Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

vardı tatlım ama ole bı sıstem kurulmuskı bı ıse yaramadı ,

İlginiz için çok teşekkür ederim öncelikle:)

Haftasonu Dukanı kitabından okuyunca benim de pek aklıma yatmadı, kendime göre gevşeterek yapmayı düşünüyorum..normal yağlı besinlerle, günde bir porsiyon meyve, sebzeden vazgeçmeden proteğin ağırlıklı beslenmeye çalışıcam...zaten normalde günde yediğim 2-3 dilim ekmek haricinde karbonitrat tüketmiyorum, ekmeği de sağlıklı olsun diye kendim pişiriyorum:)

Pilav-makarna vb. benim için ayda 2-3 defa yenen ve pek aranmayan yiyecekler Allahtan:)

Benim hatam sınırsız meyve galib,a çoğu gün 1 kg kadar meyve yiyorum ondan tombişleştim sanırım...bir de 7den sonra yememek meselesi...ben 7de evde olabildiğim için onu 8'e esneticem ve kendimi tutmaya çalışıcam...en zor kısmı bu çünkü yemek ardından meyve ve kuruyemiş fasıllarıyla ben yatana kadar boş durmuyorum maaesef boğazımı tutmam lazım

Dün am/pm videosuyla başladım benim tempoma daha uygun görünüyor, akşam bölümünden sonra da ilk sayfadaki 8'er dakikalık kol, bacak&karın videolarını yaptım, çok iyi uyudum üzerine:) böyle devam etmek istiyorum

Size bir sorum daha olacak zahmet olmazsa, cardio videosunu am/pm e ek olarak mı yapmalıyım, yoksa cardio yaptığım gün diğerini yapmasam olur mu???

Şimdiden teşekkürler:)))

Ayrıca konu sahibi lotus35 e de cevabı için çok teşekkür ederim...belirtmeden geçmek istemedim, ilk sayfadaki fotolar size ait sanırım....süpper olmuş-helal olsun demek istiyorum:)

tüm bu paylaşım çok güzel, herşey için teşekkürler

not: videoların büyük bir kısmı emule de var, ben ordan indirdim, torrent/P2P kullanan arkadaşların haberi olsun istedim

Peki sizin de boynunuz ağrıyor mu mekiklerde?

Canım hala birazcık ağrım oluyor ama ilk günkü gibi şiddetli değil. Sonra geçiyor zaten. Ben, zilyonuncu kez yapıyor olmama rağmen

mesela ilk bacak egzersizlerinde hala zorlanıyorum. Çünkü kilom fazla. Vücut incelip sıkılaştıkça ağrılarımız gidecek inşallah. Sen

yılmadan devam et.

Canım geçmişler olsun. Ciddi bir durum olduğunu anlamıştım zaten. Bence hemen doktora gitmelisin. Basit bir incinme bu kadar uzun

sürmezdi. Gelişmeleri bildir. Gözlerim hep seni arıyor burada. Şİmdilik call ile devam et bakalım. Diğer sporu da merak ettim,

kavrayınca anlat bakalım. Takipteyim.

Gençlik falan dedin mi koşarım hemen.

Araştırayım, biraz daha kilo verince onu da yaparım. Bir sürü sporu egzersizi bir arada yapınca kafam karışıyor. Canım sıkılıyor ve

başka şeylere zaman ayıramaz hale geliyorum. Şimdilik amaç cardiolarla kilo vermek ve aynı anda callan ile sıkılaşmak benim için.

Takipteyim.

Hiç zahmet olmaz canım, kafana takılan her şeyi yaz. "Birlikten kuvvet doğar; destekle kilolar gider!"

Cardio call videosunun ben sadece ilk 30 dakikalık bölümünü yapıyorum. İkinci kısmı beğenmedim. Senin hoşuna giderse hepsini yap.

Bünyen kaldırırsa her gün cardio call yap. Örneğin sabah klasik callan, gece cardio yahut tam tersi. Ama bünyem kaldırmaz dersen

her gün (6 günde 1 gün ara vermeyi unutmadan) klasik callanı (10 saatte 10 yaş gençleşme) yap, haftada üç güne de cardioyu

dağıt. Cardio call istemezsen Leslie ile yürü. Olmadı sokakta tempolu yürü. Olmadı evde 20dakikalık setler

halinde ip atla. Mesele kalp ritmini artırmak. Monoton hayatını hızlandırmak. Yani ne yapsan kardır.

çook teşekkürler:)

cardioyu deneyerek başlarım bu akşam...inşallah gelişmelerle sayfaya dönerim haftaya

iyi bakın kendinize sportmen hanımlar:)

Ayrıca konu sahibi lotus35 e de cevabı için çok teşekkür ederim...belirtmeden geçmek istemedim, ilk sayfadaki fotolar size ait sanırım....süpper olmuş-helal olsun demek istiyorum:)

lotus o fotoğraflar senin mi ? ben netten aldığın fotolar diye düşünmüştüm...eğer seninse 15 günde harika bi sonuç elde etmişsin...

bu arada ben topiğe pek uğramıyorum, çünkü kör topal devam ediyorum call'a çok istememe rağmen bir türlü istikrar sağlayamadım, oysa yaptıktan sonra hissettiğim o huzur, vücudumun dinginliği paha biçilmez...belki havaların serinlemesiyle, ben de bi düzen tuttururum...herkese sevgiler

vardı tatlım ama ole bı sıstem kurulmuskı bı ıse yaramadı ,
Canım bu problemi ilk kez yaşıyorum sanırım senin şansın.reklam sayfasını kapatmadan işlem yaptın sanırım.pc ne durumda? Kurtarabildin mi?

çook teşekkürler:)

cardioyu deneyerek başlarım bu akşam...inşallah gelişmelerle sayfaya dönerim haftaya

iyi bakın kendinize sportmen hanımlar:)
Evet canım fotolar bana ait tşk ederim öncelikle ilk kaz yapacağın için sana beginning callan yada direkt 10 saatte 10 yaş gençleşi yapmanı öneririm.am/pm callan,10 saatte 10 yaş gençleşi yapmak isteyip vakti kısa olanlar için yani programın sabah akşam diye 2 ye bölünmüş hâli o.
amacın kilo vermek olduğu için 10 saatte 10 yaş gençleşi yaparken bir yandan herhangi bir kardiyo sporu yada cardio callanın ilk bölümünü birlikte yapman uygun olur. Vücudun callaneticse alıştığında cardio callan ve evolution callaneticsi dönüşümlü olarak yaparsan da kilo verebilirsin.ilk sayfadaki mesajımı dikkatlice hiç atlamadan okumanı tavsiye ederim

Tşk ederim canım kilo fazlam çok yoktu sadece gevşektim bide ibs problemim var.tüm bunlara iyi geldi callan ve çabuk etkisini gördüm.yapamasanda topiğe iptali kopma spor ruhundan kendini salarsan toparlaması zor oluyo kafa olarak

henuz kurtaramadım cnm , format atılması lazım , evdekı dıger pc yı kullanıyorum sımdılık , dolandırıcılık uzerıne bı vırus koymuslar , ekranımdan o sayfa gıtmıyor bı turlu programa tarattım ama hala cozum olmadı bende format atırıcam bakalım artık kurtarılır bı sekılde

kaç gündür bende yapamadım moral bozukluğundan bayramdan sonra yüzük takacaktık ama benim gibi konuştuğu biri daha varmış. hep mi aynı şeyler başıma gelir ((

Merhaba kızlar uzun zamandır yazamıyorum..
Maalesef çok kötüyüm bu günlerde hem grip hem de bademcik(ben bademciği çok kötü geçiririm bi de üstüne grip kabus gibiydi resmen), yerimden kalkamadım ..Spor falan da yalan oldu anlayacağınız..
Ama bugün iyi hissediyorum kendimi tekrar başlıyorum inşallah..

kaç gündür bende yapamadım moral bozukluğundan bayramdan sonra yüzük takacaktık ama benim gibi konuştuğu biri daha varmış. hep mi aynı şeyler başıma gelir ((
Erkeklere güvenmek çok zor çok iyi tanıman şart yoksa çok acı çekiliyor.umarım bi an önce atlatırsın ve doğru insanlarla karşılaşırsın

12. günüde dün akşam tamamladım kızlar :)
Hlymmm süpersin istikrarına hayranım tüm callan kızlarına azim ve istikrar nasip et Allahım

Geçmiş olsun pericim ve hoşgeldin yeniden

Çok geçmişler olsun.

Bol sporlu günler dilerim.

Bu yukarıdaki şeytanların hepsi bana hareket çekiyorlar.

Çünkü kendimi saldım ve dün call yapmadım. Bir günden bir şey olmaz demeyin, şu saat oldu hala totoyu kaldıramadım.

Öğretmenlik kontenjanlarının açıklanmasına 3-4 gün kaldı ve yaklaşık 4 gündür sabahtan akşama kadar pc başında bütün kadro ile

alakalı siteleri takip ediyorum. Oturmaktan bağırsaklarım düğüm düğüm olmuştur.

Yemekleri de ekran karşısında yiyorum veeeee maalesef psikopatçasına yiyorum. Sıkıntıdan kendimi

engelleyemiyorum. Yüzüm gözüm sivilce içinde. Poffff. Şu zorlu süreçlerden bir kurtulsam.

Artık süper call yapma zamanım geldi bence. Beni derinden sarsıp yoracak, aklımı dağıtacak kadar zor nasılsa. Az sonra

başlayacağım. Yeter bu kadar kendimi saldığım. Kilo bile aldım ya, yazık emeklerime. Poffffff.

Toto kalkmalı, kalkacak o toto

Öperim.

Geçmiş olsun pericim ve hoşgeldin yeniden

Çok geçmişler olsun.

Bol sporlu günler dilerim.

Teşekkür ederim kızlar
Klasik callanla yoluma devam etme kararı aldım..Süper beni aştı anlayacağınız Acele etmişim geçmekle, yapamadım
Yarından itibaren tekrar başlıyorum ve yeni programım:
-Leslie
-Clasic call
-30 day butt lift programı

Sağlıklı günler..

Rabbim (hakkında hayırlıysa) gönlünden geçeni sana nasip etsin inşallah canım..Dualarım seninle
Bir de bir şey sorucam ne öğretmenisin?? :26:

Çok teşekkür ederim serdemyavuz, hoşbuldum :) Ben 30 lu yaşlarında masabaşı çalışan bir bayanım. Sol kalçamda hafif çıkık var belirgin değil, sol bacağımda 2 mm kısa. Bu yüzden bu egzersizleri düşündüm. Normalde 20 dk tempolu yürüyorum koşu bandında sorun olmuyor ama yaşla kalça eklemimde çok baskıyla sıkıntı yaratmayayım dedim buraya geldim :) Benim kilo fazlalığım göbek bölgemde. Bayağı bir göbeğim var. Diğer yerlerim normal. Tavsiyeleriniz bekliyorum. İlginiz için çok teşekkür ederim. iyiki varsınız.

Canım o zaman callanetics tam sana göre.

Klasik call dediğimiz 10 saatte 10 yaş... videosuyla başla. İnatla, azimle, bıkmadan usanmadan her gün (6 günde bir gün ara vererek)

yapmaya başla. Bir ay kadar yapmalısın. Sonra hareketler kolay geliyor artık biraz doz artıralım dediğinde sonrasını yine konuşuruz.

Koşu bandına çıkman çok güzel. Onu da her gün yapmaya devam et. Masa başı oturuyorum demişsin, vücuduna çoook iyi gelir. Ama

her gün en az 3 dakika artırarak devam etmelisin. Yoksa vücut ona da alışıyor ve faydası kalmıyor. Her gün 3 artırarak yürüyüşlerine

de devam edersen sağlıklı bir vücudun olur ve bahsettiğin problemlerin seni daha az etkiler tatlım.

Callaneticsin çok faydasını göreceksin. Gelişmeleri sürekli yaz. Takipteyim.

Düzenleme: Göbek olayına değinmeyi unutmuşum. =PP Maalesef şekerli şeyleri ve karbonhidrat yüklü hamurişlerini hemmmmennn kesmen gerek tatlım. Sağlığın için de bol protein ve bol kalsiyumlu beslen. Bak göbek nasıl gidiyor. Meyve de kilo yapar. En son öğlene kadar ki en güzeli kahvaltıda tüketmektir. Öperim.

Son düzenleme:

insallah hep böle istikrarlı olup devam edebilirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…