- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.125
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN.
Bayram şerefine sanırım, vücudum 77li bir rakam gördü bugün.
günaydın arkadaşlar,..
iş seyahatlerimden ne girebildim foruma ne spor yapabildim..
eve dönünce tekrar başlayacağım.
ben arsız bir call öğrencisiyim
15 günüde dün akşam tamamladım :)
Süpersin
kilo başlangıcımız aynı ve benım ilk hedefim 77
10 kg var daha kurban bayramında 77 gormek ıstıyorum
çok mu istiyorum ?
kullandıgınız yüz ifadelerini nerden bakıyoruz bulamıyorum
CALLANETİCS BEGİNNİNG : callaneticse yeni başlayanlar için ve basit hareketlerle 30 dklık bir egzersiz.10 saate 10 yaş gençleş prorgamı için ön hazırlık.
DepositFiles
Bunu indirmek istedim çok sayıda bölüm çıktı. Bir tanesini indirdim, bilgisayarım kayıt için cilt gerekli diyor, anlayamadım. ( Bigisayarla aram iyi değil. Yardım eder misiniz kızlar?
İyi akşamlar herkese..
Bugün 2. callan(ara verdiğim için baştan başlıyorum) ve 30 day butt lift yaptım..
Ya yalnız kilom hep aynı hiç kilo veremedim şimdiye kadar..Bugün annemin arkadaşı kilo mu aldın sen dedi bir de iyice moralim bozuldu..
Siz neler yapıyorsunuz kilo vermek için?? Yardım edin lütfen okul başlamadan en az 5 kilo vermem lazım..
15 günüde dün akşam tamamladım :)
Belli olmaya başladığı zaman daha da motive olucaksın14. günde dün akşam tamamladım kızlar:) herkes kılo mu verdın sen demeye basladı belli oluyo yanı artık :)
Aynen canım zorlanmıyorsan yapmalısın dediğin gibi faydası bişe olur callaneticsin.Canım öncelikle tavsiyelerin için çok teşekkür ederim. Haftanın her günü bir gün ara verip yapıcam fakat dün 4ü tamamladım daha. Tamamladım ı neyime güvenerek diyosam artık :)
sorunum sadece karın egzersizlerinde diğerlerini tam yapıyorum. bacak ve kalça hareketleri de zor evet zangır zangır titriyorum ama 100e kadar tutuyorum kendimi. Karnım inanılmaz acıyor ya sırtımda da problem var haziranda tatile gittim. Balıklama atlarken sırtımı incittim daha geçmedi. O da zorluyor beni bi yandan. ama en çok karnım yandıgı için bırakıyorum bence ..
Dediğin gibi dün 4tü ve aslında kolaylaştıgını farkettim ama nedense karından tepki yok benm :) hatta callan a başlamadan önce bi hafta pilates yaptım ebru şallıyla...
enerjisizlik olabilir var! Sabah çok yoruluyorum işe gelirken o yorgunlukla ilk bu siteyi açtım belki ondan öyle hissettirdim. Metrobüs depresyon sebebim :)) zaten çok fazlaca yol yürüyorum bu arada. Bir de 2 akşamda bir leslie yapıyorum 2 ya da 3 milini moduma göre karar veriyorum.
Ama dogru bildiğin bir şey var hiç gezmeye gitmiyorum bayağıdır..
Kesinlikle çay kahve içmem. Yeşil çay demliyorum kendime her gün. Tam bir çay tiryakisiydim ki 5-6 ay önce bıraktım.. Yeşil çay da aynı tiryakiliği yartıyor bence. Böyle başağrımı çat diye alıp götürüyor :) Az önce de yemekten geldim. Bir parça kırmızı et salata ayran çorbası. Tam bana göre yemekler çıkarıyolar bu ara. Sevindim :)) Ekmeği de kestim.. Sabah kahvaltımı iş yerinde ediyorum. Kendime o yüzden kellogs aldım sütle yiyodum ama yanına çeşitlendirecek bir şeyler almam lazım.
8 kilonun 1i gitti ama 10 günde anca.. Valla anlamadım. 10 saati bitirnce klasik callanla cardio ya bakıcam.
Asansör kullanmazsam biterim dizlerimde kıkırdak yumuşaması var ama callanın bacak hareketleri biraz zorladı dizimi çömelmelerde falan. ilk seferde yapmadım o yüzden. Sonra videonun sonunda çok ciddi bir problem yoksa yapabileceğim yazıyodu. Deniyorum ve gerçekten bacak kaslarımla beraber dizimin etrafındaki kaslarımda da bir hareketlenme var. Güçlendirdiğini düşünüyorum zorlamaktan çok. Sırf bunun için bile callan ı yapmam lazım bence...
Zamanla tam sayıyı yapabileceksin canım.callan teyzenin krın egzersizine başlarken ki tarifini iyi dinle boynun başın ve kolların bi bütün gibi hareket etmeli ve en fazla 1cm esnemelisin.Boynum da sırtım da acıyor ama karnım çok yanıyorrr 30ar yapmak yetmez mi diyosun
Canım eski fotolarına bak zayıf insanların resimlerine bak yada callanetics ile değişim yaşayanların fotolarına bak ve bi an önce motive ol aramızda olursan da daha kolay motive olursunkızlar bana böyle kızın lütfen bu ara üstümde çok feci bir tembellik var bahane bulup yapmıyorum spor bana kızın bişe söyleyin gaza geliyimbu ara iyi kilo veriyorum herhalde ondanda biraz şımardım ama sadece kilo vermem yetmiyo yani kilolarım bölgesel zaten spor yapmam şart..kendimi çok kötü hissediyorum
Normal canım kardiyo kalp atışını hızlandıran bi spor gerçi her bünyeye göre değişir mesela ben çok terlemiyorum amam feci nefes nefese kalıyorum1 hafta aradan sonra spor yapmanın verdiği rahatlıkla karşınızdayım
Bugün ne yaptım:
-Klasik callanetics
-12 dakikalık cardio egzersizi : Cardio Fat Blast Workout - YouTube
-Firm extreme(30D Butt)
Yaa acaba bende mi anormallik var? 12 dakikalık cardio'da bile nefes nefese kalıyorum, çok terliyorum..
Sağlıklı günler..
Serdemyavuz'cumum dediği gibi protein destekli beslenme ile geri gelir kasların ama bence senin diyetisyenin birçok diyetisyenin olduğu gibi callanetics halkında bilgi sahibi değil.bilmedikleri için böyle yorum yapıyorlar.oysa callan teyze birçok fiziki sağlık probleminin iyileşmesinde bu egzersizlerden fayda görmüş.kızlar bugün diyetisyene gittim 4 kilo vermişim amaaaaaaaaaa hepsi kas dedi.keşke hiç vermeseydin dediprotein ağırlıklı liste verdi.geçen ay ben protein alımıma dikkat etmemiştimCALLANETİCS yaptığımı söyledim kaslarına zararlı olabilir mi bilmiyorum dedi plates yap dedi
ben kaslarımı geri istiyorum
böyle bir durumla karşılaşan varmı neyapayım kiii:2:
Bu sözler sana yakışıyor mu tatlım yaa. Sen ki o kadar callanetics gönüllüsüydün, vücudunu alıştırmıştın şimdi nasıl bırakırsın?
Ben de senin yaptıklarını okumayı, gaza gelmeyi severken demek bıraktın?
Sayfada hep gözlerim seni arıyordu. Sen yazmayınca benim de motivasyonum düşüyor.
Motivasyon eksikliği sende bir ara Leslie'den topuğun ağrıdığında başladı, orada bir kopuş oldu. Ama geri kazanmak zor değilki
bebek. Şimdilik bence sadece klasik callan yap günde bir kez. O da sabah uyanır uyanmaz olsun ki vücudun ne olduğunu anlamadan
başlar bitirirsin. Yaparken sabah haberlerini aç izle aynı anda. Ben bu aralar böyle yapıyorum. Sabah 7:30da kalkıyorum hem.
Ya da sen eski düzenini bilirsin öyle git. Bir ara ikimizde ağır cardiolar yaptık ve bıktırdık kendimizi. Şimdi daha sakin git bakalım.
Yahut da okul açılacak diye mi vücudun rehavete kapıldı. Son günlerimde "yatış" yapayım, nasılsa koca kış ayakta olucam mı diyor
yoksam?
Ben yakında eskisi gibi aktif aramızda olacağına eminim. Bu sayfa çok işe yarıyor. Sabahları önce burayı okumaya çalış.
Faydalı olur.
Haberlerini bekliyorum.
Canım ağır cardiolar yapıp hiç protein almayan biri kas kaybeder doğru.
Ama callanetics böyle bir cardio çalışması değildir. Plates ile kıyasla, pek çok hareket benziyor bile.
Aksine callanetics pek çok sporun yapamadığı kasları çalıştırır. Kas sahibi olmayan biri o bacakları öyle indirip kaldıramaz ki.
Bence sen protein almadan bir diyet uyguladın. Mesela ben iki günde bir 650 grlık light yoğurt alıyorum kendime. Her gün bir çeşit
et yiyorum. Light süt her sabah içiyorum. Bunun yanısıra meyvemi sebzemi hatta günde 1 dilim ekmeğimi eksik etmiyorum.
Bol da su tabii.
Cllaneticsi bırakma! Doktorun verdiği protein ağırlıklı diyetin sana çok faydası olacaktır şimdi, hatta daha hızlı kas sahibi olacaksın.
Seninde bayramın kutlu olsun kuzum topiğimin bilinçli ve yardımsever callan kızı öpüyorummm Kocaman...
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN.
Bayram şerefine sanırım, vücudum 77li bir rakam gördü bugün.
Sen istesen de callan teyze de seni bırakmaz merak etme donuk pudracımgünaydın arkadaşlar,..
iş seyahatlerimden ne girebildim foruma ne spor yapabildim..
eve dönünce tekrar başlayacağım.
ben arsız bir call öğrencisiyim
Canım telden giriyorsan yapamazsın sadece rakamları aklında tutup hangi iffeti yapacaksın :rakam: şeklinde yapabilirsinSüpersin
kilo başlangıcımız aynı ve benım ilk hedefim 77
10 kg var daha kurban bayramında 77 gormek ıstıyorum
çok mu istiyorum ?
kullandıgınız yüz ifadelerini nerden bakıyoruz bulamıyorum
Tatlım hoşgeldin ama lütfen ilk sayıdaki ilk mesajımı dikkatlice ve atlamadan oku.orda da yazdığım gibi tüm partları indirmeden videoyu açamazsın.ingilizcen iyi değilse direk 10 saatte 10 yi gençleşi indirip başlamanı öneririm çünkü tek altyazılı ve dublajlı program oCALLANETİCS BEGİNNİNG : callaneticse yeni başlayanlar için ve basit hareketlerle 30 dklık bir egzersiz.10 saate 10 yaş gençleş prorgamı için ön hazırlık.
DepositFiles
Bunu indirmek istedim çok sayıda bölüm çıktı. Bir tanesini indirdim, bilgisayarım kayıt için cilt gerekli diyor, anlayamadım. ( Bigisayarla aram iyi değil. Yardım eder misiniz kızlar?
Canım birçoğumuz diyet e kardiyo spor ile kilo veriyor kendine uygun bir kardiyo spor yapmanı beslenmene dikkat etmeni tavsiye edebilirim.cardio callan ve evolution callanı dönüşümlü olarak yapıp kilo vermem de mümkünİyi akşamlar herkese..
Bugün 2. callan(ara verdiğim için baştan başlıyorum) ve 30 day butt lift yaptım..
Ya yalnız kilom hep aynı hiç kilo veremedim şimdiye kadar..Bugün annemin arkadaşı kilo mu aldın sen dedi bir de iyice moralim bozuldu..
Siz neler yapıyorsunuz kilo vermek için?? Yardım edin lütfen okul başlamadan en az 5 kilo vermem lazım..
Canım o bende de yıllardır olan bişeydi.namaz kılarken,eğilip kalkarken o sesleri duymak zorunda kalıyodum.sebebini bilmiyorum ama ben spor yapmaya başladığımdan beri yasamıyorum.kireçleme yada eklem sıvısının azalması sebep oluyor olabilirLotuscuğum bir şey soracağım.
Benim dizlerimden " gırç gırç" diye ses geliyor. Sadece call yaparken değil mesela şimdi bacağımı dizden kırıp aç kapa yapıyorum
ses geliyor. En çok sol dizimde gırçlama var.
Normal mi bu? :26:
Geçmiş olsun düzelmesine sevindim ama başka indireceğin yer yok ama bikaç arkadaş torrent de var demişti.15. gun oncekı goruntunle sımdı goruntun arasında nasıl bı fark var acaba
bıde lotuscum ben pc yı duzelttım ama tekrardan ındırmeye korkuyorum, ındıreblcem başka yer varmı acaba :26:
Gözlerimiz seni arıyor şekerparem, bitsin hasretlik çabuk dön.
Canım maşallah ya. Ne kadar istikrarla devam ediyorsun.
Motivasyon kaynağımsın.
Canım sıkı bir diyet ve cardio egzersizleriyle çeşnilendirilmiş callaneticslerle 80e çok rahat inersin. Ama call yaptığın için çooooook daha zayıf görünürsün. Ben şu an 77 sayılırım ama arkadaşlarım 70den fazla değilsin diyorlar.
Yüz ifadeleri için forumun girişindeki "Forum Kuralları yahut Forum Kullanma Klavuzu" bölümünde sanırım "Smile...." başlıklı bir yerde nasıl açılacağı anlatılıyordu. Ben de oradan yaptımdı ama hatırlayamıyorum.:26:
Kısa zaman içinde sayfamızın çiçeği "Lotus" imdadınıza yetişecektir. Birazcık sabır.
Yavrucuğum callan teyzemiz ilk günler kilo almış olabilirsiniz ama zamanla geçecek diyordu. Sen de o akibete uğradın sanırım.
Yoksa boğazına mı dur diyemiyorsun bakalım?
Ve daha 2 gün m oldu?
Birazcık sabır yahu.
Cardio egzersizlerine bak bakalım. Leslie yap. Daha hızlı kilo verirsin. Tabi bol su ve no şeker.
Yavrucuğum callan teyzemiz ilk günler kilo almış olabilirsiniz ama zamanla geçecek diyordu. Sen de o akibete uğradın sanırım.
Yoksa boğazına mı dur diyemiyorsun bakalım?
Ve daha 2 gün m oldu?
Birazcık sabır yahu.
Cardio egzersizlerine bak bakalım. Leslie yap. Daha hızlı kilo verirsin. Tabi bol su ve no şeker.
İlk defa başlıyorsan ve Sıkılaşmaksa amacın tabiki yetercnm bende su senın ılk sayfadaki turkce alt yazılı olan vıdeo var tek o yeterlı olurmu
Süpersin canım kilo vermen de harika16. günü dün akşam tamamladım bugün 17. günü tamamlıcam inşallah kızlar pazar günüde dinlenme günüm ayrıca tabi kıloda verıyorum 1 haftada 900 gr vermişim haftalık tartılıyorum callana başladıgımdan berı 15 gündür yani 3 kilo gitti :)
Canım lütfen ilk sayfadaki ilk mesajı dikkatlice hiç atlamadan oku.çıtır hatunlar merhabalar herkeseeee
ben bişey soracaktım izninizle
ben şimdi kilo verenler için olan bölümü yapacağım ama anlamadığım şu
CALLANETİCS EVOLUTİON : Bu dahada geliştirilmiş bi call programı ve çok iddialı.Dolaptan içine sığamadığınız skinny kotunuzu çıkarın spor sonrası sığacaksınız diyor.65 dk.
PART 1 DepositFiles
PART 2 DepositFiles
PART 3 DepositFiles
PART 4 DepositFiles
PART 5 DepositFiles
burda 5 tane part var 1. olanı 10 gün yapacağız şeklinde mi yoksa sırayla mı yapılıyo bunu anlamadım yardımcı olur musunuz
Lotuscuğum bir şey soracağım.
Benim dizlerimden " gırç gırç" diye ses geliyor. Sadece call yaparken değil mesela şimdi bacağımı dizden kırıp aç kapa yapıyorum
ses geliyor. En çok sol dizimde gırçlama var.
Normal mi bu? :26:
Tatlım Ruslar feci sarmış durumda.youtubeda bi dolu Rus callanetics videosu var zaten onlar da callan pinckney'in egzersizlerinden yıla çıkıyorlar.isterseniz onlardan da yapabilirsiniz tabikiKızlar selam,
6. günümü tamamladım dün. Aynı zamanda 2 günde bir leslie 3 mile yapıyorum callan dan önce. Isınıp callan'a başlıyorum. Bugün ara veriyorum yani.. Vee 2 kilo vermişim. çok şükür.. Kaldı 6!
dün evde değildim bilgisayarım yoktu. Sadece tabletim yanımdaydı. youtube tan bulabilirsem yapayım yoksa aklımda kalanı yaparım diye düşündüm. Zaten hareketleri de ezberliyosunuz bi süre sonra..
callanetics - YouTube
Şööyle bir video buldum. Kendisi rus mudur polonyalı mıdır anlayamadıgım mükemmel bir hatun var. Balerin oldugu kesin yalnız. Aynı callanın hareketlerini yapıyo. 10 saatte 10 yaş gençleşin aynısı yani. Yalnız kalça hareketlerine 2 -3 hareket daha eklemiş. Belki bunlar super callan dır ben bilemiyorum. Yapan arkadaşlar varsa bilir. Hareket geçişleri çok hızlı. pozlara nasıl gireceğinizi tam olarak göstermiyor. Kendi direk başlıyo. Zaten türkçe de değil sözlü anlatıyorsa bilemicem. Ama artık öğrendiyseniz neyi nasıl yapıcagınız güzel bir alternatif olabilir. Ben sevdim kızı. :))
teşekkür ederim öncelikle 5 gün falan atlamadan yaptım ben başlangıç videosunu. rahatlıkla hareketlerini yapabiliyorum ondan buna geçmek istedim ama şöyle bişey var eğer nasip olursa ben bu egzersizleri 1 yıl hiç bırakmamayı düşünüyorum iş için izmir istanbul ankaraya gittiğim günler rest zaten yapamam o günler ve benim kurban bayramına kadar incelmem lazım yani şimdi ben bunların hepsini indiriyorum yardımın için teşekkürler canımCanım lütfen ilk sayfadaki ilk mesajı dikkatlice hiç atlamadan oku.
Part demek bir videonun parçası demek.tüm partları indirmen lazım o videoyu açabilmek için.
10 gün yapılan video 10 saatte 10 yaş gençleş videosu.
Her video ayrı ayrı ve amaçları da farklı.ihtiyacın olan videonun tüm partlarını indirip o videoyu açıp egzersizini yapabilirsin.
İlk defa başlayacaksan önce 10 saatte 10 yaş gençleş videosunu bi süre yapıp callanetics egzersizlerine alışman lazım sonra kilo vermek için cardio ve evolution callanetics dönüşümlü olarak yapılmalı.