• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

13. günüde tamamladım kızlar 14. gün bu akşam insallah :) videodakı resımlerde 19. saattekı degısımı gösterıyolar ya sizce onlar gercek mı kızlar o kadar degısım olmuş olabılır mı

Canım o zaman callanetics tam sana göre.

Klasik call dediğimiz 10 saatte 10 yaş... videosuyla başla. İnatla, azimle, bıkmadan usanmadan her gün (6 günde bir gün ara vererek)

yapmaya başla. :8:Bir ay kadar yapmalısın. Sonra hareketler kolay geliyor artık biraz doz artıralım dediğinde sonrasını yine konuşuruz. :34:

Koşu bandına çıkman çok güzel. Onu da her gün yapmaya devam et. Masa başı oturuyorum demişsin, vücuduna çoook iyi gelir. Ama

her gün en az 3 dakika artırarak devam etmelisin. Yoksa vücut ona da alışıyor ve faydası kalmıyor. Her gün 3 artırarak yürüyüşlerine

de devam edersen sağlıklı bir vücudun olur ve bahsettiğin problemlerin seni daha az etkiler tatlım. :46:

Callaneticsin çok faydasını göreceksin. Gelişmeleri sürekli yaz. Takipteyim. :29:

Düzenleme: Göbek olayına değinmeyi unutmuşum. =PP Maalesef şekerli şeyleri ve karbonhidrat yüklü hamurişlerini hemmmmennn kesmen gerek tatlım. Sağlığın için de bol protein ve bol kalsiyumlu beslen. Bak göbek nasıl gidiyor. Meyve de kilo yapar. En son öğlene kadar ki en güzeli kahvaltıda tüketmektir. Öperim.

Çok teşekkür ederim. Tamam dediklerinizi yapıcam, dieti de elimden geldiğince :) Buraya da yazarım. Bende çook öpüyorum sizi :16:

13. günüde tamamladım kızlar 14. gün bu akşam insallah :) videodakı resımlerde 19. saattekı degısımı gösterıyolar ya sizce onlar gercek mı kızlar o kadar degısım olmuş olabılır mı

Eğer aşırı kilon yoksa ve hareketleri aynı şekilde yapıyorsan evet canım, o kadar değişim oluyor. Ama kilo fazlalığın varsa hemen incecik olmuyorsun. (örnek bendeniz) sıkılaşıyor, toparlanıyor ve yavaş yavaş incelmeye başlıyorsun. Ama selülitler 15 günden sonra gerçekten azalıyor bebek. :16:

Durum raporu;

Dün süper callaneticsi ilk defa yaptım. Ağzımın payını aldım. Barım olmadığından masaya tutunup bacaklarımı açayım derkene masa

tepeme bile geçti. Ama Callancığımı dinleyip haftada bir yahut iki kere yapacağım. Yoksa hep klasik videodan gidersem nasıl ilerlerim ki?

Dün,bacaklarımı balerinler gibi açabilmemin önündeki tek engelin de göbeğim olduğunu anladım. Kollarım için de sırtımdaki yağların

gitmesi gerek elbette. Ama bir gün buraya bacaklarımı açmış halde resim koyacağım, dedi dersiniz. 6 ay mı 1 sene mi sürer bilmiyorum

ama ben bu işi başaracağım.

Neyse...

İstanbul bugün en sıcak günü yaşayacak uyarılarını dinleyip sabah serinliğinde klasik callaneticsimi yaptım.

Süper callaneticsi de çarşamba ve pazar günleri yapacağım. Yapmak demeyelim de çabalayacağım.

Callancı dostlar merak ettiğim bir şey var?

Süper callaneticsi tam olarak yapan var mı aramızda? :122:

Pes edicem pilatese dönücem yakında şu karın hareketleri beni bitiriyo ve sıkıntıdan yapmak istemiyorum. Bütün karın hareketlerini de 30'ar kere yapıyorum. Callan ı takip etmiyorum o arada. En fazla bu kadar oluyo onun yaptıgı kadar zorlarsam çok bıkıyorum. yarım yamalak yapıyorum sayısını kaçırıyorum. Böyle en azından kaç yaptıgımı biliyorum dedim. Zamanla yükseltirim. bir de Son karın hareketinde bacaklarımı uzatamıyorum. Ebru Şallı gibi masa pozisyonunda yapıyorum. Göbeğim çok fazla simidim de kocama bu yüzden mi yapamıyorum o karın hareketlerini acaba :(

Kilom benim de o resimdekiler kadar. Ama onlar kadar incelemem heralde. sıkı bi diyet uygulamıyorum. Gerçi hiçbir zaman çok yiyen bir insan olmadım. Diyet yapıcak olsam aç kalırım heralde. Bu 8 kilo fazlam nasıl geldi aklım da almıyor. Hayatım hareketsizleşmiş olabılır. Öğrencilikten masa başı işe terfinin sonuçları belki de.. Bu arada 10 günde 1 kilo vermişim..

Sabahları kalkınca ılık suya limon sıkıp içiyorum. Kahvaltı kellogsa başladım 3 gündür. Ondan önce poğaçaya devam ediyodum. Belki bundan sonra daha kolay veririm. Öğlen iş yerinde ne çıkarsa yiyorum. Ama pilav makarna erişte yemiyorum. Yemekten sonra maden suyumun içine yarım limon sıkıp içiyorum. Gün içersinde 3 litreyi buluyodur tükettiğim sıvı. Akşam çok acıkmış oluyorum. Biraz abanır gibi oluyorum kendimi frenliyorum..

Kesinlikle olabilir canım :34:

Durum raporu;

Dün süper callaneticsi ilk defa yaptım. Ağzımın payını aldım. Barım olmadığından masaya tutunup bacaklarımı açayım derkene masa
tepeme bile geçti. Ama Callancığımı dinleyip haftada bir yahut iki kere yapacağım. Yoksa hep klasik videodan gidersem nasıl ilerlerim ki?
Dün,bacaklarımı balerinler gibi açabilmemin önündeki tek engelin de göbeğim olduğunu anladım. Kollarım için de sırtımdaki yağların

gitmesi gerek elbette. Ama bir gün buraya bacaklarımı açmış halde resim koyacağım, dedi dersiniz. 6 ay mı 1 sene mi sürer bilmiyorum

ama ben bu işi başaracağım.

Neyse...

İstanbul bugün en sıcak günü yaşayacak uyarılarını dinleyip sabah serinliğinde klasik callaneticsimi yaptım.

Süper callaneticsi de çarşamba ve pazar günleri yapacağım. Yapmak demeyelim de çabalayacağım.

Callancı dostlar merak ettiğim bir şey var?

Süper callaneticsi tam olarak yapan var mı aramızda? :122:
Canım ben super yapıyorum ama bazı hareketleri çıkardım tam olarak yapandan ziyade super yapan pek yol ziyadesiyle zor geliyo çünkü ;) klasikten devam edebilirsin canım ger zaman sıkı kalırsın :34:

Pes edicem pilatese dönücem yakında şu karın hareketleri beni bitiriyo ve sıkıntıdan yapmak istemiyorum. Bütün karın hareketlerini de 30'ar kere yapıyorum. Callan ı takip etmiyorum o arada. En fazla bu kadar oluyo onun yaptıgı kadar zorlarsam çok bıkıyorum. yarım yamalak yapıyorum sayısını kaçırıyorum. Böyle en azından kaç yaptıgımı biliyorum dedim. Zamanla yükseltirim. bir de Son karın hareketinde bacaklarımı uzatamıyorum. Ebru Şallı gibi masa pozisyonunda yapıyorum. Göbeğim çok fazla simidim de kocama bu yüzden mi yapamıyorum o karın hareketlerini acaba :(

Kilom benim de o resimdekiler kadar. Ama onlar kadar incelemem heralde. sıkı bi diyet uygulamıyorum. Gerçi hiçbir zaman çok yiyen bir insan olmadım. Diyet yapıcak olsam aç kalırım heralde. Bu 8 kilo fazlam nasıl geldi aklım da almıyor. Hayatım hareketsizleşmiş olabılır. Öğrencilikten masa başı işe terfinin sonuçları belki de.. Bu arada 10 günde 1 kilo vermişim..

Sabahları kalkınca ılık suya limon sıkıp içiyorum. Kahvaltı kellogsa başladım 3 gündür. Ondan önce poğaçaya devam ediyodum. Belki bundan sonra daha kolay veririm. Öğlen iş yerinde ne çıkarsa yiyorum. Ama pilav makarna erişte yemiyorum. Yemekten sonra maden suyumun içine yarım limon sıkıp içiyorum. Gün içersinde 3 litreyi buluyodur tükettiğim sıvı. Akşam çok acıkmış oluyorum. Biraz abanır gibi oluyorum kendimi frenliyorum..
Boynun mu acıyo neden yapamıyorsun canım?

Canım callan egzersizleri birazcık gayret ve sabır istiyor. Hepimiz ilk başlarda kendimizi zorladık yapabilmek için. Bir gün bir bakıyorsun

ki yapması kolaylaşmış. Haftanın her günü sadece 1 gün ara vererek yapıyor musun? Bu arada daha fazla hareket için asansör

kullanma, iş dönüşü 1 durak erken in vs. vs. Normalde kendini vermek kaydıyla callanetics yapıldığında huzur verir ve insanın yaptıkça

yapası gelir. Şimdi aklıma geldi de acaba kendini spora veremiyor olabilir misin? Bunun sebebi belki iş yerinde yahut başka bir şekilde

yaşadığın strestir. :26:

Callaneticsi bir de sabah erken kalkıp yapmayı dene bakalım nasıl olacak. 8 kilocuk fazlan varsa videodakilere benzemen için hiçbir

engelin yok. Sadece biraz daha odaklanmaya çalış.

Yemek sonrası maden suyunu önermiyorum. Hatta hiç içme. İçindeki tuz oranı yüksek ve vücut su tutuyor. Sabahları bol light peynirli

yumurtalı yeşil çaylı kahvaltı yapabilsen ne güzel olurdu. Öğlen işyerinde ne çıkarsa bahtına tabi. Ama karbonhidrata

yüklenmiyormuşsun bu çok güzel. Akşam 7den sonra yemek yemek yok ama!:20:

Çok acıkırsan light süt, light yoğurt.

İş yerinde kahve-çay yerine, yeşil çay ve kuşburnu içmeyi de bir dene. Sende bir enerjisizlik

hissettim. Kahvaltılarına da gerçek meyve eklesen daha canlı olucan sanki koketçim. Neden yazdıklarından ben bu kadar enerji

düşüklüğü aldım acaba canım ya. Tatil yapmadın mı bu sene acaba sen? Yorgun gibisin. Haftasonları orman-koru-park bahçe neresi

yakınsa yürüyüş yap şekerparem :16: Kapalı alanlar boğmuş gibi seni. :44:

Zamanla call sana iyi gelecek bak dedi dersin.:34:

:29:

Kesinlikle olabilir canım :34:

Canım ben super yapıyorum ama bazı hareketleri çıkardım tam olarak yapandan ziyade super yapan pek yol ziyadesiyle zor geliyo çünkü ;) klasikten devam edebilirsin canım ger zaman sıkı kalırsın :34:

Boynun mu acıyo neden yapamıyorsun canım?

Haklısın canımcım, zaten bir gün ara versem vücudum mutsuzlaşıyor ve hamlaşıyor. Süper call kol ve bacaklar için çok iyiymiş. Ama

her bir hareket için ince olmak lazım bunu anladım artık. Diyete devam yani.:37: Ben hareketleri çıkarmadan zorlayacağım kendimi.

Hastahanelik olmazsam iyidir. :9:

Eğer aşırı kilon yoksa ve hareketleri aynı şekilde yapıyorsan evet canım, o kadar değişim oluyor. Ama kilo fazlalığın varsa hemen incecik olmuyorsun. (örnek bendeniz) sıkılaşıyor, toparlanıyor ve yavaş yavaş incelmeye başlıyorsun. Ama selülitler 15 günden sonra gerçekten azalıyor bebek. :16:

kilom yok aslında daha dogrusu bolgesel olarak var kılo alt vucutta yanı fazlalık :) sabredıp devam edıcez ınsallah o kadar degısım olur hatta super olur çok güzel olur:)

Canım öncelikle tavsiyelerin için çok teşekkür ederim. Haftanın her günü bir gün ara verip yapıcam fakat dün 4ü tamamladım daha. Tamamladım ı neyime güvenerek diyosam artık :)

sorunum sadece karın egzersizlerinde diğerlerini tam yapıyorum. bacak ve kalça hareketleri de zor evet zangır zangır titriyorum ama 100e kadar tutuyorum kendimi. Karnım inanılmaz acıyor ya sırtımda da problem var haziranda tatile gittim. Balıklama atlarken sırtımı incittim daha geçmedi. O da zorluyor beni bi yandan. ama en çok karnım yandıgı için bırakıyorum bence ..

Dediğin gibi dün 4tü ve aslında kolaylaştıgını farkettim ama nedense karından tepki yok benm :) hatta callan a başlamadan önce bi hafta pilates yaptım ebru şallıyla...

enerjisizlik olabilir var! Sabah çok yoruluyorum işe gelirken o yorgunlukla ilk bu siteyi açtım belki ondan öyle hissettirdim. Metrobüs depresyon sebebim :)) zaten çok fazlaca yol yürüyorum bu arada. Bir de 2 akşamda bir leslie yapıyorum 2 ya da 3 milini moduma göre karar veriyorum.

Ama dogru bildiğin bir şey var hiç gezmeye gitmiyorum bayağıdır..

Kesinlikle çay kahve içmem. Yeşil çay demliyorum kendime her gün. Tam bir çay tiryakisiydim ki 5-6 ay önce bıraktım.. Yeşil çay da aynı tiryakiliği yartıyor bence. Böyle başağrımı çat diye alıp götürüyor :) Az önce de yemekten geldim. Bir parça kırmızı et salata ayran çorbası. Tam bana göre yemekler çıkarıyolar bu ara. Sevindim :)) Ekmeği de kestim.. Sabah kahvaltımı iş yerinde ediyorum. Kendime o yüzden kellogs aldım sütle yiyodum ama yanına çeşitlendirecek bir şeyler almam lazım.

8 kilonun 1i gitti ama 10 günde anca.. Valla anlamadım. 10 saati bitirnce klasik callanla cardio ya bakıcam.

Asansör kullanmazsam biterim dizlerimde kıkırdak yumuşaması var ama callanın bacak hareketleri biraz zorladı dizimi çömelmelerde falan. ilk seferde yapmadım o yüzden. Sonra videonun sonunda çok ciddi bir problem yoksa yapabileceğim yazıyodu. Deniyorum ve gerçekten bacak kaslarımla beraber dizimin etrafındaki kaslarımda da bir hareketlenme var. Güçlendirdiğini düşünüyorum zorlamaktan çok. Sırf bunun için bile callan ı yapmam lazım bence...

Canım callan egzersizleri birazcık gayret ve sabır istiyor. Hepimiz ilk başlarda kendimizi zorladık yapabilmek için. Bir gün bir bakıyorsun

ki yapması kolaylaşmış. Haftanın her günü sadece 1 gün ara vererek yapıyor musun? Bu arada daha fazla hareket için asansör

kullanma, iş dönüşü 1 durak erken in vs. vs. Normalde kendini vermek kaydıyla callanetics yapıldığında huzur verir ve insanın yaptıkça

yapası gelir. Şimdi aklıma geldi de acaba kendini spora veremiyor olabilir misin? Bunun sebebi belki iş yerinde yahut başka bir şekilde

yaşadığın strestir. :26:

Callaneticsi bir de sabah erken kalkıp yapmayı dene bakalım nasıl olacak. 8 kilocuk fazlan varsa videodakilere benzemen için hiçbir

engelin yok. Sadece biraz daha odaklanmaya çalış.

Yemek sonrası maden suyunu önermiyorum. Hatta hiç içme. İçindeki tuz oranı yüksek ve vücut su tutuyor. Sabahları bol light peynirli

yumurtalı yeşil çaylı kahvaltı yapabilsen ne güzel olurdu. Öğlen işyerinde ne çıkarsa bahtına tabi. Ama karbonhidrata

yüklenmiyormuşsun bu çok güzel. Akşam 7den sonra yemek yemek yok ama!:20:

Çok acıkırsan light süt, light yoğurt.

İş yerinde kahve-çay yerine, yeşil çay ve kuşburnu içmeyi de bir dene. Sende bir enerjisizlik

hissettim. Kahvaltılarına da gerçek meyve eklesen daha canlı olucan sanki koketçim. Neden yazdıklarından ben bu kadar enerji

düşüklüğü aldım acaba canım ya. Tatil yapmadın mı bu sene acaba sen? Yorgun gibisin. Haftasonları orman-koru-park bahçe neresi

yakınsa yürüyüş yap şekerparem :16: Kapalı alanlar boğmuş gibi seni. :44:

Zamanla call sana iyi gelecek bak dedi dersin.:34:

:29:

:47::47::47::47::47::47::47::47::47: kızlar bana böyle kızın lütfen:14: bu ara üstümde çok feci bir tembellik var bahane bulup yapmıyorum spor bana kızın bişe söyleyin gaza geliyim:14:bu ara iyi kilo veriyorum herhalde ondanda biraz şımardım ama sadece kilo vermem yetmiyo yani kilolarım bölgesel zaten spor yapmam şart..kendimi çok kötü hissediyorum:14:

1 hafta aradan sonra spor yapmanın verdiği rahatlıkla karşınızdayım :9:
Bugün ne yaptım:
-Klasik callanetics
-12 dakikalık cardio egzersizi : Cardio Fat Blast Workout - YouTube
-Firm extreme(30D Butt)

Yaa acaba bende mi anormallik var? 12 dakikalık cardio'da bile nefes nefese kalıyorum, çok terliyorum..:31:

Sağlıklı günler..:16:

kızlar bugün diyetisyene gittim 4 kilo vermişim amaaaaaaaaaa hepsi kas dedi.keşke hiç vermeseydin dedi:43:protein ağırlıklı liste verdi.geçen ay ben protein alımıma dikkat etmemiştim:17:CALLANETİCS yaptığımı söyledim kaslarına zararlı olabilir mi bilmiyorum dedi plates yap dedi:53:
ben kaslarımı geri istiyorum:33:
böyle bir durumla karşılaşan varmı:47: neyapayım kiii:2:

:47::47::47::47::47::47::47::47::47: kızlar bana böyle kızın lütfen:14: bu ara üstümde çok feci bir tembellik var bahane bulup yapmıyorum spor bana kızın bişe söyleyin gaza geliyim:14:bu ara iyi kilo veriyorum herhalde ondanda biraz şımardım ama sadece kilo vermem yetmiyo yani kilolarım bölgesel zaten spor yapmam şart..kendimi çok kötü hissediyorum:14:

:19::19::19::19:
:20::20::20::20::20::20::20::20:

Bu sözler sana yakışıyor mu tatlım yaa. Sen ki o kadar callanetics gönüllüsüydün, vücudunu alıştırmıştın şimdi nasıl bırakırsın?

Ben de senin yaptıklarını okumayı, gaza gelmeyi severken demek bıraktın?

Sayfada hep gözlerim seni arıyordu. Sen yazmayınca benim de motivasyonum düşüyor.

Motivasyon eksikliği sende bir ara Leslie'den topuğun ağrıdığında başladı, orada bir kopuş oldu. Ama geri kazanmak zor değilki

bebek. Şimdilik bence sadece klasik callan yap günde bir kez. O da sabah uyanır uyanmaz olsun ki vücudun ne olduğunu anlamadan

başlar bitirirsin. Yaparken sabah haberlerini aç izle aynı anda. Ben bu aralar böyle yapıyorum. Sabah 7:30da kalkıyorum hem.

Ya da sen eski düzenini bilirsin öyle git. Bir ara ikimizde ağır cardiolar yaptık ve bıktırdık kendimizi. Şimdi daha sakin git bakalım.

Yahut da okul açılacak diye mi vücudun rehavete kapıldı. Son günlerimde "yatış" yapayım, nasılsa koca kış ayakta olucam mı diyor

yoksam?:1::1::1::1:

Ben yakında eskisi gibi aktif aramızda olacağına eminim. :nazar: Bu sayfa çok işe yarıyor. Sabahları önce burayı okumaya çalış.

Faydalı olur.

Haberlerini bekliyorum.:46:

1 hafta aradan sonra spor yapmanın verdiği rahatlıkla karşınızdayım :9:
Bugün ne yaptım:
-Klasik callanetics
-12 dakikalık cardio egzersizi : Cardio Fat Blast Workout - YouTube
-Firm extreme(30D Butt)

Yaa acaba bende mi anormallik var? 12 dakikalık cardio'da bile nefes nefese kalıyorum, çok terliyorum..:31:

Sağlıklı günler..:16:

Normaldir.:9::9

Nefes nefese kalman da kilo verdirir. Devam. :54:

kızlar bugün diyetisyene gittim 4 kilo vermişim amaaaaaaaaaa hepsi kas dedi.keşke hiç vermeseydin dedi:43:protein ağırlıklı liste verdi.geçen ay ben protein alımıma dikkat etmemiştim:17:CALLANETİCS yaptığımı söyledim kaslarına zararlı olabilir mi bilmiyorum dedi plates yap dedi:53:
ben kaslarımı geri istiyorum:33:
böyle bir durumla karşılaşan varmı:47: neyapayım kiii:2:

Canım ağır cardiolar yapıp hiç protein almayan biri kas kaybeder doğru.

Ama callanetics böyle bir cardio çalışması değildir. Plates ile kıyasla, pek çok hareket benziyor bile.

Aksine callanetics pek çok sporun yapamadığı kasları çalıştırır. Kas sahibi olmayan biri o bacakları öyle indirip kaldıramaz ki.

Bence sen protein almadan bir diyet uyguladın. Mesela ben iki günde bir 650 grlık light yoğurt alıyorum kendime. Her gün bir çeşit

et yiyorum. Light süt her sabah içiyorum. Bunun yanısıra meyvemi sebzemi hatta günde 1 dilim ekmeğimi eksik etmiyorum.

Bol da su tabii.

Cllaneticsi bırakma! Doktorun verdiği protein ağırlıklı diyetin sana çok faydası olacaktır şimdi, hatta daha hızlı kas sahibi olacaksın.

Back