• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışmayan erkek

Sevgiperisi88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2022
409
53
48
Sorumu çok genel olarak soruyorum hanımlar 27 yaşında çalışmayan bir erkek kendini kötü hisseder mi yapamıyorum olmuyor parasızlık çok kötü kadının parası olmayınca farklı erkeğin olmayınca farklı gibi düşünceler yaşar mi

Sorumu çok genel olarak soruyorum hanımlar 27 yaşında çalışmayan bir erkek kendini kötü hisseder mi yapamıyorum olmuyor parasızlık çok kötü kadının parası olmayınca farklı erkeğin olmayınca farklı gibi düşünceler yaşar mi

Bahsettiğiniz kişi evlendiyseniz eşiniz, henüz evlenmediyseniz de nişanlınız olan adam.

Siz 1 yıldan fazla bir süredir bu adamı ve davranışlarını konularınız da anlatmıştınız. Adam hep böyle değil miydi ?

3 Haziran 2022 de Yargılamadan yazın lütfen konunuza yaptığım yorum:
Siz daha önceki konularınızda: nişanlınızın eğitimli olduğunu ancak iş beğenmediğini ve çalışmadığını yazmıştınız.

Babasının durumu iyiymiş ancak nişanlınıza para vermediklerini söylemiştiniz.

Nişanlınız 27 , siz 29 yaşındasınız. Ekim ayında evlenmek istiyordunuz.

Kendisi çalışmayıp, ailesinden gelecek parayla yaşamayı düşünüyorsa; anneci olması çok normal , çünkü babası para vermek istemiyor.

Bu yorumun üzerinden 1 yıldan fazla zaman geçmiş. Bu sürede siz iş arar, çabalarken bu adam ne yaptı ?

Gururunu düşünen kaldırır g*tünü çalışır. Kadının çalışmamasıyla erkeğin çalışmaması çok farklı. Kadın çalışmasa bile evde sorumlulukları oluyor erkeğinki g*tünün rahatlığından, sorumsuzluğundan. Hele 27 yaşına kadar düzenli işi olmayan bir erkek... Ay lütfen bunu kendine yapma. Kendine değer ver.

Büyük konuşuyorum.
Hayatta en sevmediğim erkek tipi çalışmayan erkekler.tembel erkek ömür boyu sırtınıza yük haberinz olsun.birde bu tipler hem kel hem hödük oluyolar.ilerde mutlaka ama mutlaka ama mutlakaaaa problem çıkar.iş beğenmiyor demek ayak yapıo demek.çalışmak isteyen adam varya kimse tutamaz.o içten gelen birşey...

Asla ve asla çalışmayan erkeğe saygı duymam. Sağlık sorunu gibi ciddi bir sebebi varsa o başka elbette fakat onun dışında çalışmayan erkek istemem asla hayatımda .

Asla ve asla çalışmayan erkeğe saygı duymam. Sağlık sorunu gibi ciddi bir sebebi varsa o başka elbette fakat onun dışında çalışmayan erkek istemem asla hayatımda .
Şimdi de görücü teyzeler, evde yan gelip yatan çalışmayan oğlanlarına, başları bağlansın o zaman çalışırlar diyorlarmış.Bu halde bunlar kime görücü gitmeyi düşünüyor anlamadım 🙄 Allah sonumuzu hayır etsin...

Çalışmadan nasıl g.tü rahat yatabilir ki? Benim eşim iş yerinde bir süre sorun yaşadı. İşten ayrıldı ama çıkış vermedikleri için başka yere de giremedi 2 ay. O 2 ayda evde kafayı yedi psikolojik olarak. Nasılda rahatlar.

Gurur murur hikâye , karakteri olan adam evde yatmaz ne yapar eder çalışır, Türkiye şartları belli ,artık kimseye altın tepside iş sunulmuyor Kimseye muhtaç olmak istemiyorsa şartları zorlayacak yurt içi yurt dışı elinden geleni yapacak, gerekirse başka iş kollarında eğitim ,kurs alacak başka işlere yönelecek.Yapmiyorsa net tembel, sadece oturup şikayet eder, herkese çamur atar,gö.. .. kaldırmaz bahanelere sığınır.Seviyorum diyorsanız bize ne!!!!! çekin durun ama asla düzgün işi olmayacağını bilin sonra sizde bahanelere sığınmayin.....

Herifin niye zoruna gitsin ya gurur onur var mıdır ki çalışmayan herifte yan gel yat osman parazit çalışmamak canına minnet 😀

Sağlık sorunu olabilir, bir anda işsiz kalmıştır çabasına rağmen iş bulamamıştır falan o ayrı bir durum ama keyfinden evde serilip yatan adama ben saygı falan duymam. Çünkü o adamın kendisine saygısı yoktur bir kere. Bu konuda eski kafalıyım ben. Çok özür dilerim ama çalışmayan adama cinsel istek bile duymamam sanırım.

Saglik sorunlari haric bir erkek calismiyorsa ya ailesi fazla rahat yetistirmis, yada tembel. Ikisi de tercih edilmemesi erkek modeli. Biz bir kere tatilde bir taksiciyle tanistik. Adam aslinda isletme okumus. Calistigi sirket batinca hemen mesleginde is bulamadi. O yüzden taksi sürüyordu gelirini elde etmek icin. Erkek dedigin öyle olur.

Back
X