Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar sayfa niye bu kadar boş kalmış nerdesiniz...? 9. gunde tamamdır benım
Merhaba Hanımlar:)))
Benim derdim sadece 4 kilocuk:) ama vücudumun kas oranını artırıp-yağ oranını azaltmaya niyet ettim.
Kurumun diyetisyenin yaptığı ölçüme göre %24 yağ-%37 kas...biraz fazla yağım var sanırım
Ölçüler: 91/73/97:) göbek ise 80 cm'cik
Planım şöyle:
Sabah Dukan amca bana 2 koruma+18 seyir+25 güçlendirme şeklinde bir plan çıkardı, bunu yapmaya çalışıcam
Ayrıca ben beginning videosunu yaptım birkaç kez, doğrudan 10 yaş gençleşe başlasam olur mu? diğeri basit geldi zorlanmadan yaptım...
Sportmen-deneyimli arkadaşlar fikirlerini söylerlerse çok memnun olurum, şimdiden teşekkürler:)
Bayanlar merhaba!
İlk sayfalarınızı okudum, ancak anlayamadım..değişik isimler söylüyorsunuz, süper, cardio gibi. Şimdi bu egzersizler kaç tip? hafifden güçlüye sıralama nedir?
uzun zamandır başlamak istiyorum.Beş kilo felan fazlalığım var ve bir türlü gitmiyor en iyisi sıkılaşmak.Sonunda videoyuda yükledim ama bir türlü başlayamıyorum .Bir kere başlangıcını yaptım hareketleri yapamıyormuşum gibi geldi işe yaramayacak gibi düşündüm.Birde çok uzun sürüyo sanki.Çok denemek istiyorm en azından 10 gün özellikle duruş bozukluğunada iyi geliyor diye ama nedense olmuyor işte
Sizde 9 günde sonuçlar nasıl?
kızlar sayfa niye bu kadar boş kalmış nerdesiniz...? 9. gunde tamamdır benım
Serdemyavuz'cum sana güzel bir yanıt ile dönmüş.onun da dediği gibi biraz amacın ve kendinden bahsedersen daha iyş yardımcı olabilirizBayanlar merhaba!
İlk sayfalarınızı okudum, ancak anlayamadım..değişik isimler söylüyorsunuz, süper, cardio gibi. Şimdi bu egzersizler kaç tip? hafifden güçlüye sıralama nedir?
Serdemyavuz arkadaşımın da dediği gibi cardio callanetics yada 10 saatte 10 yaş gençleş ile diyetine destek olabilirsinMerhaba Hanımlar:)))
Benim derdim sadece 4 kilocuk:) ama vücudumun kas oranını artırıp-yağ oranını azaltmaya niyet ettim.
Kurumun diyetisyenin yaptığı ölçüme göre %24 yağ-%37 kas...biraz fazla yağım var sanırım
Ölçüler: 91/73/97:) göbek ise 80 cm'cik
Planım şöyle:
Sabah Dukan amca bana 2 koruma+18 seyir+25 güçlendirme şeklinde bir plan çıkardı, bunu yapmaya çalışıcam
Ayrıca ben beginning videosunu yaptım birkaç kez, doğrudan 10 yaş gençleşe başlasam olur mu? diğeri basit geldi zorlanmadan yaptım...
Sportmen-deneyimli arkadaşlar fikirlerini söylerlerse çok memnun olurum, şimdiden teşekkürler:)
Benim sıkı callancı arkadaşım süpersin tek kelimeyle.samimiyetin ve yardımseverliğin için tşk ederim fit günler dilerim tüm callan kızlarınaBugüne kadar yaklaşık 35 kere klasik callanetics yapmışım. Dile kolay
Bu sabah yaptığımda artık karın egzersizlerinde ayağı uzatma ve eğme olaylarına da başladım. Bacaklarım iyice erimeye başladılar ve
hiç sallanmasınlar istiyorum.
10 kez kadar da vücudumu böyle güçlendirdikten sonra artık ver elini süper callanetics.
12 temmuzda klasik callanetics yapmaya başlamışım. O zaman 81,5 kilo imişim. Şimdi 78lerdeyim. Yavaş zayıflıyorum ama inşallah bu
sefer kalıcı olacak.
Bugün yaklaşık 5kmde yürüdüm. Karşılaştığım bir arkadaşım beni tanımadı. Bacaklarımın inceliğine bakakaldı, şaşırdı.
Boğazımı tutmam lazım ama bendeki tek sorun bu.
Herkese bol sporlu günler dilerim.
Öperim.
Yeniden hoşgeldin topiğimize canım normal yada klasik callan dediğimiz 10 saatte 10 yaş gençleş videosu evolution super callaneticse benziyo bence sen vücuduna hatırlatmak için 3-5 gün 10 saatte 10 yaş gençleş videosunu yap sonra super yada evo ile devam etLotuscum 19 gun yapip biraktigim callaneticse tekrar dönmüs bulunuyorum :) 10 saatte 10 yas genclesi seviyorum cardioyu hic sevemedim bana gore degilmis :/ normal callanetics dediginiz hangisi oluyor onu bulamadim birde evolutionda cardioya mi benziyor 10 yas genclese mi ben boyle duragan seviyorum
uzun zamandır başlamak istiyorum.Beş kilo felan fazlalığım var ve bir türlü gitmiyor en iyisi sıkılaşmak.Sonunda videoyuda yükledim ama bir türlü başlayamıyorum .Bir kere başlangıcını yaptım hareketleri yapamıyormuşum gibi geldi işe yaramayacak gibi düşündüm.Birde çok uzun sürüyo sanki.Çok denemek istiyorm en azından 10 gün özellikle duruş bozukluğunada iyi geliyor diye ama nedense olmuyor işte
Sizde 9 günde sonuçlar nasıl?
Maşallah hlymmm;
Ne çabuk geçti değil mi vakit? Artık hareketleri daha kolay yapıyorsundur.
Kendinde değişiklikler farketmeye başladın mı?
Paylaşman diğer arkadaşlar için motive edici olacaktır canım.
Hosbulduk canimm tamam o zaman oyle yapayim cok az zamanim kaldiii 10 yas genclesme bile benim icin harikaa ama daha cok sıkılasmak icin digerlerine zıplayimYeniden hoşgeldin topiğimize canım normal yada klasik callan dediğimiz 10 saatte 10 yaş gençleş videosu evolution super callaneticse benziyo bence sen vücuduna hatırlatmak için 3-5 gün 10 saatte 10 yaş gençleş videosunu yap sonra super yada evo ile devam et
Canım eğerki alışmazsan supere veya evoya sen yine 10 saatte 10 yaş gençleş ile devam et. Hayatından callanetics çıkmamış olur hemHosbulduk canimm tamam o zaman oyle yapayim cok az zamanim kaldiii 10 yas genclesme bile benim icin harikaa ama daha cok sıkılasmak icin digerlerine zıplayim
Nasıl bi hata veriyo canım söylersen daha iyi yardımcı olurum.arkadaslar yardim lutfen,bende 7 gundur call yaptim ve hemen etkisini gordum sabirsizlaniyorum supere gecmek icin fakat bir sorunum var.superdeki linkleri indirebiliyorum fakat maalesef dosya acilmiyor neyapabilirim.
Bencede canim soyle bir 20 gun yapsam okul acilmadan ohh misCanım eğerki alışmazsan supere veya evoya sen yine 10 saatte 10 yaş gençleş ile devam et. Hayatından callanetics çıkmamış olur hem
Nasıl bi hata veriyo canım söylersen daha iyi yardımcı olurum.