çalıştığım yerde evli bi adama aşık oldum

Ben zaten Bi ılişki yaşamıyorum onunla.yasamam da ben bu çektiğim acıdan nasıl kurtulcam onun derdindeyim
Yanındakine sahip cıksın herkes diyeceğinize,neden evli erkeklerin dikkatini cekiyorum da bekarlar ilgilenmiyor diye biraz düsünürseniz kurtulursunuz cektiginiz acidan.Bu daha acı zira.

Konu açma sebebiniz?
O evli adama iletir misiniz,aldatma illa yatakta olmuyor.Kendi karaktersizliği ile kendi kendini aldatıyor zaten.
Bir de kendinize şunu söyler misiniz,edepsizlik illa adamla bir şeyler yaşayınca da olmuyor.Sizde maşallah fazlasıyla bu var.Aslında başka bir kelime kullanmak isterdim ama zaten anlamışsınızdır,neyse…

Eşi denk gelse nolcak. Kendi adam aklıma girdi. Yanındakine dikkat etsin kalbi eşinde değilse ben napim.bu kafayı da anlamıyorum. Adam kendi geldi açıldı benim haberim bile yoktu hislerinden. Kocasına sahip çıksın o zaman
Siz kendinize sahip çıkın o halde

Ben size inanıyorum . Sizi zorla sandalyeye bağlayıp, hipnoz etmiştir. Sizin asla iradenizi kullanıp uzak durma imkanınız olmadı değil mi. Her şey bir anda olup bitiverdi. Siz de zaten hep böyle insanları kınardınız ama insan başına gelmeyince çok kolay konuşuyormuş. Değil mi. Buradakiler kadın ve aşk düşmanı olduğu için sizi anlamazlar. Asla metres değilsiniz sakın üzülmeyin. Kadının düşmanı yine kadın sonuçta. Siz aldırmayın buradakilere.

Eki Görüntüle 3138570
Ya cidden sevgili vs.. olmam . Kimse anlamıyor anlayamıyorlar mi anlatamiyomuyum. Insan seçemiyor. Ben onu uyarıyorum zaten evinle ilgilen git benden uzak dur diye.istesem zaten sevgili olurum. Yanlış olduğunu o da biliyor bende.mutlu değiliz bu durumdan Ikimizde acı çekiyoruz. Ama hemen saldırıyorlar. Ben kadınlar anlar daha duygu merhamet sahibidirler diye düşünerek yazdim buraya. Ama atmaca gibi atladılar. Aman sahip çıkın eşlerinize oysa çoğunuzunki ayakta uyutuyor haberleri yok.anlayin bi ya benim derdim baska

Merhaba soruyu sormadan önce rica ediyorum kimse kınamasın.
Yanlız biriyim daha doğrusu bi ilişkim flortüm yok ve öyle şeylerden de uzak duruyorum. icimden gelmiyor günümüzdeki ilişkileri görünce soyutladım kendimi. Fakat çalıştığım yerde evli bi adama aşık oldum. benimle çok ilgileniyor sahipleniyor ben ne yapcam ne dicem diye gözümün içine bakıyor. Bu hangi kadının hoşuna gitmez değil mı. bende ister istemez tutuldum sürekli aklımda o var. kendisi bu yakın zaman içerisinde bana aşık olduğunu itiraf etti cidden aşık buna bende inanıyorum. bende maalesef aşık oldum. iliskimiz yok çünkü evli biriyle ilişki yaşayamam. Bugün Ona bana böyle yakın davranmaması gerektiğini beni sahiplenmemesi gerektiğini söyledim. karsimda ağladı koca adam. içim acıyor onu üzmek istemiyorum. Ama sonumuzda olmaz. napcam böyle?

00
Yuva yikanin yuvasi olmaz diye çok dile getirilen ama kimsenin umru olmayan cumleyle başlamak istedim. Bana gore eşine ihanet eden biri insan bile değil. Oyle birini seven de ayni onun gibidir. Ihanete eşlik eder. Sevgili olmasalar da. Normalde seninondan tiksinmen gerekirdi. Çunki işde sana bakip evde karisiyla ayni yastiga baş koyup seni hayal etmesi ne kadar da iğrenc bir durum. Ama siz yukarida demişsiniz ki hangi kadinin hoşuna gitmez ki? Soyleyeyim. Namuslu kadinin hoşuna gitmez, evli birine gonlu kaymayacak kadar karakterli kadinin hoşuna gitmez. Tam tersi oyle duygulari yarandiği anda kendisine çeki düzen verir. Tokatlar bir kendine getirir kendisini. O yuzden yanimda ağladi,zirladi, yalvardi gibi şeyler soyleyerek durumu kendi lehinize çevirmeyin. Eğer bu adamdan igrenmek yerine aşik olmuşsaniz afedersiniz sizde bazi sorunlar var.. karakterinizi gozden geçirin derim. Burda karisini doven, soven, saçini yolup sonra karşisinda ağlayan erkeklerin hikayelerin okuduk. Sevgi mi ağlamak? Hayir.

Yanlız biriyim daha doğrusu bi ilişkim flortüm yok ve öyle şeylerden de uzak duruyorum. icimden gelmiyor günümüzdeki ilişkileri görünce soyutladım kendimi. Fakat çalıştığım yerde evli bi adama aşık oldum. benimle çok ilgileniyor sahipleniyor ben ne yapcam ne dicem diye gözümün içine bakıyor. Bu hangi kadının hoşuna gitmez değil mı. bende ister istemez tutuldum sürekli aklımda o var. kendisi bu yakın zaman içerisinde bana aşık olduğunu itiraf etti cidden aşık buna bende inanıyorum. bende maalesef aşık oldum. iliskimiz yok çünkü evli biriyle ilişki yaşayamam. Bugün Ona bana böyle yakın davranmaması gerektiğini beni sahiplenmemesi gerektiğini söyledim. karsimda ağladı koca adam. içim acıyor onu üzmek istemiyorum. Ama sonumuzda olmaz. napcam böyle?

00
Memur değilseniz iş değiştirin cevremde bu olaylara şahit oldum yuva yıkanın asla yuvası olmuyor aklinizi başınıza alın

00
Köpek değilseniz sahiplenmesinden hoşlanmamanız lazım. Başka adam bulamadınız mı? Günümüz ilişkilerini eleştirip milletin kocasına sarkıyorsunuz?

Ya cidden sevgili vs.. olmam . Kimse anlamıyor anlayamıyorlar mi anlatamiyomuyum. Insan seçemiyor. Ben onu uyarıyorum zaten evinle ilgilen git benden uzak dur diye.istesem zaten sevgili olurum. Yanlış olduğunu o da biliyor bende.mutlu değiliz bu durumdan Ikimizde acı çekiyoruz. Ama hemen saldırıyorlar. Ben kadınlar anlar daha duygu merhamet sahibidirler diye düşünerek yazdim buraya. Ama atmaca gibi atladılar. Aman sahip çıkın eşlerinize oysa çoğunuzunki ayakta uyutuyor haberleri yok.anlayin bi ya benim derdim baska
Ya adam niye acı çeksin sadece kandırılmaya açık kızları tavlamanın peşinde 😂😂 karısını sevmeyen adam boşanır zaten

Adamın acı çektiği falan yok işte bizde onu diyoruz. Hâlâ ikimizde acı çekiyoruz diyor ya. :KK70:
Sen acı çekerken o karısıyla keyfine bakıyor.
Bu kadar basit.

Eşi denk gelse nolcak. Kendi adam aklıma girdi. Yanındakine dikkat etsin kalbi eşinde değilse ben napim.bu kafayı da anlamıyorum. Adam kendi geldi açıldı benim haberim bile yoktu hislerinden. Kocasına sahip çıksın o zaman
Sen önce milletin kocasına sarkmamayı öğren de karısına sonra akıl verirsin

Back
X