- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.403
- 298
Hadi 1 tane, haydddi olsun 2 tane ama 4 pişmaniye mi?
Sakın sakın duymayayım bir dahakine alırım odunumu elime ona göre.
Canım şaka bir yana çoook güzel gidiyorsun, bu tarz sabotajlara hazırlıklı olmalısın. Kimseye diyet yaptığını söyleme.
Bol sabırlı diyetler dilerim.
İyi akşamlar bayanlar...
3. call ve dance fit tamamdır..
Çok güzel diyet yapıyorum 1 dilim pasta yedim kayıt şerefine!Telafi etmek için akşam yemeği yemedim ama yine de yememeliydim..
Artık akşam 7den sonra hiçbir şey yemiyorum, meyve dahil..
Böyle işte..Sağlıklı günleeeerr..
Serdemyavuz'cum vallahi süpersinCanım ben neredeyse 2. ayımda süpere başlayabildiiiimmmm miiii aceba???
Hareketlerden sadece %20sini doğru uyguladığımdan haftada 2 gün süper yapabilmeye çalışıyorum1:) diğer günler eskisi gibi
klasik callana devam ediyorum. Ama benim kilo sorumum var, ondan diye düşünüyorum. Göbeğim gittiğinde süperi yapabileceğim
bence. Süper call tamamen balerinlerin olayı, o yüzden zayıflamaya devam
Hadi 1 tane, haydddi olsun 2 tane ama 4 pişmaniye mi?
Sakın sakın duymayayım bir dahakine alırım odunumu elime ona göre.
Canım şaka bir yana çoook güzel gidiyorsun, bu tarz sabotajlara hazırlıklı olmalısın. Kimseye diyet yaptığını söyleme.
Bol sabırlı diyetler dilerim.
Hayır demeyi öğrendiğimizde irademizi güçlendirebiliyoruzDurum raporu;
Geceden suya konmuş 3 kayısı (Malum sebeplerden)
Sabah aç karnına callanetics (feci ihtiyaç hissetti bünyem)
kahvaltı: yarım domates, 1 salatalık, el ayası kadar light peynir, 1 dilimden biraz büyücek ekmek ve yeşil çay
ara: 1 kase light yoğurt
Öğle: 1 yumurta beyazı, 4 kaşık etsiz nohut, yarım dilim ekmek
ara: 1 salatalık
Akşam: 3-4 kaşık kadar yağsız tavuk göğsü
ara: bir avuç badem
Bolca su, yeşil çay, Türkü- gavuru kahve ve yürüyüş.
Lakin feci şişliğim var. Çünkü zayıfladığımı farkettiği halde inadına bir şey demeyip, yarama tuz basarcasına evlilik hazırlıklarından ve
sevgilisiyle mutluluğundan bahseden (halbuki değiller) arkadaş sayesinde şu an bin kilo kadar çekiyorum.
Önüme inadına lokumlar, meyveli şekerler, jelibonlar koymasına, ısrarla sofraya çağırmasına rağmen hayır! dedim.
Kendimle gurur duyuyorum. Mazimdekine ise çok kızıyorum.
Bol sabırlı günler diler,
öperim...
Durum raporu;
Geceden suya konmuş 3 kayısı (Malum sebeplerden)
Sabah aç karnına callanetics (feci ihtiyaç hissetti bünyem)
kahvaltı: yarım domates, 1 salatalık, el ayası kadar light peynir, 1 dilimden biraz büyücek ekmek ve yeşil çay
ara: 1 kase light yoğurt
Öğle: 1 yumurta beyazı, 4 kaşık etsiz nohut, yarım dilim ekmek
ara: 1 salatalık
Akşam: 3-4 kaşık kadar yağsız tavuk göğsü
ara: bir avuç badem
Bolca su, yeşil çay, Türkü- gavuru kahve ve yürüyüş.
Lakin feci şişliğim var. Çünkü zayıfladığımı farkettiği halde inadına bir şey demeyip, yarama tuz basarcasına evlilik hazırlıklarından ve
sevgilisiyle mutluluğundan bahseden (halbuki değiller) arkadaş sayesinde şu an bin kilo kadar çekiyorum.
Önüme inadına lokumlar, meyveli şekerler, jelibonlar koymasına, ısrarla sofraya çağırmasına rağmen hayır! dedim.
Kendimle gurur duyuyorum. Mazimdekine ise çok kızıyorum.
Bol sabırlı günler diler,
öperim...
Bana negatif enerji yükleyip duran insanlarla konuşmuyorum, görüşmüyorum bazen çok mecbur kalıyosun sinirlerim kaç gün düzelmiyo.
Ben de kaç gündür şiştim kilom da azalmıyodu. Meğer malum sebep olmuş. Gece form çayı içtim yatarken. Öyle şeyleri pek tercih etmiyorum bağırsak hareketlerini yavaşlatıyor ama kayısıyı vaktinde almayınca mecbur kaldım. :)
Sendeki azme hayranım süper gidiyosun..
Serdemyavuz'cum vallahi süpersinzayıflarsın sen bu azimle inanıyorum ben sana
Hayır demeyi öğrendiğimizde irademizi güçlendirebiliyoruzöyle insanlarla elinden geldiğince görüşme görüşürsen de kulak asma. güzel beslenmeye ve spora devam
Hepimize fit günler
sonunda gelebildim buralara hepinize selam:)
bir süredir yoktum çünkü bazı sebeblerim vardı.sizlerle bunu paylaşmamıştım ama bende uzun bir süredir halsizlik yorgunluk ve kemiklerimde ağrılar vardı.bu yaklaşık 2 sene sürdü gitmediğim doktor kalmadı.açıkçası callana devam edememe sebebim de buydu.çok bitkindim ve kemklerim ağrıyodu sürekli.kan örneklerim alındı ve meğersem vucudumda d vitamini ve demir eksikliği varmış.şekerimde sınırdaymış.doktorum da gizli şeker olabilir dedi onada baktırcam ama sanmıyorum şeker olduğunu.kemiklerimin ağrısı d vitamini eksikliğindenmiş meğersem halsizlik flan da demir eksikliğindenmiş.ve şunu öğrendim ki ikisinin eksikliği kilo yapıyormuş ve vermek çok zor oluyormuş.o yüzden kendimi tebrik ettim bu konuda çünkü yaklaşık 9 kilo verdim.ilaçlarımı aldım ve bundan sonra hem kilo verme konusunda hemde spor yapmada daha iyi olacağımı düşünüyorum:)yarın da callana başlıyorum bu aradaaranıza tekrardan katılıyorum yani
sonunda gelebildim buralara hepinize selam:)
bir süredir yoktum çünkü bazı sebeblerim vardı.sizlerle bunu paylaşmamıştım ama bende uzun bir süredir halsizlik yorgunluk ve kemiklerimde ağrılar vardı.bu yaklaşık 2 sene sürdü gitmediğim doktor kalmadı.açıkçası callana devam edememe sebebim de buydu.çok bitkindim ve kemklerim ağrıyodu sürekli.kan örneklerim alındı ve meğersem vucudumda d vitamini ve demir eksikliği varmış.şekerimde sınırdaymış.doktorum da gizli şeker olabilir dedi onada baktırcam ama sanmıyorum şeker olduğunu.kemiklerimin ağrısı d vitamini eksikliğindenmiş meğersem halsizlik flan da demir eksikliğindenmiş.ve şunu öğrendim ki ikisinin eksikliği kilo yapıyormuş ve vermek çok zor oluyormuş.o yüzden kendimi tebrik ettim bu konuda çünkü yaklaşık 9 kilo verdim.ilaçlarımı aldım ve bundan sonra hem kilo verme konusunda hemde spor yapmada daha iyi olacağımı düşünüyorum:)yarın da callana başlıyorum bu aradaaranıza tekrardan katılıyorum yani
çok geçmiş olsun cnm :) Allahtan önemli bişey değilmiş :)
çok teşekkür ederim cnm :) hepimiz azimliyiz zaten inş burda birbirimizden destek alarak incecik olcaz..Geçmiş olsun canımm..Azmini de takdir ettim bu arada engellere rağmen 9 kilo çok çok iyii
İnşallah sağlıklı bir şekilde hepimiz istediğimiz vücutlara kavuşuruz
Hlymm süpersin 19a gelmişsin19. günde tamamladım kızlar :) serdemyavuz' cum sana uyarımm bende o zaman haftada bi kaç gün süper yaparım :)
Canım çok ama çok geçmiş olsun.lütfen yılda 2 kez genel taramalarını yaptır.ilaçlarını eksik etme canım çok öpüyorumsonunda gelebildim buralara hepinize selam:)
Hoşgeldin callan kızıarkadaşlar merhaba sırf bu konuya yazmak ıcın uye oldum callaneticsi bu yaz keşfettim ve bunun benım umudum olacağını düşündüm ve aralıklarla da olsa yaptım.ancak bir haftadır bazı moral bozuklukları nedeniyle ara verdım henüz bir 21 tamamlamışlığım yok ama bunu yapmayı çok istiyorum ancak okulum açılıyor yurtta kalacağom siz callaneticsi nerde yapıyorsunuz matleriniz mi var mat serip üstünde yapıyorsanız bana kullandığınız markaları ve memnun olup olmadığınızı yazar mısınız yurtta yapmamın tek şartı bir mat bulmak . bu arada callanetics kardeşliğize beni de alınn
Hlymm süpersin 19a gelmişsin
Canım çok ama çok geçmiş olsun.lütfen yılda 2 kez genel taramalarını yaptır.ilaçlarını eksik etme canım çok öpüyorum
Hoşgeldin callan kızıevde halı üstünde yapıyorum mat ile ilgili forumda arat tavsiye mutlaka vardır fit ve callaneticsli günler kızlar öpüldünüz
Rica ederim tatlımyapabildiğin her zaman yap ki bi an önce incelebilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?