- Konu Sahibi xxyaseminxx
Ne mezunu olduğu bence problem değil, çok klasik olacak ama kendini geliştirmiş olması önemli.Kusura bakmayin türkiyenin sistemini fazla bilmiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne mezunu olduğu bence problem değil, çok klasik olacak ama kendini geliştirmiş olması önemli.Kusura bakmayin türkiyenin sistemini fazla bilmiyorum.
aldığı para ne kadar iyi olursa olsun devamlılığı ve sigortası olmayan bi işi var buda ailenin sorun çıkarabilecegni gösteriyor.. bnce gerçek güvenilir bi iş bulması şart üzgünüm.. hem bu kaygılarından ona bahsettin mi ailenin sorun çıkarabileceginden yoksa sölediğin halde çalışmak istemedgini mi sölüyor?
Ben meslek ögreniyorum su an, 3-4 seneye muhasebeci olucam ins.
Ne mezunu olduğu bence problem değil, çok klasik olacak ama kendini geliştirmiş olması önemli.
Calisacakda su an istemiyor, ilerde bakariz diyor.
bebem bak.beni yanlış anlama sakın.ama anlattıklarından anladğım kadryla snin eğitm durumun bu kişiden dha iyi? sana kendi hayatımdan örnek wericem.ben üniversite mezunuyum.bi sevgilim vardı lise mezunu.çıktğmz süre içerisinde bunu benim başıma kaktı hep.sen ilerde benden daha çok maaş da alırsın diye,ezip durdu beni çoğu başka konularda.diğer bir örnek : annem ile babam.annem lise mezunu babam üni mezunu.ki odtü mezunudur babam.bilen bilir ,zor bir üniversitedir.25yıllık evliler.ve sayısız kere duydum eğitim seviyesi yüzünden tartıştklarını.babam annemi hep ezdi.çnkü annem lise mznu oldğu halde babamdan dha çok maaş alıyordu.tabiki de herkes bir değildir ama ben bu tarz olayların içinde büyüdüğüm ve birebir kendi ilişkimde de yaşadığım için,mesleksizliğin,işsizliğin,maaşın vs sorun olacağını düşünüyoruma.s.
Birseyi yanlis anladin sanirim. Kendi Web-Sitesine baska websitelerinin reklamlarini koyuyor. Hem onlardan para aliyor hem sitenin hit inden aliyor. Genellikle aldigi para 1200-1800 arasi oluyor.
bir site kurmaktan ve website reklamlarından ayda o kadar para nasıl kazanıyor akannehir
o işin bi garantisi yok . iş garantisi olmayana kız vermezler haklı olarak. tutunacak bi dalı olmalı hele hele de bir erkeğin.
senin de mesleğin yok onunda . sen olsan verir miydin kızını işi gücü olmayan ve de sabah 7 akşam 7 çalışmak ve az ücret alması sebebiyle çalışmayan birinesempatiksalakcinni
daha açık söyle yazayım, hem mesleği yok hem iş beğenmiyor sevgilingamyoncuiremsu
aileler hep bir güvence istiyor bence sorun olur cünkü onlar seni düşünüyorlar,haklılarda bence..tuhaf ama benim babamda 4 yıllık üniveersite mezunu olsun der :)
benim babam kültür farkına inandığı için üniversite tercihlerimde doğru düzgün yer bile yazdırmadı.biz izmirliyiz ve gider doğuda ya da başka yerde birine aşık olursun evlenmek istersin,asla da aile yapımız uymaz.taa oralara yollamam seni dedi.2senelikleri de yazdırmadı bilmiyorumkismile
Bizden önceki nesillerin ne düşündüğünü bir anlayamadım zaten ben, bir samanlık seyran olur derler, bir başka birşey derler aklinialirimsmile26 yaşımdayım.Kişiden kişiye değişir, eğer kişi ilköğretim mezunuysa ve kendini geliştirdiğinden kendine olan güveni varsa,yüksekokul mezunu biri karşısında kendisini eksik hissetmez, ya da eziklik duymaz.Güvensiz insanlar için geçerlidir bence bu..yaşınızı bilmiyorum ama ne yazık ki bizden önceki nesiller bu konuda böyle düşünmüyor bilmiyorumkismile
Ne yazikki öyle, insallah ikna edebilirim onu. Zaten evlenmek isteyen birsey yapip illa is bulur calisir.
ne kadar zaman içinde evllik planları varfisfisfis
Tesekkür ederim bilgin icin ablam. Belkide benim calismam ve fazla para kazanmam onun dahada bi hirsli olmasini saglar olamaz mi? Egitim durumu benden kötü diye 2 yillik sevgilimden ayrilmam sacma olmaz mi? Her ne kadar benim kadar okumamissa, bir cok konuda benden daha bilgili ve yardimci oluyor bana.
ne kadar derin düşünmüş babankaydirigubbakcemile3
cümlelerin o kadar tanıdık ki.zamanında ben de aileme kurmuştum bu cümleleri :kedi: ne olacağını söyleyeyim sana.burda kim ne derse desin,sevgilini sevdiğin için devam edeceksin.bir süre sonra (aşk azalınca ya da ne bileyim bi şekilde mantığın devreye girince) her şey berraklaşacak kafanda ve temelinde aslında iş,maaş,eğitim durumlarının sorun olduğunu anlayacaksın.bende öyle oldu. 2,5 sene sonunda bunu anladım ve bitirdim.şimdi de şükrediyorum.moralini bozmak istemem yanlış anlama beni nolur,umarım dediğin gibi hırslanır...Allah gönlüne göre versin bebişimmŞeniz
Bizden önceki nesillerin ne düşündüğünü bir anlayamadım zaten ben, bir samanlık seyran olur derler, bir başka birşey derler aklinialirimsmile26 yaşımdayım.Kişiden kişiye değişir, eğer kişi ilköğretim mezunuysa ve kendini geliştirdiğinden kendine olan güveni varsa,yüksekokul mezunu biri karşısında kendisini eksik hissetmez, ya da eziklik duymaz.Güvensiz insanlar için geçerlidir bence bu..
Çevremde bunu sorun yapanda var yapmayanda boshayallersmile
1-2 sene icinde istemeye gelecekler ins.
cümlelerin o kadar tanıdık ki.zamanında ben de aileme kurmuştum bu cümleleri :kedi: ne olacağını söyleyeyim sana.burda kim ne derse desin,sevgilini sevdiğin için devam edeceksin.bir süre sonra (aşk azalınca ya da ne bileyim bi şekilde mantığın devreye girince) her şey berraklaşacak kafanda ve temelinde aslında iş,maaş,eğitim durumlarının sorun olduğunu anlayacaksın.bende öyle oldu. 2,5 sene sonunda bunu anladım ve bitirdim.şimdi de şükrediyorum.moralini bozmak istemem yanlış anlama beni nolur,umarım dediğin gibi hırslanır...Allah gönlüne göre versin bebişimmŞeniz