slm kızlar
tatile gittiğim için bende başlayamadım
geldim yine başlayamadım çok pis hasta oldum
ooff oofff
yarın kendimi iyi hissedersem (ki sanmıyorum) başlıycam
okulum açılcak az kaldı hiç olmazsa call beg tamamlansın ya
sonrasınıda artık ders programıma göre ayarlamaya çalışcam
O boğaz yok mu o boğaz..Gündüz dayanıyorum acıkmıyorum sonra gece bi açlık bastırıyor yemeden duramıyorum ( Çayıma şeker atmıyorum artık bir tek onu başarabildim sanırım
Sen nasıl bir diyet yapıyorsun canım ??(Bu arada kilo vermişsin sanırım tebrik ederim canımcımmm)
Ve tabii sayfadaki diğer arkadaşlar, siz nasıl besleniyorsunuz kilo vermek için? Yardımcı olursanız çok sevinirim..:)
çıtır hatunlar merhabalar herkeseeee
ben bişey soracaktım izninizle
ben şimdi kilo verenler için olan bölümü yapacağım ama anlamadığım şu
CALLANETİCS EVOLUTİON : Bu dahada geliştirilmiş bi call programı ve çok iddialı.Dolaptan içine sığamadığınız skinny kotunuzu çıkarın spor sonrası sığacaksınız diyor.65 dk.
PART 1 DepositFiles
PART 2 DepositFiles
PART 3 DepositFiles
PART 4 DepositFiles
PART 5 DepositFiles
burda 5 tane part var 1. olanı 10 gün yapacağız şeklinde mi yoksa sırayla mı yapılıyo bunu anlamadım yardımcı olur musunuz
Canım dizlerimde kıkırdak yumuşaması var bi çeşit kireçlenme diyelim. aynı sesi devamlı duyuyorum onun dışında hava nemli oldugunda yürüyemeyecek kadar agrım oluyor.. Dizini bükerek oturma, bacak bacak üstüne atma, merdiveni tercih ediyosundur hareket olsun diye ama bu dizine yük bindiriyor sadece..
Callanın ilk iki bacak hareketi dizlerini acıtıyorsa yapma. Ben zorlamadan yapıyorum. Çok eğilmiyorum acıdıgı noktada bırakıyorum. Ve verdiğimiz her 5 kilo dizimizdeki yükü yarıya indiriyormuş. Ortopedi doktorum söylemişti.
teşekkür ederim canımm :) ama ben sizin kadar burda aktif olamayabilirmm bi egzersiz topiği var ben ordayım sizide beklerim canlarımAramıza hoş geldin.
Canım geçmiş olsun.
Panik yapma, ben başlayacağına biliyorum.
Sana güvenim tam.
teşekkür ederim canımm :) ama ben sizin kadar burda aktif olamayabilirmm bi egzersiz topiği var ben ordayım sizide beklerim canlarım
Demek ki bana doktor yolları görünecek. :26: Sana da geçmiş olsun canım.
iyiyim galiba işte canım sen nasılsııınnn bebeyiimkıızzz dilviinnn nbr yaa :)
Rica ederim tatlımteşekkür ederim öncelikle 5 gün falan atlamadan yaptım ben başlangıç videosunu. rahatlıkla hareketlerini yapabiliyorum ondan buna geçmek istedim ama şöyle bişey var eğer nasip olursa ben bu egzersizleri 1 yıl hiç bırakmamayı düşünüyorum iş için izmir istanbul ankaraya gittiğim günler rest zaten yapamam o günler ve benim kurban bayramına kadar incelmem lazım yanişimdi ben bunların hepsini indiriyorum yardımın için teşekkürler canım
iyiyim galiba işte canım sen nasılsııınnn bebeyiim
ya şöyle bi durum var bilenler bilir vee çook kötü bişey yaa şimdi hareket yapmayı diyet yapmayı düzenli yemeyi o kadar özlersin kii bi an önce başlamak istersin inadına hep bişey çıkar ders sınav seminer v.s. yani vesselam ne diyet kalır ne egzersiz eve gelir ruh gibi yatarsın annen der ki yarın gelin olsan damadımı açlıktan öldürürsün anne hiç bişey bilmiyo değilim ki bak kadınlar kulubünde yemek yarışmasını kazandım herkes tatlılarıma bayılıyoo annem: kızıım iş bu değil bi ev temizlik ister der, düzen ister, disiplin ister isterde ister öğrenmen lazım senin bu sene ben: anne daha küçüğümmmm 17 yaşındayım annem: olabilir yarın iki gün sonra eğitimin için şehir dışına gidince ben olmıycam yanında otelde de gel dilvin sana öğretelim demiycekler yada nikah zamanın gelince ağzın bağlanır da ne olduğunu anlamadan evlenirsin diye başlarrrRica ederim tatlımyapabildiğin her zaman yap ki bi an önce incelebilesin
canım canım canım pofum pofidiğimbende senin gibiyim :):):)
Durum raporu;
Sabah sınavım vardı ve dönüşümde tempolu yürüdüm.
Sabah klasik kahvaltı ve sınava girmeden bir adet çikolata (sınav dopingim bu,o kadar olcak =P)
Ara: yarım armut, yarım elma, 1 incir, 3 mürdüm eriği
Öğleden sonra : Canım deliler gibi ketçaplı makarna istedi. Normalde hiç sevmezdim halbuki. Ben de ne yaptım 1 çay bardağı kadar
tel şehriyeyi haşladım, salçaladım. Yoğurtla yedim.
Akşam: 5 zeytin, 1 dilim ekmek, 1 çorba kaşığı reçel.
Günü böyle kapattım. Aslında pek bir şey değil yediklerim. Asli yediklerim yeşil çay ve su sanki.
Tartı 77.4 diyor. Halbuki 2 gündür kabızım demek ki daha da ineceğim bir kaç gün sonra.
veee Callaneticse devam elbette.
Öperim.
ya şöyle bi durum var bilenler bilir vee çook kötü bişey yaa şimdi hareket yapmayı diyet yapmayı düzenli yemeyi o kadar özlersin kii bi an önce başlamak istersin inadına hep bişey çıkar ders sınav seminer v.s. yani vesselam ne diyet kalır ne egzersiz eve gelir ruh gibi yatarsın annen der ki yarın gelin olsan damadımı açlıktan öldürürsün anne hiç bişey bilmiyo değilim ki bak kadınlar kulubünde yemek yarışmasını kazandım herkes tatlılarıma bayılıyoo annem: kızıım iş bu değil bi ev temizlik ister der, düzen ister, disiplin ister isterde ister öğrenmen lazım senin bu sene ben: anne daha küçüğümmmm 17 yaşındayım annem: olabilir yarın iki gün sonra eğitimin için şehir dışına gidince ben olmıycam yanında otelde de gel dilvin sana öğretelim demiycekler yada nikah zamanın gelince ağzın bağlanır da ne olduğunu anlamadan evlenirsin diye başlarrrAllah' ım Ya Rabbiiiim nereye geldim ben yaa ama durum böyle ablacığımmmmmm güzelimmm
pazar günü dinlenmesinden sonra dün akşam 18. gün callanımda tamamdır kızlar 19. günü bu akşam olacak inşallah süper callan yapan var mı ne kadar süreden sonra geçtınız ne zaman geçeyim süpere bilemiyorum ya
Dün leslie ile 5 mile, ardından 4 min abs workout .. İlk defa 5 mile yaptım çok zevkliydi. Kahvaltım tost, öğlen salatalık yoğurt, akşam da salata ve yaprak sarma yedim :) sonra da callanetics. Karın hareketlerimde gelişme var sayıları artırmaya başladım. İnceldiğimi hissediyorum mutlu oluyorum. Devamlı tayt giyiyorum fazlalıklarıma bakmak beni motive ediyo :) bu sabah da 1 yumurta, öğlen rosto cacık ancak 4 tane pişmaniye yedim. tatilden dönen iş arkadaşım yüzünden(( kaç gündür ağzıma tatlı bir şey sürmüyodum çok kötü oldu. Ama akşama telafi edicem bir şekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?