• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Calismayana Kiz verme....

Ya ben biraz farklı bir konuya takıldım. Bence erkek arkadaşınız haklı sabah 7 akşam 7 iş mi olur yahu :1ninca: Yanlış anlamayın ben de çalışıyorum, rahat yaşan biri de değilim. Ama iş şartları ağırmış cidden.

Sizin sorununuza tavsiyem erkek arkadaşınız çalışanlarını günde 15 saat çalıştırmayan bir iş bulduktan sonra ailenizle tanışması.

benim ailem iş yüzünden izin vermedi,vermiyor.. Senin ailende benimki gibiyse yandın.. :sinifsinif:
Konuya bir çözüm bulursan banada anlat.. bir derdim var kısmında, ailesiyle sorun yaşayanlar'da "Fikirlerinize çok ihtiyacım var" başlığı..

Ya ben biraz farklı bir konuya takıldım. Bence erkek arkadaşınız haklı sabah 7 akşam 7 iş mi olur yahu :1ninca: Yanlış anlamayın ben de çalışıyorum, rahat yaşan biri de değilim. Ama iş şartları ağırmış cidden.

Sizin sorununuza tavsiyem erkek arkadaşınız çalışanlarını günde 15 saat çalıştırmayan bir iş bulduktan sonra ailenizle tanışması.
Sabah 7 akşam 7 ağır mı? Şaka mı yapıyorsunuz yoksa gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz??

bi kere sevgilin vergi kaçırıyo. öle web sitesi kurup kafana göre para kazanamazsın, kanunlar var bu memlekette. işi biraz daha büyütttüğü anda kapısına gelcekler zaten, o da siteyi muhtemelen kapatacak. bu işin sonu yok. ilk önce sırf tasarım yapıyo sandım ama site adama ait ve burdan ticari gelir sağlıyo. yaş iş.

Benim babam almanyada kamyon soförlügü yapmasina ragmen bile o kadar calismiyor, en azindan haftasonu tatil oluyor.
Canım Almanya şartları ile Türkiye şartlarını karşılaştırırsan çok vahim sonuçlar çıkar ortaya.Burası Türkiye, eşek gibi çalışırsan belki paranı alırsın.

bi kere sevgilin vergi kaçırıyo. öle web sitesi kurup kafana göre para kazanamazsın, kanunlar var bu memlekette. Işi biraz daha büyütttüğü anda kapısına gelcekler zaten, o da siteyi muhtemelen kapatacak. Bu işin sonu yok. Ilk önce sırf tasarım yapıyo sandım ama site adama ait ve burdan ticari gelir sağlıyo. Yaş iş.

evet sana katılıyorum canım... ısın yasal tarafını bı kenarıya bıle koysak.. Onu ek bı gelır olarak dusunmesı gerekır.. Ama verıg kacakcılıgıda var ısın ıcınde... Bence onunla konus ve zaman tanı hayatını duzene sokması ıcın.. Sonucta sızın ıcın, ıyı bı gelecegınız olması ıcın calısıp dıdınmesı lazım.. Baktın kımıldamıyo bıle, vur tekmeyı gıtsın.. Evı ıcın calısıp dıdınmeyen adamdan kocamı olur yaw

Sabah 7 akşam 7 ağır mı? Şaka mı yapıyorsunuz yoksa gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz??

Tabi ki ağır ne şakası? Sabah 9 akşam 7 olmalı, ya da sabah 8 akşam 6.

Bu ağır değilse hangi şartlar ağır o zaman? Sabah 4 akşam 11 mesela?

Ben market elemanlığı yapmıştım bundan 2 sene önce bazı günler sabah 8 akşam 12ydi yuh yaa insanız be insan
:1ninca:

Bir insan ömrü boyunca sabah 7 akşam 7 çalışırsa 40 ına varmadan tükenir gider.

tabi ki ağır ne şakası? Sabah 9 akşam 7 olmalı, ya da sabah 8 akşam 6.

Bu ağır değilse hangi şartlar ağır o zaman? Sabah 4 akşam 11 mesela?

Ben market elemanlığı yapmıştım bundan 2 sene önce bazı günler sabah 8 akşam 12ydi yuh yaa insanız be insan
:1ninca:

bir insan ömrü boyunca sabah 7 akşam 7 çalışırsa 40 ına varmadan tükenir gider.

sen gelde bu ekonomıde sabah 7 aksam 7 calısmaya agır de canım.. O kadar cok ıssız var kı su an emınım sabah 7 aksam 7 calısmak ıcın can atar... Turkıyenın ne halde oldugunu unutmayalım lutfen...

Back