disk takmamı istiyor. ne yapmam gerek bilen var mı? bu videolara ulasmaya calıstıgım sürede 10 saatlik egzersizleri bitirirdim:14:

Ben de dün akşam indirdim hem 10/10 olanı hem süperi, ilerde linkler siline bilir diye. Bende böyle bi problem olmadı. Sağ tıklayıp buraya çıkart demeyi deneyin istersiniz.

Son düzenleme:
Ben de dün akşam indirdim hem 10/10 olanı hem süperi, ilerde linkler siline bilir diye. Bende böyle bi problem olmadı. Sağ tıklayıp buraya çıkart demeyi deneyin istersiniz.

Teşekkür ederim Dizzy:16:
beginning olandan vazgectim cunku olmuyor.
10\10 olanı deneyecegim umarım olur. hiç olmazsa bana ozelden gönderebilecek biri var mı?

kızlar bu arada video bulamayınca kitabı indireyim dedim. bilgisayar virus saptayarak kitabı dosyayı sildi. bilginiz olsun.

kızlar bu arada video bulamayınca kitabı indireyim dedim. bilgisayar virus saptayarak kitabı dosyayı sildi. bilginiz olsun.

İlk sayfadaki linkler sağlamdı canım dediğim gibi, dün akşam ordan indirdim. Virüs de kullandığın antivirüs programıyla alakalı olabilir. Bugün başlıyorum inşallah. :)

Kızlaaar uzun zamandır bi düzenli yapamadım ya bi gün yapıyorum diğer gün yapamıyorum. Düzenim çok bozuldu bu aralar. Kış geliyor. Herkes istanbula döndü. Her gün bi arkadaşımla görüşüyorum. Yoruldum da bir yandan.

Ama dün yoga yaptım. Farklı hareketler sokunca araya vücut hissediyo farklı bölgeler çalışıyor bu his hoşuma gidiyor. Uzun zamandır düzensiz düzensiz callan yapınca değişik geldi yoga. Bugün her yerim tutuldu kıpırdayamaıyorum. Yarın pazartesi ve düzenli callanlarıma başlıyorum inşallah :)

diyetime devam ediyorum. Kilom çok yavaş gidiyo ama olsun daha iyi :)

Call 11. gün eğer regl sancım izin verirse tabi:) Süper call'dan birkaç hareket eklemiştim biraz alışayım bir kaç hareket daha ekleyeceğim... Bakalım nasıl olacak herkese kolay gelsin ;)

teşekkürederim :)27. günümüde tamamladım yarın aynen dedigin gibi güzelce dinlenıcem :) hafta başı itibariyle buralardayım insallah:)
Benimde dinlenme günüm ama evde temizlik falan derken dinlenemiyorum.neyse bi şekilde şu dinlenme günümü başka güne çekmeliyim :34:

Hep başlamış ama hiç tamamlayamamış biri olarak bu kez kararlıyım. Okulumun açılmasına 10 gün var tam olarak. Yazdan beri beni hiç görmeyen arkadaşım değişimi farketsin istiyorum, bu yüzden bu gece callan egzersizimi yapıp yarın sabah yürüyüşe çıkıyorum. Yarından itibaren de sabahları yürüyüş, ardından da callan olarak devam edeceğim. Ölçülerimi de bitiminde paylaşırım mutlaka. :)

Bu sırada yapmış ve özellikle alt vücuttan incelmiş arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa çok mutlu ve motive olurum. :))
Tatlım ben ilk bacaklarımın incelmesi ve kalçamın küçülmesi etkisini aşmışım callandan.hareketleri doğru yapmak için dikkatlice yapmanı öneririm etkisini görüceksin :34:

Teşekkür ederim Dizzy:16:
beginning olandan vazgectim cunku olmuyor.
10\10 olanı deneyecegim umarım olur. hiç olmazsa bana ozelden gönderebilecek biri var mı?
İngilizce bilmiyorsan zaten direk 10 saatte 10 yaş gençleş ile başlamalısın :34: tüm linkler sağlam durumda.eğer indirmeyi yaptıysan tüm partları indirip indirmediğini kontrol etmelisin.

İlk sayfadaki linkler sağlamdı canım dediğim gibi, dün akşam ordan indirdim. Virüs de kullandığın antivirüs programıyla alakalı olabilir. Bugün başlıyorum inşallah. :)
Katılıyorum canım.bazı programlar fazla ince araştırma dolayısıyla zararlı olmasa da siliyor dosyayı.

Kızlaaar uzun zamandır bi düzenli yapamadım ya bi gün yapıyorum diğer gün yapamıyorum. Düzenim çok bozuldu bu aralar. Kış geliyor. Herkes istanbula döndü. Her gün bi arkadaşımla görüşüyorum. Yoruldum da bir yandan.

Ama dün yoga yaptım. Farklı hareketler sokunca araya vücut hissediyo farklı bölgeler çalışıyor bu his hoşuma gidiyor. Uzun zamandır düzensiz düzensiz callan yapınca değişik geldi yoga. Bugün her yerim tutuldu kıpırdayamaıyorum. Yarın pazartesi ve düzenli callanlarıma başlıyorum inşallah :)

diyetime devam ediyorum. Kilom çok yavaş gidiyo ama olsun daha iyi :)
Canım iyi yapmışsın vücudunu şaşırtman iyi gelir :34:

Call 11. gün eğer regl sancım izin verirse tabi:) Süper call'dan birkaç hareket eklemiştim biraz alışayım bir kaç hareket daha ekleyeceğim... Bakalım nasıl olacak herkese kolay gelsin ;)
Yelsercim sana da kolay gelsin :34:

Son düzenleme:
Back