Çalışmayı sevmeyen eş sorunu

Mavinin her tonunaa

Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2023
914
-61
26
Kızlar yine yine yeniden merhaba.. eşim dükkanımızı devrediyor. Birlikte çalıştığımız bir börek poğaça dükkanımız var. Devir etmeye karar verdi una yağa yani maliyete vs gelen zamlardan ve düşen işlerden dolayı. Kazanıyoruz aslında çok şükür ama adamın kumar borcu hala bitmediğinden dolayı bi şey anlamıyoruz gelen para gidiyor.

Dükkanı ilana koymuştu, ve müşteri çıktı. Adam eşiyle beraber çalışacakmış. Geldiler baktılar beğendiler ve çok netler alacaklar burayı. Çok az bir borcu kaldı kumardan eşimin. Dükkanı verene kadar bu borç bitmiş olacak. İşin sorun olan kısmı çalışmayı sevmeyen bir adam benim eşim zaten burada da daha çok ben çalışıyorum o sadece imalatta az bir iş yapıyor.

Dükkanı verince nasıl olacak bu adam başka bir yerde emir altında çalışabilir mi hiç bilmiyorum ve güvenmiyorum. Sorduğumda ise bende bilmiyorum yapabilir miyim ama mecbur yapacağım diyor. Şu an dükkanı verme noktasına geldik hala iş bakmıyor kendisine. Kılı kımıldamıyor. Aç kalacağız diye korkuyorum artık yani. Benim de çalışmamı şart koşuyor yine bu dükkanı verince. Ben çok yoruldum bu dükkanda çalışmaktan zaten kumar borcunu ödemeye çalışmaktan. Kendimden fedakarlık yapmaktan yoruldum. İsterdim ki beni de düşünsün biraz sen dinlen biraz evde canım desin. Kadın hayatının her anında çalışamaz sonuçta.

Gerçekten kafam çok karışık bilmiyorum yoruldum çok. Dükkanı vermesini de istemiyorum bir yandan bu korkularımdan dolayı. Çünkü kendisi çalışacak biri değil. Adama da söz verdi artık iş işten geçti gibi bi şey. Adam da biraz sert bi kişilik önceden yaptığı işler pek tekin değil. Ondan da korkuya geri adım atamaz bence belli etmesede..

Dükkandan gelen parayla da araba alıp borçları ödeyeceğiz plan bu o yüzden hiç para kalmıyor. Zaten araba almasak dahi çok bir mebla olmadığı için bi kaç ayda eriyip gider o para boşta kalsa.. (ailem annem babamda bu duruma tabiki çok tepki gösterir acayip kavga gürültü huzurlukluklar olur.)

Ah biran önce bosanabilsem belki daha rahat olacağım hayatımda ama o cesaret yokkk hala gelmedi gelmiyor inanın

Tembel ve kumarmaz adamı boşa gitsin ayol ne tutuyorsun yanında
Çalışan kadınsın boş beleş adamın kahrını çekme
Beni hep ezmeye çalışıyor bu konuda üstelik çalışmama rağmen. Söyleniyorum sürekli ona, o da diyor “sen burda bile zor çalışıyorsun kendi işinde başka bi işte kesinlikle çalışamazsın zaten seni de kimse işe almaz” diyor bana..

Hem çalışmıyor hem de kumar borcu yapıyor adamdaki keyfe bak.

Siz hem evde iş yapmasanız ve hem de eşinizin parasını çarçur etseniz sizi çoktan kapı önüne koymuşlardı.

Boşanmayı düşündünüz mü hiç? Hayatınız bu adami beslemekle mi geçecek. Daha hala sizin gözününüz içine bakıyor çalışsanız da kendisi çalışmasa diye.

Hiç tahammül edemedigim erkek türü çalışmayan erkektir. Allah yardımcınız olsun

Hem çalışmıyor hem de kumar borcu yapıyor adamdaki keyfe bak.

Siz hem evde iş yapmasanız ve hem de eşinizin parasını çarçur etseniz sizi çoktan kapı önüne koymuşlardı.

Boşanmayı düşündünüz mü hiç? Hayatınız bu adami beslemekle mi geçecek. Daha hala sizin gözününüz içine bakıyor çalışsanız da kendisi çalışmasa diye.

Hiç tahammül edemedigim erkek türü çalışmayan erkektir. Allah yardımcınız olsun
Benim de öyle kesinlikle aslında. Eski konularımı bir okusanız neler çektim hepsini göreceksiniz. Hala da çekiyorum. Boşanmadıgım için herkes tarafından linçleniyorum zaten. Buna da cesaret edemiyorum henüz boşanmaya.

Benim de öyle kesinlikle aslında. Eski konularımı bir okusanız neler çektim hepsini göreceksiniz. Hala da çekiyorum. Boşanmadıgım için herkes tarafından linçleniyorum zaten. Buna da cesaret edemiyorum henüz boşanmaya.
Kocanız karşı mağazada çalışan kıza flörtöz davranıyordu değil mi yanlış hatırlamıyorum üyeyi? E kumar filan da varmış bu adamı çekip çekmemek size kalmış artık.

Sizde bu akılsızlık ve koca sevdası oldukça asla boşanmazsınız. Adam kumar oynuyor kumar borcu yapıyor, siz de gidip dükkanda çalışıp kumar borcunu ödüyorsunuz. Ne kalıyor elinizde, koca bir hiç. Ne oldu, beyaz eşyacıda çalışan kıza yavşadığını ne çabuk unuttunuz? Hem tembel hem kumarbaz hem flörtöz hem de bunca desteği olan karısına hakaret ediyor, üstelik hiç bedel ödemiyor. Eşiniz şanslı adam.
Aç kalmaktan korkuyorum yazdınız, bu adamla devam ederseniz veya çalışıp kendi birikiminizi yapmazsanız evet aç kalacaksınız.

Yahu adamı başka kadınlarla konuşurken yakalamışsınız, beyaz eşya mobilya mağazasında çalışan kadınla flörtleştiğini biliyorsunuz. adam kumar oynamıl borcunu ödemişsiniz. Aileniz tepkyi biraz bunlara gösterseymiş keşke boşanırdınız belki. Ne çekip duracaksınız ki bu adamı? Size saygısı olsa sizin yanınızda kızla cilveleşmez.

Boşanmanın kolay olmadığını biliyorum bu ulkede.
Kafamıza işlenen kodlar var.
Kumar borcu nasıl affedilir?
Adam heybeye para harcıyor.
Para kazanmak kenara koymak ne kadar zor?
Şuan ki krizde hele .
Kazandığımızla zor geçiniyoruz.
Benim arkadaşım var adam evlendiği günden beri kaybediyor.
Üç çocuk var ortada.
Ve bütün evin rızkını harcıyor.
Arkadaşım da borç ödüyor sabah aksam.
O kadar kaniksamis ki anlayamiyorum.

Evet kız öyle davranıyordu, o da çıktı işten gelmiyor artık çok şükür
Senin kıymetli kocana flortoz mu davraniyordu kız bak seen senin kocanın bakışları yerinde durmadigi için olabilir mi ?
Aman be size yorum yazacaktım midemi bulandirdiniz çekin siz bu adamı hak ediyorsunuz bu kafayla

Daha kaç kere başlık açacaksınız acaba? Ablam 2 yaşını doldurmamış bebeğiyle boşanmıştı. Kuzenim üç küçük çocuğuyla boşandı. Size ne oluyor da cesaret edemiyorsunuz anlamıyorum.

Bu durumda iki seçenek vardır. Ya boşanmak ister boşanırsınız ya da boşanmak istemezsiniz.

Siz boşanmak istemiyorsunuz ama neden devamlı başlık açıyorsunuz onu anlamadım. Açık açık yazın. Konfor alanımdan çıkamıyorum ya da seviyorum ya da boşanmak istemiyorum.

Böyle bir adamla neden evli kalır ki bir insan onu da bilmiyorum. Para için desem o da yok.

Boşamayacaksanız o evde yan gelip yatacak pinekleyecek siz eve bakacaksınız eşşek gibi çalışıp ona harçlık vereceksiniz bir kaç ay sonuna da sizin paranızla yine kumar borcu yapmış olacak.
Aksini beklemiyorsunuz inşallah
Ama boşamayın koca olsun da taştan olsun yedirin içirin nolcak.
Boşanmak zor.

Kızlar yine yine yeniden merhaba.. eşim dükkanımızı devrediyor. Birlikte çalıştığımız bir börek poğaça dükkanımız var. Devir etmeye karar verdi una yağa yani maliyete vs gelen zamlardan ve düşen işlerden dolayı. Kazanıyoruz aslında çok şükür ama adamın kumar borcu hala bitmediğinden dolayı bi şey anlamıyoruz gelen para gidiyor.

Dükkanı ilana koymuştu, ve müşteri çıktı. Adam eşiyle beraber çalışacakmış. Geldiler baktılar beğendiler ve çok netler alacaklar burayı. Çok az bir borcu kaldı kumardan eşimin. Dükkanı verene kadar bu borç bitmiş olacak. İşin sorun olan kısmı çalışmayı sevmeyen bir adam benim eşim zaten burada da daha çok ben çalışıyorum o sadece imalatta az bir iş yapıyor.

Dükkanı verince nasıl olacak bu adam başka bir yerde emir altında çalışabilir mi hiç bilmiyorum ve güvenmiyorum. Sorduğumda ise bende bilmiyorum yapabilir miyim ama mecbur yapacağım diyor. Şu an dükkanı verme noktasına geldik hala iş bakmıyor kendisine. Kılı kımıldamıyor. Aç kalacağız diye korkuyorum artık yani. Benim de çalışmamı şart koşuyor yine bu dükkanı verince. Ben çok yoruldum bu dükkanda çalışmaktan zaten kumar borcunu ödemeye çalışmaktan. Kendimden fedakarlık yapmaktan yoruldum. İsterdim ki beni de düşünsün biraz sen dinlen biraz evde canım desin. Kadın hayatının her anında çalışamaz sonuçta.

Gerçekten kafam çok karışık bilmiyorum yoruldum çok. Dükkanı vermesini de istemiyorum bir yandan bu korkularımdan dolayı. Çünkü kendisi çalışacak biri değil. Adama da söz verdi artık iş işten geçti gibi bi şey. Adam da biraz sert bi kişilik önceden yaptığı işler pek tekin değil. Ondan da korkuya geri adım atamaz bence belli etmesede..

Dükkandan gelen parayla da araba alıp borçları ödeyeceğiz plan bu o yüzden hiç para kalmıyor. Zaten araba almasak dahi çok bir mebla olmadığı için bi kaç ayda eriyip gider o para boşta kalsa.. (ailem annem babamda bu duruma tabiki çok tepki gösterir acayip kavga gürültü huzurlukluklar olur.)

Ah biran önce bosanabilsem belki daha rahat olacağım hayatımda ama o cesaret yokkk hala gelmedi gelmiyor inanın

Diğer kız konusundan sonra öpüşüp barıştınız mı? Ya siz neden konu açıyorsunuz. Çözüm önerilerini kulak arkası yapıyorsunuz
Gidin günlük alın ona yazın milleti meşgul etmeyin

Boşamayacaksanız o evde yan gelip yatacak pinekleyecek siz eve bakacaksınız eşşek gibi çalışıp ona harçlık vereceksiniz bir kaç ay sonuna da sizin paranızla yine kumar borcu yapmış olacak.
Aksini beklemiyorsunuz inşallah
Ama boşamayın koca olsun da taştan olsun yedirin içirin nolcak.
Boşanmak zor.
Yemin ederim bu sitede hayretle okuyorum kinamiyorum ama Allah'ım sen koru ya tmaam bende pek normal sayılmam ama ne biliyim ya hahajajaja hem başkasıyla flortles hem kadini çalıştır hem çalışma bak sen şu paşaya ya bazı erkekleri anaları kadir gecesi doğurmuş

X