- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.403
- 298
Canım matım var evet. Karın hareketlerini mat üstünde yapıyorum. İstanbul Bayrampaşa'da decathlon diye spor magazası var. Ordan 5 TL'ye aldım. Çok dandk bişey. İncecik sünger gibi. Ama evde idare ediyor. Kaliteli bir şey istersen yine o magazada kalın ve bayağı iyi modeller vardı böyle çantalı mantalı. 60 TL'ye kadar çıkıyodu fiyatlar. :)
Markanın çok önemli oldugunu sanmıyorum. Rahat etmek istiyorsan kalın ve yumuşak modellere bakmanı öneririm, nike'ta da görmüştüm güzel bir şeyler. Hepsiburada da kalınlıkları milim olarak yazıyor, altlarında da yorumlar falan var ordan bir fikir alabilirsin
Markanın çok önemli oldugunu sanmıyorum. Rahat etmek istiyorsan kalın ve yumuşak modellere bakmanı öneririm, nike'ta da görmüştüm güzel bir şeyler. Hepsiburada da kalınlıkları milim olarak yazıyor, altlarında da yorumlar falan var ordan bir fikir alabilirsin
arkadaşlar merhaba sırf bu konuya yazmak ıcın uye oldum callaneticsi bu yaz keşfettim ve bunun benım umudum olacağını düşündüm ve aralıklarla da olsa yaptım.ancak bir haftadır bazı moral bozuklukları nedeniyle ara verdım henüz bir 21 tamamlamışlığım yok ama bunu yapmayı çok istiyorum ancak okulum açılıyor yurtta kalacağom siz callaneticsi nerde yapıyorsunuz matleriniz mi var mat serip üstünde yapıyorsanız bana kullandığınız markaları ve memnun olup olmadığınızı yazar mısınız yurtta yapmamın tek şartı bir mat bulmak . bu arada callanetics kardeşliğize beni de alınn