Çalışmam lazım ama 4 yaşındaki çocuğunu ne yapacağım akıl verin nolur

Bu karşı taraftaki insanı kullanma ve sömürme oluyor yalnız. Adamın 2 çocuğu olsa ve sadece istediği düzeni kurmak için boşanmayı ertelese kadına ne söylerdiniz ?
Başlık sahibi özel hayatıyla ilgili soru sorulmasını istemiyor. “Konu ile alakası yokmuş” Boşanma nedeni için “şiddet yok, uyuşamıyoruz” dedi. Bana da çok ters. Boşanmayı düşündüğüm adamın yanında kalmak. Ama anlattıkları kadarıyla kendi için yine de en iyi seçenek 2. Eşiyle evliliğini sürdürmek. Hatta belki evliliğini kurtarma yoluna gider çok büyük bir problem yoksa. 2 çocuğuna babalık yapan bir adam çokta kötü olmasa gerek.
Bana temizliğe gelen kadın günde 400 tl alıyor. Hemen hemen her günü dolu. Bu kadının boşandığı eşi müteahhitmiş. Ama şiddet uyguluyormuş. Kadının para pul hiç bir şey gözü görmemiş. Evlere temizliğe giderek 2 çocuğuna kendi bakıyor. Kafasına koyan 1 gün bile beklemez.

Bu karşı taraftaki insanı kullanma ve sömürme oluyor yalnız. Adamın 2 çocuğu olsa ve sadece istediği düzeni kurmak için boşanmayı ertelese kadına ne söylerdiniz ?
Benim mesajıma da benzer sebepten kızgın ifadesi koymuşsunuz kendi açınızdan tabiki haklısınız . Konu sahibinin boşanma gerekçesi aldatma ,şiddet vb. Olsaydı o seçeneği sunmazdim. Anlaşamıyoruz gidişat öyle görünüyor demiş .Somurme ya da kullanma olduğunu düşünmüyorum.Sonucta evlilik birliği devam ederken kadın da adamın hayatını kolaylaştıran bir takim roller üstleniyor. Şu anki düzenini bozmadan evden çalışarak bir takım işler yapması daha kolay olabilir.Biriktirmese bile çocuklarının özel ihtiyaçlarini evli olduğu beye muhtaç olmadan karşılayabilir.

Back