• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

Canım matım var evet. Karın hareketlerini mat üstünde yapıyorum. İstanbul Bayrampaşa'da decathlon diye spor magazası var. Ordan 5 TL'ye aldım. Çok dandk bişey. İncecik sünger gibi. Ama evde idare ediyor. Kaliteli bir şey istersen yine o magazada kalın ve bayağı iyi modeller vardı böyle çantalı mantalı. 60 TL'ye kadar çıkıyodu fiyatlar. :)

Markanın çok önemli oldugunu sanmıyorum. Rahat etmek istiyorsan kalın ve yumuşak modellere bakmanı öneririm, nike'ta da görmüştüm güzel bir şeyler. Hepsiburada da kalınlıkları milim olarak yazıyor, altlarında da yorumlar falan var ordan bir fikir alabilirsin

arkadaşlar merhaba sırf bu konuya yazmak ıcın uye oldum callaneticsi bu yaz keşfettim ve bunun benım umudum olacağını düşündüm ve aralıklarla da olsa yaptım.ancak bir haftadır bazı moral bozuklukları nedeniyle ara verdım henüz bir 21 tamamlamışlığım yok ama bunu yapmayı çok istiyorum ancak okulum açılıyor yurtta kalacağom siz callaneticsi nerde yapıyorsunuz matleriniz mi var mat serip üstünde yapıyorsanız bana kullandığınız markaları ve memnun olup olmadığınızı yazar mısınız yurtta yapmamın tek şartı bir mat bulmak . bu arada callanetics kardeşliğize beni de alınn :D

arkadaslar bana yardim edin lutfen.klasik call yapiyorum bugun 15.gunum karnimda sislik kalmadi henuz daha olcmedim 21 tamamlamayi bekliyorum,sorunum su diger videolari indiriyorum fakat maalesef acilmiyor cok denedim olmuyor sizlerden ricam superi cardio yu ozelden gonderebilirmisiniz birde oyle acmayi deneyim.bilgisayardan pek anlamiyorumda ama pes etmekde istemiyorum cok guzel gidiyor cunku zevkle yapiyorum
Canım ilk sayfadaki ilk mesajı atlamadan dikkatlice oku lütfen.detaylıca anlattım indirme işlemini.
cardiyo callana ait tüm partları indirmeden video açılmaz :34: bi dene yine problem yaşarsan yardımcı olurum :34:

Selamm callancı güzel bayanlar:):)
Şehir dışına çıkmayı yarına ertelediğimiz için callan tatilimi de yarına erteledim..
5. callan ve Legs and thighs workout yaptım bugün..Bir de alışverişe çıktım yaklaşık 3 saat yürüdüm onu da spordan sayıyorum :9::9:
Bugün denediğim pantolon iyice hırslandırdı beni..Siyah pantolonda bile bacaklar kalçalar "Biz burdayııııızzz!!" diye bağırıyolardı resmen :27: Ama bu sefer kararlıyım, o fazalıklar gi-de-cek..
Bir koca totolunun yakarışlarını dinlediniz.İyi akşamlar, sağlıklı günler..:kkk:
Çok şekersin canım bu azmini kaybetme :34:

Nerdesiniz kızlar? Callan teyzeyi üzmeyin bugün yapamadıysanız bile yarın ilk iş callanetics yapmaya hadi bakalım :8::8::8::8::8

perşembe günü dışarı cıkmıstım yapamadım callan ama cuma günü hemen devam ettim ve 21. günde tamamdır 22. olucak bu akşam insallah pazar günü dinlenme yeni hafta itibariyle arad bir süper yapmayıda düşünüyorum yapabılırsem yapıcam yavaş yavaş alıştırma olsun :)

bu arada nerde kulubün callancı güzel bayanları kimse bıraktık dememsın sakın motivasyon yerli bir olucak yoksa :)

arkadaşlar ilk sayfadaki linklerden indirme yaptım fakat bilgisayarda açılmıyor. bu videoları nereden indirebilirim yardım edebilir misiniz?:31:

Kızlar önemli bi sınavımı verdim. Birkaç gün üstüste alkol farklı arkadaşlarla kutlama derken perişan haldeym. Yemek bile yiyemiyorum dogru düzgn :) Spor da yapamadım. Yarın düzene devam :)

Bütün partları indirmeden açılmaz. İlk sayfayı dikkatli okursan yapabilirsn. Linklerin hepsi çalışıyor yeni indirdim :)

arkadaşlar ilk sayfadaki linklerden indirme yaptım fakat bilgisayarda açılmıyor. bu videoları nereden indirebilirim yardım edebilir misiniz?:31:

bu arada nerde kulubün callancı güzel bayanları kimse bıraktık dememsın sakın motivasyon yerle bir olucak yoksa :)
Burdayız canım ama dediğin gibi topiğe gelmeyenler var kızıcam hııı :20: kış geliyo diye salmayın bakiyim:34:

Kokett cevap vermiş canım yine bi problem olursa yaz biz burdayız :34:

Kızlar önemli bi sınavımı verdim. Birkaç gün üstüste alkol farklı arkadaşlarla kutlama derken perişan haldeym. Yemek bile yiyemiyorum dogru düzgn :) Spor da yapamadım. Yarın düzene devam :)
Kokettcim yemek yersende bikaç gün toparlamak adına protein tüket.alkol vicutta su tutulumuna yol açar ödeniniz atmak için dediğin gibi hemen spora dön öpüldün :46::16:

Kokettcim yemek yersende bikaç gün toparlamak adına protein tüket.alkol vicutta su tutulumuna yol açar ödeniniz atmak için dediğin gibi hemen spora dön öpüldün :46::16:

sagol lotuscugum bugün başladım yeniden. Burayı okumasam bugün de salardım kendimi. Sayenizde motive oluyorum :) Diyet yapmaya başladıgımdan beri protein ağırlıklı besleniyorum zaten canım. ekmek ve şeker tamamen hayatımdan çıktı :)))

Bütün partları indirmeden açılmaz. İlk sayfayı dikkatli okursan yapabilirsn. Linklerin hepsi çalışıyor yeni indirdim :)

tesekkur ederim fakat tek part olanları da winrar'dan cıkarırken problem oluyor. bir yardım ederseniz:29:

2. kez yapmaya hevesleniyorum fakat videoları acamıyorum umarım bu kez olur:18:

callancı güzel hanımlar günaydın herkese:) dün akşam 23. günüde tamamladım 24. bu akşama inşallah :) kimde ne gibi degişiklilkler var merak ettim benım çevremdeki herkes çok kilo verdın yeter diyo :) aslında kilo olarak çok gitmedı ama hem kilo verıp hem sıkılaşınca cok verılmiş gibi duruyo alt bedenımde çok bi degişiklik hissedemıyorum ben incelme toparlanma tabıkı var ama daha çok yolum var benım çok:) ben çok hissetmıyorum ınceldıgını ama bi bakan hemen fark edıyo toto gitmiş küçülmüş diye:)

:64:

Sevgili callancı dostlarım.

Birkaç gündür yoktum. Önce ailem yanıma geldi ve sonrasında da yaşadığım sevinçle ben kendimi bile unuttum. :1::1:

En sonunda dün atandım. Hem de hiç ummadığım halde yaşadığım şehir içinde, tek vesaitle gidip gelebileceğim bir okula atandım.

Çok mutluyum, çok. :nazar:

Ama sadece dün callanetics yapamadım. Diyetime de devam ediyorum. Okulun en şık ve zarif öğretmeni ben olcam. :9::9::9:

Öperim.

Selam bayanlar daha yeni gelebildim ankaradan..Ziyafetler vardı ama dikkat etmeye çalıştım elimden geldiğince:52:..Vee bu sabah 59u gördüm sadece 1 kilocuk ama olsun o da birşeydir benim için :16:
Orada haliyle spor yapamadım ama bugün tekrar başladım callana..
Böyle işte..Sağlıklı günler..:27:

Bu arada serdemyavuz tebrik ederim çooooookkk sevindim seniin adına canımm:16::16:

:64:

Sevgili callancı dostlarım.

Birkaç gündür yoktum. Önce ailem yanıma geldi ve sonrasında da yaşadığım sevinçle ben kendimi bile unuttum. :1::1:

En sonunda dün atandım. Hem de hiç ummadığım halde yaşadığım şehir içinde, tek vesaitle gidip gelebileceğim bir okula atandım.

Çok mutluyum, çok. :nazar:

Ama sadece dün callanetics yapamadım. Diyetime de devam ediyorum. Okulun en şık ve zarif öğretmeni ben olcam. :9::9::9:

Öperim.

tebrikler çok sevindim senin adına
ben de bu yaz günü (Antalya da yaşadıgım ıcın hala yaz bıtmedı ) grip olmayı başardım 3 gun yapamadım bugun azmettım ve yaptım aslında bu dınlenme ıyı gelmıs hareketlerı cok daha ıyı yaptım mekıkler zorlamadı
yarın leslıe de baslıyacam
iyi geceler

24. günde tamamdır bi pantolonum vardı onu denedım nasıl oluyo dıye dar oldugu için giyemıyordum ama hala dar bu alt beden niye gitmiyor ya niye :(

24. günde tamamdır bi pantolonum vardı onu denedım nasıl oluyo dıye dar oldugu için giyemıyordum ama hala dar bu alt beden niye gitmiyor ya niye :(
merhaba sadece call mı yapıyorsun ? benım asıl sorun ust bolgede ama ust bacaklarda kalın call ve leslıe ıle her ıkı bolge de de ıncelme var terlemek gerekıyor sanırım

Herkese selam callenetics geçen sene full yapıp dukan sayesinde 11 kilo verip acayip incelmiş biriydim... Aama sigara bırakma çabalarım dolayısıyla ki bırakabildim şükür tekrar baştan kilo vermeye çalışıyorum çünkü bana 9kiloya maloldu bırakmam. Ama call ara ara yapmış olduğumdan mı bilinmez eskisi gibi kocaman basenlerim oluşmadı almıştım ama herkes okadar almadığımı söylüyor... Birkaç arkadaş yazmıştı daha önce call bıraktıktan sonra eski haline tamamen dönmek uzun zaman alıyor diye bunun çoook doğru olduğunu bizzat yaşadımmm... Şimdi 8.günümdeyim bakalım neler olacak....

merhaba sadece call mı yapıyorsun ? benım asıl sorun ust bolgede ama ust bacaklarda kalın call ve leslıe ıle her ıkı bolge de de ıncelme var terlemek gerekıyor sanırım

callan yapıyorum spuat ekledım callan ın sonuna yememe dıkkat edıyorum saat 7 den sonra bişey yemıyorum protein agırlıklı beslenıyorum ekmek yemıyorum pılav makarna tarzı seyler cok az tuketıyorum yaptıklarım bunlar işin acıkcası üst bedenım küçücük kaldı ama alt beden hala aynı :(

Herkese selam callenetics geçen sene full yapıp dukan sayesinde 11 kilo verip acayip incelmiş biriydim... Aama sigara bırakma çabalarım dolayısıyla ki bırakabildim şükür tekrar baştan kilo vermeye çalışıyorum çünkü bana 9kiloya maloldu bırakmam. Ama call ara ara yapmış olduğumdan mı bilinmez eskisi gibi kocaman basenlerim oluşmadı almıştım ama herkes okadar almadığımı söylüyor... Birkaç arkadaş yazmıştı daha önce call bıraktıktan sonra eski haline tamamen dönmek uzun zaman alıyor diye bunun çoook doğru olduğunu bizzat yaşadımmm... Şimdi 8.günümdeyim bakalım neler olacak....

ne kadar zaman callan yaptınız ne kadar fark olmuştu basenlerınızde incelmenız ne kadar zamanda ne kadardı yanı merak ettim de incelmeyen koco bir totom va bacaklarım varda merak ettım ne kadar zamanda etkı ettı dıye 24 gündür yapıyorum callanı kılo da verdım ama ona ragmen cok bısey fark etmedı bacaklarımda basenımda ıncelmış hissetmiyorum hiç :(

Back