• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

kızlar sayfa niye bu kadar boş kalmış :( nerdesiniz...? 9. gunde tamamdır benım

uzun zamandır başlamak istiyorum.Beş kilo felan fazlalığım var ve bir türlü gitmiyor en iyisi sıkılaşmak.Sonunda videoyuda yükledim ama bir türlü başlayamıyorum .Bir kere başlangıcını yaptım hareketleri yapamıyormuşum gibi geldi işe yaramayacak gibi düşündüm.Birde çok uzun sürüyo sanki.Çok denemek istiyorm en azından 10 gün özellikle duruş bozukluğunada iyi geliyor diye ama nedense olmuyor işte :31:
Sizde 9 günde sonuçlar nasıl?

Bayanlar merhaba!

İlk sayfalarınızı okudum, ancak anlayamadım..değişik isimler söylüyorsunuz, süper, cardio gibi. Şimdi bu egzersizler kaç tip? hafifden güçlüye sıralama nedir?

Merhaba Hanımlar:)))

Benim derdim sadece 4 kilocuk:) ama vücudumun kas oranını artırıp-yağ oranını azaltmaya niyet ettim.
Kurumun diyetisyenin yaptığı ölçüme göre %24 yağ-%37 kas...biraz fazla yağım var sanırım

Ölçüler: 91/73/97:) göbek ise 80 cm'cik:(

Planım şöyle:

Sabah Dukan amca bana 2 koruma+18 seyir+25 güçlendirme şeklinde bir plan çıkardı, bunu yapmaya çalışıcam

Ayrıca ben beginning videosunu yaptım birkaç kez, doğrudan 10 yaş gençleşe başlasam olur mu? diğeri basit geldi zorlanmadan yaptım...

Sportmen-deneyimli arkadaşlar fikirlerini söylerlerse çok memnun olurum, şimdiden teşekkürler:)

Son düzenleme:
Bugüne kadar yaklaşık 35 kere klasik callanetics yapmışım. Dile kolay :16:

Bu sabah yaptığımda artık karın egzersizlerinde ayağı uzatma ve eğme olaylarına da başladım. Bacaklarım iyice erimeye başladılar ve

hiç sallanmasınlar istiyorum.

10 kez kadar da vücudumu böyle güçlendirdikten sonra artık ver elini süper callanetics.:64:

12 temmuzda klasik callanetics yapmaya başlamışım. O zaman 81,5 kilo imişim. Şimdi 78lerdeyim. Yavaş zayıflıyorum ama inşallah bu

sefer kalıcı olacak. :21:

Bugün yaklaşık 5kmde yürüdüm. Karşılaştığım bir arkadaşım beni tanımadı.:1: Bacaklarımın inceliğine bakakaldı, şaşırdı. :1:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Boğazımı tutmam lazım ama bendeki tek sorun bu. :17:

Herkese bol sporlu günler dilerim.

Öperim.

Benim derdim sadece 4 kilocuk:) ama vücudumun kas oranını artırıp-yağ oranını azaltmaya niyet ettim.
Kurumun diyetisyenin yaptığı ölçüme göre %24 yağ-%37 kas...biraz fazla yağım var sanırım

Planım şöyle:

Sabah Dukan amca bana 2 koruma+18 seyir+25 güçlendirme şeklinde bir plan çıkardı, bunu yapmaya çalışıcam

Ayrıca ben beginning videosunu yaptım birkaç kez, doğrudan 10 yaş gençleşe başlasam olur mu? diğeri basit geldi zorlanmadan yaptım...

Sportmen-deneyimli arkadaşlar fikirlerini söylerlerse çok memnun olurum, şimdiden teşekkürler:)

Hoşgeldiniz,

Diyetisyene gitmeniz ve kas/yağ oranına baktırmanıza çok sevindim. :46: Pek çok arkadaş ölçümlerini yaptırmadan başlıyor.

Keşke Dukan uygulamak yerine sağlıklı beslenme yolunu tutsanız. Benim ilk tavsiyem bu olacak. Az ama sık yeyin, bol su için. Şekerli

ve aşırı yağlı şeylerden uzak durun. Meyveyi öğlene kadar yeyin. Protein ağırlıklı beslenin. Light ürünler tercih edin. 7den sonra

yemek yemeyin ve çoook uzun saatler aç kalmayın. Kabız olmamaya çalışın. Meyveyi kahvaltıda tüketmek kabızlığı önlüyor mesela.

Şimdi gelelim spora.

Callanetics 10 saatte 10 yaş gençleş videolarına başlayın ve 6 günde bir ara vermek kaydı ile her gün düzenli olarak yapın.

hareketleri aynen uygulamaya çalışın. Buna ilave olarak yağ yakmak için "cardio" denen egzersizleri de haftada 4-5 kez yapmanız

gerekir. Cardio egzersiz nedir diye netten araştırma yapın ve hoşunuza giderse ilk sayfadaki "cardio callanetics"i (ben bu videonun

sadece ilk bölümünü yapıyorum) yapın. Yahut benim gibi Leslie 5 mil fat/burning videosunu yapın(bu youtubeda var)

Bol sporlu günler.

Bayanlar merhaba!

İlk sayfalarınızı okudum, ancak anlayamadım..değişik isimler söylüyorsunuz, süper, cardio gibi. Şimdi bu egzersizler kaç tip? hafifden güçlüye sıralama nedir?

Hoşgeldiniz.

1. Callanetics 10saatte 10 yaş gençleş videosu 1.derece

2. Super Callanetics 2. derece zordur.

Üstteki ikisinin yaratıcısı aynıdır.

Cardio Callanetics daha çok yağ yakmaya faydalıdır.

Siz biraz kendinizden bahsederseniz nasıl bir egzersiz uygulamanız gerektiği konusunda naçizane yardımcı olmaya çalışırım.

uzun zamandır başlamak istiyorum.Beş kilo felan fazlalığım var ve bir türlü gitmiyor en iyisi sıkılaşmak.Sonunda videoyuda yükledim ama bir türlü başlayamıyorum .Bir kere başlangıcını yaptım hareketleri yapamıyormuşum gibi geldi işe yaramayacak gibi düşündüm.Birde çok uzun sürüyo sanki.Çok denemek istiyorm en azından 10 gün özellikle duruş bozukluğunada iyi geliyor diye ama nedense olmuyor işte :31:

Canım hoşgeldin.

Bu egzersizler ilk başta gerçekten çok zorlayıcı gelebilir. Dikkatlice videoyu izle ve daha sonra kendi hızında yap. Eğer videodakilere

benzetene kadar uğraş. Sıkılabilirsin, başta ağrıların olabilir ama bir hafta sonra geçmesi gerekir.

Benim pek kullandığım bir söz vardır. "Bir hafta sonra bir vitrinin önünden geçerken, sopa yutmuş gibi dimdik yürüyen kişinin sen

olduğunu farkettiğinde gözlerine inanamayacaksın!!" İddialı ama gerçek bir sözdür bu. Canlı örneği de ben ve diğer callancı kızlardır.

Sabret inatla yap!!. Sıkılaşcak, incelecek, taşşş gibi olacaksın zamanla.

Bu egzersize özel vakitler ayır. Sıkılmamak için gerekirse müzik aç, mum yak. :1:

Öperim.

Bayanlar merhaba!

Serdemyavuz'cum sana güzel bir yanıt ile dönmüş.onun da dediği gibi biraz amacın ve kendinden bahsedersen daha iyş yardımcı olabiliriz :34:

Planım şöyle:

Serdemyavuz arkadaşımın da dediği gibi cardio callanetics yada 10 saatte 10 yaş gençleş ile diyetine destek olabilirsin :34:

Bugüne kadar yaklaşık 35 kere klasik callanetics yapmışım. Dile kolay :16:

Bu sabah yaptığımda artık karın egzersizlerinde ayağı uzatma ve eğme olaylarına da başladım. Bacaklarım iyice erimeye başladılar ve

hiç sallanmasınlar istiyorum.

10 kez kadar da vücudumu böyle güçlendirdikten sonra artık ver elini süper callanetics.:64:

12 temmuzda klasik callanetics yapmaya başlamışım. O zaman 81,5 kilo imişim. Şimdi 78lerdeyim. Yavaş zayıflıyorum ama inşallah bu

sefer kalıcı olacak. :21:

Bugün yaklaşık 5kmde yürüdüm. Karşılaştığım bir arkadaşım beni tanımadı.:1: Bacaklarımın inceliğine bakakaldı, şaşırdı. :1:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Boğazımı tutmam lazım ama bendeki tek sorun bu. :17:

Herkese bol sporlu günler dilerim.

Öperim.
Benim sıkı callancı arkadaşım süpersin tek kelimeyle.samimiyetin ve yardımseverliğin için tşk ederim :46::46::46: fit günler dilerim tüm callan kızlarına :34::16:

Lotuscum 19 gun yapip biraktigim callaneticse tekrar dönmüs bulunuyorum :) 10 saatte 10 yas genclesi seviyorum cardioyu hic sevemedim bana gore degilmis :/ normal callanetics dediginiz hangisi oluyor onu bulamadim birde evolutionda cardioya mi benziyor 10 yas genclese mi ben boyle duragan seviyorum :27:

Lotuscum 19 gun yapip biraktigim callaneticse tekrar dönmüs bulunuyorum :) 10 saatte 10 yas genclesi seviyorum cardioyu hic sevemedim bana gore degilmis :/ normal callanetics dediginiz hangisi oluyor onu bulamadim birde evolutionda cardioya mi benziyor 10 yas genclese mi ben boyle duragan seviyorum :27:
Yeniden hoşgeldin topiğimize canım :16: normal yada klasik callan dediğimiz 10 saatte 10 yaş gençleş videosu :34: evolution super callaneticse benziyo :34: bence sen vücuduna hatırlatmak için 3-5 gün 10 saatte 10 yaş gençleş videosunu yap sonra super yada evo ile devam et :46:

yapamıyormuş gibi düşünme bence sakın en fazla 1 2 gün içinde hemen alışıyosun zaten kesinlikle dene denerım faydasını görmemek mümkün degıl eskı callancılardanım ben yapmış bırakmış sonra dönüş yapanlardanım yani:) 9. gün kısa bir süre ama faydasını görmeye sonuclarını almaya başladım popomun yukseldıgı kalktıgını dıkleştıgını hissedıyorum incelmelerde var tabi ama daha çok erken biraz daha yapıp içine girmerkte zorlandıgım bir pantolunum var onu denıyecegım kısacası kesınlıkle faydası var başla sabret derım ben :)

:nazar::nazar::nazar::nazar:

Maşallah hlymmm;

Ne çabuk geçti değil mi vakit? Artık hareketleri daha kolay yapıyorsundur.

Kendinde değişiklikler farketmeye başladın mı?

Paylaşman diğer arkadaşlar için motive edici olacaktır canım:7:.

tabıkı fark etmeye başladım popumun dıklestıgını hissadeıyorum pantolonlarım daha br güzel duruyor ama 9 gun kısa bır süre tabı sabredıp yapınca faydasını görmemek mumkun dgıl zaten :)

Yeniden hoşgeldin topiğimize canım :16: normal yada klasik callan dediğimiz 10 saatte 10 yaş gençleş videosu :34: evolution super callaneticse benziyo :34: bence sen vücuduna hatırlatmak için 3-5 gün 10 saatte 10 yaş gençleş videosunu yap sonra super yada evo ile devam et :46:
Hosbulduk canimm :16: tamam o zaman oyle yapayim cok az zamanim kaldiii 10 yas genclesme bile benim icin harikaa ama daha cok sıkılasmak icin digerlerine zıplayim :1:

arkadaslar yardim lutfen,bende 7 gundur call yaptim ve hemen etkisini gordum sabirsizlaniyorum supere gecmek icin fakat bir sorunum var.superdeki linkleri indirebiliyorum fakat maalesef dosya acilmiyor neyapabilirim.

Hosbulduk canimm :16: tamam o zaman oyle yapayim cok az zamanim kaldiii 10 yas genclesme bile benim icin harikaa ama daha cok sıkılasmak icin digerlerine zıplayim :1:
Canım eğerki alışmazsan supere veya evoya sen yine 10 saatte 10 yaş gençleş ile devam et. Hayatından callanetics çıkmamış olur hem :34:

arkadaslar yardim lutfen,bende 7 gundur call yaptim ve hemen etkisini gordum sabirsizlaniyorum supere gecmek icin fakat bir sorunum var.superdeki linkleri indirebiliyorum fakat maalesef dosya acilmiyor neyapabilirim.
Nasıl bi hata veriyo canım söylersen daha iyi yardımcı olurum.

slm kızlar ben 2 aylık süreçte 8 kilo verdim ve şimdi egzersiz ile vücudumu sıkılaştırmak istiyorum.nette sizin callanetics egzersizleri ile güzel şeyler okudum ve ilgimi çekti.videoyu indirdim ve callan 2 yi tamamladım.Pelvis hareketlerinde zorlanıyorum yapamıyorum sanırım.tavsiyeleriniz neler???:1::1::1:

Back