böyle şeylere inanmayın bence.
sporla bile bölgesel yağ yakımı olmaz vucut kendi sırasına göre yakar yağları.sporla sadece bölgeye yönelik kas gelişimi olur.ki bir çayın bunu yapabileceğine ben inanmıyorum çok ütobik geldi.Yine demiştim ve yine diyeceğim içinde sinameki olan çaylardan lütfen içmeyin
çünkü bağırsak mukozasını eritiyor,zayıfliyim derken sağlığınızdan olmayın.Belki suna dumankaya nın verdiği tarif metabolizmayı hızlandırabilir.Metabolizmada hızlanınca kilo vermek kolaylaşır ama o kiloların kalçadan gideceğini bilemezsin.
bu arada bende bayadır yoktum.ayağımdaki rahatsızlık yüzünden 1 hafta spor yapamadım
oysa çok hevesli başlamıştım ama hevesim kırıldı maalesef..ama vaktim yok ve benim bir an önce daralmam lazım.o yüzden tabiki iyi olur olmaz başladım.hatta bugün 4.bitti.ilk yapışımda yine kaşındım ve leslie 3 mil yapiyim dedim
tabiki yumuşak tabanlı spor ayakkabı giydim hatta içinede çorap giydim zarar görmesin ayaklarım diye
ilk 20 dakkasına kadar herşey güzeldi sonra ayaklarım hafiften sızlamaya başladı.oysa çok yumuşak yapmıştım hareketleri ayağımı incitecek bişey yapmadım.o anda bıraktım zaten yaptıkça sızlaması arttı çünkü.
bu yüzden benim için leslie bitmiştir artık.ama dediğim gibi fazla kilom olduğundan callan tek başına benim için yeterli olmayacak.yanında kardiyo ile desteklemem lazım.zumba videolarına baktım açıkçası pek sevemedim.şimdi yeni bir spor keşfettim onu tam olarak bir idrak ettikten sonra sizle de paylaşacağım.eğer onu yapabilirsem haftada 4 gün kardiyo yapmayı düşünüyorum.birer gün dinlenerek yapıcam daha etkili oluyormuş öyle.yalnız şunu söylemeden edemicem bir hafta ara vermiştim callana ve başladığımda o kadar iyi geldi ki vucudumun her yeri rahatladı sanki gevşedi gerçekten müthiş birşey:)
bu arada serdemciğim sana mesaj atamıyorum atmam için 50 mesaj sınırı varmış ben onu henüz geçmemişim ondan sana cevap veremedim