Hayat çok kısa böyle şeyler elbette üzüleceksin üzüntünü de yaşa ama dediğin gibi hayatına devam et
Rica ederiz faydasını gördüğünde burda paylaşman hepimizi motive eder bizimle kal öpüyorum
Gün içinde kontrol edicem tatlımüzüldüm pcnin açılmamasına.aktif virüs programın yokmuydu?
Kürkçü dükkanı tanımlamana 10 puankatılıyorum sana canım
Acele etme canım hergün daha fazla sayı yapabileceksin ara vererek tamamlayabilirsin hareketleri
Süpersin karadutcum
Güzel açıklama olmuşbilinçli bir callan kızı öpüldün
Kaybolma bi yerlere canım gözlerim senin mesajlarını arıyor
Hoşgeldiniz,
Diyetisyene gitmeniz ve kas/yağ oranına baktırmanıza çok sevindim.Pek çok arkadaş ölçümlerini yaptırmadan başlıyor.
Keşke Dukan uygulamak yerine sağlıklı beslenme yolunu tutsanız. Benim ilk tavsiyem bu olacak. Az ama sık yeyin, bol su için. Şekerli
ve aşırı yağlı şeylerden uzak durun. Meyveyi öğlene kadar yeyin. Protein ağırlıklı beslenin. Light ürünler tercih edin. 7den sonra
yemek yemeyin ve çoook uzun saatler aç kalmayın. Kabız olmamaya çalışın. Meyveyi kahvaltıda tüketmek kabızlığı önlüyor mesela.
Şimdi gelelim spora.
Callanetics 10 saatte 10 yaş gençleş videolarına başlayın ve 6 günde bir ara vermek kaydı ile her gün düzenli olarak yapın.
hareketleri aynen uygulamaya çalışın. Buna ilave olarak yağ yakmak için "cardio" denen egzersizleri de haftada 4-5 kez yapmanız
gerekir. Cardio egzersiz nedir diye netten araştırma yapın ve hoşunuza giderse ilk sayfadaki "cardio callanetics"i (ben bu videonun
sadece ilk bölümünü yapıyorum) yapın. Yahut benim gibi Leslie 5 mil fat/burning videosunu yapın(bu youtubeda var)
Bol sporlu günler.
Peki sizin de boynunuz ağrıyor mu mekiklerde?
böyle şeylere inanmayın bence.sporla bile bölgesel yağ yakımı olmaz vucut kendi sırasına göre yakar yağları.sporla sadece bölgeye yönelik kas gelişimi olur.ki bir çayın bunu yapabileceğine ben inanmıyorum çok ütobik geldi.Yine demiştim ve yine diyeceğim içinde sinameki olan çaylardan lütfen içmeyin çünkü bağırsak mukozasını eritiyor,zayıfliyim derken sağlığınızdan olmayın.Belki suna dumankaya nın verdiği tarif metabolizmayı hızlandırabilir.Metabolizmada hızlanınca kilo vermek kolaylaşır ama o kiloların kalçadan gideceğini bilemezsin.
bu arada bende bayadır yoktum.ayağımdaki rahatsızlık yüzünden 1 hafta spor yapamadımoysa çok hevesli başlamıştım ama hevesim kırıldı maalesef..ama vaktim yok ve benim bir an önce daralmam lazım.o yüzden tabiki iyi olur olmaz başladım.hatta bugün 4.bitti.ilk yapışımda yine kaşındım ve leslie 3 mil yapiyim dedim tabiki yumuşak tabanlı spor ayakkabı giydim hatta içinede çorap giydim zarar görmesin ayaklarım diye ilk 20 dakkasına kadar herşey güzeldi sonra ayaklarım hafiften sızlamaya başladı.oysa çok yumuşak yapmıştım hareketleri ayağımı incitecek bişey yapmadım.o anda bıraktım zaten yaptıkça sızlaması arttı çünkü. bu yüzden benim için leslie bitmiştir artık.ama dediğim gibi fazla kilom olduğundan callan tek başına benim için yeterli olmayacak.yanında kardiyo ile desteklemem lazım.zumba videolarına baktım açıkçası pek sevemedim.şimdi yeni bir spor keşfettim onu tam olarak bir idrak ettikten sonra sizle de paylaşacağım.eğer onu yapabilirsem haftada 4 gün kardiyo yapmayı düşünüyorum.birer gün dinlenerek yapıcam daha etkili oluyormuş öyle.yalnız şunu söylemeden edemicem bir hafta ara vermiştim callana ve başladığımda o kadar iyi geldi ki vucudumun her yeri rahatladı sanki gevşedi gerçekten müthiş birşey:)
bu arada serdemciğim sana mesaj atamıyorum atmam için 50 mesaj sınırı varmış ben onu henüz geçmemişim ondan sana cevap veremedim
tesekkurler
leslie yi ben ilk başlarda yürüyüş bandı markası sanıyordum :)
sayenizde öğrendim acayıp terletıyor valla hemen 3-5 milden başlayanları tebrık edıyorum
bugun 2 milde 2. günümdü ve her yerim ağrıyor
tıbet e gelınce tam adı :Tıbet ın genclık pınarı
kitabı var baya eskidir bulursan okumanızı tavsıye ederım
5 temel hareketten olusuyor 3 er kez yapıyorsun ılk hafta daha sonraki hafta 5 kez yapıyorsun ta ki 21 e tamamlayıncaya kadar
burada konusu acılmıs aktıf yapanlar var onlarıda okuyup bılgı alabılırsın
hepımıze kolay gelsın...
İlginiz için çok teşekkür ederim öncelikle:)
Haftasonu Dukanı kitabından okuyunca benim de pek aklıma yatmadı, kendime göre gevşeterek yapmayı düşünüyorum..normal yağlı besinlerle, günde bir porsiyon meyve, sebzeden vazgeçmeden proteğin ağırlıklı beslenmeye çalışıcam...zaten normalde günde yediğim 2-3 dilim ekmek haricinde karbonitrat tüketmiyorum, ekmeği de sağlıklı olsun diye kendim pişiriyorum:)
Pilav-makarna vb. benim için ayda 2-3 defa yenen ve pek aranmayan yiyecekler Allahtan:)
Benim hatam sınırsız meyve galib,a çoğu gün 1 kg kadar meyve yiyorum ondan tombişleştim sanırım...bir de 7den sonra yememek meselesi...ben 7de evde olabildiğim için onu 8'e esneticem ve kendimi tutmaya çalışıcam...en zor kısmı bu çünkü yemek ardından meyve ve kuruyemiş fasıllarıyla ben yatana kadar boş durmuyorum maaesefboğazımı tutmam lazım
Dün am/pm videosuyla başladım benim tempoma daha uygun görünüyor, akşam bölümünden sonra da ilk sayfadaki 8'er dakikalık kol, bacak&karın videolarını yaptım, çok iyi uyudum üzerine:) böyle devam etmek istiyorum
Size bir sorum daha olacak zahmet olmazsa, cardio videosunu am/pm e ek olarak mı yapmalıyım, yoksa cardio yaptığım gün diğerini yapmasam olur mu???
Şimdiden teşekkürler:)))
Hiç zahmet olmaz canım, kafana takılan her şeyi yaz. "Birlikten kuvvet doğar; destekle kilolar gider!"
Cardio call videosunun ben sadece ilk 30 dakikalık bölümünü yapıyorum. İkinci kısmı beğenmedim. Senin hoşuna giderse hepsini yap.
Bünyen kaldırırsa her gün cardio call yap. Örneğin sabah klasik callan, gece cardio yahut tam tersi. Ama bünyem kaldırmaz dersen
her gün (6 günde 1 gün ara vermeyi unutmadan) klasik callanı (10 saatte 10 yaş gençleşme) yap, haftada üç güne de cardioyu
dağıt. Cardio call istemezsen Leslie ile yürü. Olmadı sokakta tempolu yürü. Olmadı evde 20dakikalık setler
halinde ip atla. Mesele kalp ritmini artırmak. Monoton hayatını hızlandırmak. Yani ne yapsan kardır.
Ayrıca konu sahibi lotus35 e de cevabı için çok teşekkür ederim...belirtmeden geçmek istemedim, ilk sayfadaki fotolar size ait sanırım....süpper olmuş-helal olsun demek istiyorum:)
Canım bu problemi ilk kez yaşıyorum sanırım senin şansın.reklam sayfasını kapatmadan işlem yaptın sanırım.pc ne durumda? Kurtarabildin mi?vardı tatlım ama ole bı sıstem kurulmuskı bı ıse yaramadı ,
İlginiz için çok teşekkür ederim öncelikle:)
Haftasonu Dukanı kitabından okuyunca benim de pek aklıma yatmadı, kendime göre gevşeterek yapmayı düşünüyorum..normal yağlı besinlerle, günde bir porsiyon meyve, sebzeden vazgeçmeden proteğin ağırlıklı beslenmeye çalışıcam...zaten normalde günde yediğim 2-3 dilim ekmek haricinde karbonitrat tüketmiyorum, ekmeği de sağlıklı olsun diye kendim pişiriyorum:)
Pilav-makarna vb. benim için ayda 2-3 defa yenen ve pek aranmayan yiyecekler Allahtan:)
Benim hatam sınırsız meyve galib,a çoğu gün 1 kg kadar meyve yiyorum ondan tombişleştim sanırım...bir de 7den sonra yememek meselesi...ben 7de evde olabildiğim için onu 8'e esneticem ve kendimi tutmaya çalışıcam...en zor kısmı bu çünkü yemek ardından meyve ve kuruyemiş fasıllarıyla ben yatana kadar boş durmuyorum maaesefboğazımı tutmam lazım
Dün am/pm videosuyla başladım benim tempoma daha uygun görünüyor, akşam bölümünden sonra da ilk sayfadaki 8'er dakikalık kol, bacak&karın videolarını yaptım, çok iyi uyudum üzerine:) böyle devam etmek istiyorum
Size bir sorum daha olacak zahmet olmazsa, cardio videosunu am/pm e ek olarak mı yapmalıyım, yoksa cardio yaptığım gün diğerini yapmasam olur mu???
Şimdiden teşekkürler:)))
Ayrıca konu sahibi lotus35 e de cevabı için çok teşekkür ederim...belirtmeden geçmek istemedim, ilk sayfadaki fotolar size ait sanırım....süpper olmuş-helal olsun demek istiyorum:)
tüm bu paylaşım çok güzel, herşey için teşekkürler
not: videoların büyük bir kısmı emule de var, ben ordan indirdim, torrent/P2P kullanan arkadaşların haberi olsun istedim
Evet canım fotolar bana aitçook teşekkürler:)
cardioyu deneyerek başlarım bu akşam...inşallah gelişmelerle sayfaya dönerim haftaya
iyi bakın kendinize sportmen hanımlar:)
Tşk ederim canım kilo fazlam çok yoktu sadece gevşektim bide ibs problemim var.tüm bunlara iyi geldi callan ve çabuk etkisini gördüm.yapamasanda topiğe iptali kopma spor ruhundanlotus o fotoğraflar senin mi ? ben netten aldığın fotolar diye düşünmüştüm...eğer seninse 15 günde harika bi sonuç elde etmişsin...
bu arada ben topiğe pek uğramıyorum, çünkü kör topal devam ediyorum call'açok istememe rağmen bir türlü istikrar sağlayamadım, oysa yaptıktan sonra hissettiğim o huzur, vücudumun dinginliği paha biçilmez...belki havaların serinlemesiyle, ben de bi düzen tuttururum...herkese sevgiler
Canım bu problemi ilk kez yaşıyorum sanırım senin şansın.reklam sayfasını kapatmadan işlem yaptın sanırım.pc ne durumda? Kurtarabildin mi?
Evet canım fotolar bana aittşk ederim öncelikle ilk kaz yapacağın için sana beginning callan yada direkt 10 saatte 10 yaş gençleşi yapmanı öneririm.am/pm callan,10 saatte 10 yaş gençleşi yapmak isteyip vakti kısa olanlar için yani programın sabah akşam diye 2 ye bölünmüş hâli o.
amacın kilo vermek olduğu için 10 saatte 10 yaş gençleşi yaparken bir yandan herhangi bir kardiyo sporu yada cardio callanın ilk bölümünü birlikte yapman uygun olur. Vücudun callaneticse alıştığında cardio callan ve evolution callaneticsi dönüşümlü olarak yaparsan da kilo verebilirsin.ilk sayfadaki mesajımı dikkatlice hiç atlamadan okumanı tavsiye ederim
Tşk ederim canım kilo fazlam çok yoktu sadece gevşektim bide ibs problemim var.tüm bunlara iyi geldi callan ve çabuk etkisini gördüm.yapamasanda topiğe iptali kopma spor ruhundankendini salarsan toparlaması zor oluyo kafa olarak
Erkeklere güvenmek çok zor çok iyi tanıman şart yoksa çok acı çekiliyor.umarım bi an önce atlatırsın ve doğru insanlarla karşılaşırsınkaç gündür bende yapamadım moral bozukluğundan bayramdan sonra yüzük takacaktık ama benim gibi konuştuğu biri daha varmış. hep mi aynı şeyler başıma gelir((
Hlymmm süpersin istikrarına hayranım12. günüde dün akşam tamamladım kızlar :)
Geçmiş olsun pericim ve hoşgeldin yenidenMerhaba kızlar uzun zamandır yazamıyorum..
Maalesef çok kötüyüm bu günlerde hem grip hem de bademcik(ben bademciği çok kötü geçiririm bi de üstüne grip kabus gibiydi resmen), yerimden kalkamadım ..Spor falan da yalan oldu anlayacağınız..
Ama bugün iyi hissediyorum kendimi tekrar başlıyorum inşallah..
kaç gündür bende yapamadım moral bozukluğundan bayramdan sonra yüzük takacaktık ama benim gibi konuştuğu biri daha varmış. hep mi aynı şeyler başıma gelir(([/QUOTE
Çok üzüldüm arkadaşım.
Adam gibi adam kalmadı ne yazık ki.
En kolay şekilde atlatmanı dilerim.
Merhaba kızlar uzun zamandır yazamıyorum..
Maalesef çok kötüyüm bu günlerde hem grip hem de bademcik(ben bademciği çok kötü geçiririm bi de üstüne grip kabus gibiydi resmen), yerimden kalkamadım ..Spor falan da yalan oldu anlayacağınız..
Ama bugün iyi hissediyorum kendimi tekrar başlıyorum inşallah..
Geçmiş olsun pericim ve hoşgeldin yeniden
Çok geçmişler olsun.
Bol sporlu günler dilerim.
Bu yukarıdaki şeytanların hepsi bana hareket çekiyorlar.
Çünkü kendimi saldım ve dün call yapmadım. Bir günden bir şey olmaz demeyin, şu saat oldu hala totoyu kaldıramadım.
Öğretmenlik kontenjanlarının açıklanmasına 3-4 gün kaldı ve yaklaşık 4 gündür sabahtan akşama kadar pc başında bütün kadro ile
alakalı siteleri takip ediyorum. Oturmaktan bağırsaklarım düğüm düğüm olmuştur.
Yemekleri de ekran karşısında yiyorum veeeee maalesef psikopatçasına yiyorum. Sıkıntıdan kendimi
engelleyemiyorum. Yüzüm gözüm sivilce içinde. Poffff. Şu zorlu süreçlerden bir kurtulsam.
Artık süper call yapma zamanım geldi bence. Beni derinden sarsıp yoracak, aklımı dağıtacak kadar zor nasılsa. Az sonra
başlayacağım. Yeter bu kadar kendimi saldığım. Kilo bile aldım ya, yazık emeklerime. Poffffff.
Toto kalkmalı,kalkacak o toto
Öperim.
Hoşgeldiniz.
1. Callanetics 10saatte 10 yaş gençleş videosu 1.derece
2. Super Callanetics 2. derece zordur.
Üstteki ikisinin yaratıcısı aynıdır.
Cardio Callanetics daha çok yağ yakmaya faydalıdır.
Siz biraz kendinizden bahsederseniz nasıl bir egzersiz uygulamanız gerektiği konusunda naçizane yardımcı olmaya çalışırım.
Çok teşekkür ederim serdemyavuz, hoşbuldum :) Ben 30 lu yaşlarında masabaşı çalışan bir bayanım. Sol kalçamda hafif çıkık var belirgin değil, sol bacağımda 2 mm kısa. Bu yüzden bu egzersizleri düşündüm. Normalde 20 dk tempolu yürüyorum koşu bandında sorun olmuyor ama yaşla kalça eklemimde çok baskıyla sıkıntı yaratmayayım dedim buraya geldim :) Benim kilo fazlalığım göbek bölgemde. Bayağı bir göbeğim var. Diğer yerlerim normal. Tavsiyeleriniz bekliyorum. İlginiz için çok teşekkür ederim. iyiki varsınız.
Erkeklere güvenmek çok zor çok iyi tanıman şart yoksa çok acı çekiliyor.umarım bi an önce atlatırsın ve doğru insanlarla karşılaşırsın
Hlymmm süpersin istikrarına hayranımtüm callan kızlarına azim ve istikrar nasip et Allahım
Geçmiş olsun pericim ve hoşgeldin yeniden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?