- 27 Nisan 2012
- 15.374
- 18.193
- 498
- Konu Sahibi birannebirbebek90
-
evet sonra okudum bendeHapisteymis eski esi.
Seneye okula baslar zaten. Yazın baslayin calismaya ablasıyla durur evdeMerhaba kızlar. Öyle çaresiz bı durumdayım ki. Eşimle kopuyoruz yani sanırım bunlar ayrılık öncesi son günlerimiz. Benim iki çocuğum var biri 14 yaşında biri 4 yaşında ikiside kız. Evim kira ve eşimle ayrılırsak işe girip cocuklarima bakmam lazım(bu arada kızlarım önceki evliliğimden) Büyük kizim liseye gidiyor kendine bakabilir evde ama küçük kızımı ne yapacağım kim bakacak bilmiyorum. Ona bakacak biri yok ve benim çalışmam lazım. Kreşler çok pahalı bakicilar çok pahalı. O kadar çaresizim ki günlerdir düşünmekten bişey bulamıyorum. Bana akıl verin nolur güçlü kalmaya çalışıyorum ama ne yapacağımı da bilmiyorum
Başka sorun yoksa tabiki boşanmayın açıkçası bu şartlarda boşanmaya zorlamanizda saçma olur.Şiddet falan yok şükür sadece uyusmuyoruz yani. Sanırım bende biraz daha beklicem o arada da dediğiniz gibi kendimi toparlayabildigim kadar toparlicam
MEB’e bağlı bağımsız anaokulları var 4 yaş alıyor. Yine meslek liselerinin uygulama anaokulları var onlar da 4 yaş alıyor. Fiyatları özel anaokullarına göre cüzi oluyor. Ayrıca kızınızı yazdıracağınız anaokulunda aşçı temizlikçi vs. Olarak işe girerseniz yanında da olursunuz. Çevrenizden bir araştırın derim. Umarım sizin için ve kızlarınız için güzel olurMerhaba kızlar. Öyle çaresiz bı durumdayım ki. Eşimle kopuyoruz yani sanırım bunlar ayrılık öncesi son günlerimiz. Benim iki çocuğum var biri 14 yaşında biri 4 yaşında ikiside kız. Evim kira ve eşimle ayrılırsak işe girip cocuklarima bakmam lazım(bu arada kızlarım önceki evliliğimden) Büyük kizim liseye gidiyor kendine bakabilir evde ama küçük kızımı ne yapacağım kim bakacak bilmiyorum. Ona bakacak biri yok ve benim çalışmam lazım. Kreşler çok pahalı bakicilar çok pahalı. O kadar çaresizim ki günlerdir düşünmekten bişey bulamıyorum. Bana akıl verin nolur güçlü kalmaya çalışıyorum ama ne yapacağımı da bilmiyorum
Çocuk bakıcılığı yapıp çocuğunuzu da yanınızda goturseniz diye düşündümMerhaba kızlar. Öyle çaresiz bı durumdayım ki. Eşimle kopuyoruz yani sanırım bunlar ayrılık öncesi son günlerimiz. Benim iki çocuğum var biri 14 yaşında biri 4 yaşında ikiside kız. Evim kira ve eşimle ayrılırsak işe girip cocuklarima bakmam lazım(bu arada kızlarım önceki evliliğimden) Büyük kizim liseye gidiyor kendine bakabilir evde ama küçük kızımı ne yapacağım kim bakacak bilmiyorum. Ona bakacak biri yok ve benim çalışmam lazım. Kreşler çok pahalı bakicilar çok pahalı. O kadar çaresizim ki günlerdir düşünmekten bişey bulamıyorum. Bana akıl verin nolur güçlü kalmaya çalışıyorum ama ne yapacağımı da bilmiyorum
Bilgilendirme yapayım, MEB'e bağlı devlet anaokulları 36 aydan itibaren alır. İlkokula bağlı anasınıfları ise büyük yaş grubuna (seneye ilkokula başlayacakları) öncelik verir, bir sınıf dolduracak yer yoksa, kademeli şekilde aşağı doğru yaşı alır.
Yani konu sahibi devlete bağlı bağımsız anaokuluna çocuğunu kayıt ettirebilir.
Zaten ilkokula bağlı anasınıfları yarım gündür. Aslında bağımsız anaokulları da yarım gündür ancak bazılarında kulüp adı altında bu süreleri uzatır, dolayısıyla bu kulüpler için bir ücret istenir. Ancak bu ücret özel anaokulları kadar yüksek değildir.
Konu sahibine önerim, tam gün çocuğu anaokulunda tutabileceği kulüp olan anaokullarını araştırsın. Boşanma sürecini biraz uzatmaya çalışsın, kenarıya gizlice birikim yapmaya çalışsın.
Realist olmak zorundayım, taşınmak ve bir düzen kurmak için ilk etapta bir maddiyat gerekiyor.
Allah yolunu açık etsin, kolaylaştırsın inşallah. Kolay değil.
Konu sahibi meslek sahibi bir kadin bir iste calisip para biriktirip bosanabilir.Birikimle ilgili önerinize katılmıyorum.
Kadının şu anki eşi, kendisiyle biyolojik bağı bulunmayan 2 çocuğa,eşine ve evine bugüne kadar bakmış. Konu sahibi çalışmayan bir kadın. Bu durumda nereden birikim yapacak , eşinden para mı (ç)alacak ?
Konu sahibi meslek sahibi bir kadin bir iste calisip para biriktirip bosanabilir.
Bilgilendirme yapayım, MEB'e bağlı devlet anaokulları 36 aydan itibaren alır. İlkokula bağlı anasınıfları ise büyük yaş grubuna (seneye ilkokula başlayacakları) öncelik verir, bir sınıf dolduracak yer yoksa, kademeli şekilde aşağı doğru yaşı alır.
Yani konu sahibi devlete bağlı bağımsız anaokuluna çocuğunu kayıt ettirebilir.
Zaten ilkokula bağlı anasınıfları yarım gündür. Aslında bağımsız anaokulları da yarım gündür ancak bazılarında kulüp adı altında bu süreleri uzatır, dolayısıyla bu kulüpler için bir ücret istenir. Ancak bu ücret özel anaokulları kadar yüksek değildir.
Konu sahibine önerim, tam gün çocuğu anaokulunda tutabileceği kulüp olan anaokullarını araştırsın. Boşanma sürecini biraz uzatmaya çalışsın, kenarıya gizlice birikim yapmaya çalışsın.
Realist olmak zorundayım, taşınmak ve bir düzen kurmak için ilk etapta bir maddiyat gerekiyor.
Allah yolunu açık etsin, kolaylaştırsın inşallah. Kolay değil.
Evden cagri merkezi isi yapabilirsiniz belki. Hemen bosanmayip ise girip bir sure para biriktirip bosanmayida dusunebilirsiniz eger siddet yoksa.
Eger cocukla su an calismasi mumkun degilse tabiki evliligi surdurup birikim yapip ayrilmasi daha mantikli evlilik birligi yerinde olsa zaten konu sahibi bosanmayi aklina koymaz. Bizden de istedigi nasil bosanmam nasil duzelir degil cocugumla nasil calisicam bizde buna gore oneride bulunduk.Sizin de alıntıladığınız mesajı, hangi mesaja yazdığıma bakın.
Bana bu mesajdaki işe girip çalışma ve para biriktirme ile ilgili olan kısmı gösterebilir misiniz ?
"Birikim yapın vb" yazan mesajlar arasında; sizin ve 1 üyenin mesajında, işe girip çalışma önerisi yer almakta. Ancak bu önerilerde de, boşanmayı öteleme evlilik birliği için değil sadece menfaate yönelik olduğu için ne denli uygun oldukları tartışılır.
Çaresizlik zor ama küçük kızınız okula başlayana kadar katlanamaz mısınız o adama?Ne yazikki herkes kendi keyfinde kimsenin umrunda bile degil
Tam gün devlet Anaokuluna vereceksiniz büyük kız getirip götürecek.Merhaba kızlar. Öyle çaresiz bı durumdayım ki. Eşimle kopuyoruz yani sanırım bunlar ayrılık öncesi son günlerimiz. Benim iki çocuğum var biri 14 yaşında biri 4 yaşında ikiside kız. Evim kira ve eşimle ayrılırsak işe girip cocuklarima bakmam lazım(bu arada kızlarım önceki evliliğimden) Büyük kizim liseye gidiyor kendine bakabilir evde ama küçük kızımı ne yapacağım kim bakacak bilmiyorum. Ona bakacak biri yok ve benim çalışmam lazım. Kreşler çok pahalı bakicilar çok pahalı. O kadar çaresizim ki günlerdir düşünmekten bişey bulamıyorum. Bana akıl verin nolur güçlü kalmaya çalışıyorum ama ne yapacağımı da bilmiyorum
Kızlarım önceki evliliğimden cümlesi çok net değil mi Mirta ya. Yani bariz belli 2.evliliği ve kızlar ilk evliliğinden.yazınızı okuduk da anlattığınızdan hiçbir şey anlaşılmıyor. “Kızlarım önceki evliliğinden” diye bir cümle kullanmışsınız. Sanki eşinizin önceki evliliğinden gibi yazmışsınız ama sizin önceki evliliğinizden gibi konuşuyosunuz. Eşinizin önceki evliliğindense çocuklar sizde zaten kalmaz. sizin önceki evliliğinizdense çocuklar için eski eşiniz nafaka vermiyor mu diye sormuş arkadaşlar.
Eger cocukla su an calismasi mumkun degilse tabiki evliligi surdurup birikim yapip ayrilmasi daha mantikli evlilik birligi yerinde olsa zaten konu sahibi bosanmayi aklina koymaz. Bizden de istedigi nasil bosanmam nasil duzelir degil cocugumla nasil calisicam bizde buna gore oneride bulunduk.
Istedigi duzen degil zorunda oldugu duzen. Adam olsaymista karisi bosanmak istemeseymis. Burasi kadinlar kulubu erkege degil once kadina empati yapiyorum ben. Kadin zorunda olmasa neden iki cocuguna bakan adamdan bosanmak istesin zoru ne degil mi?Bu karşı taraftaki insanı kullanma ve sömürme oluyor yalnız. Adamın 2 çocuğu olsa ve sadece istediği düzeni kurmak için boşanmayı ertelese kadına ne söylerdiniz ?
devlet anaokullarında ücretsiz olan öğrenciler var aslında başvurmanız lazım.Merhaba kızlar. Öyle çaresiz bı durumdayım ki. Eşimle kopuyoruz yani sanırım bunlar ayrılık öncesi son günlerimiz. Benim iki çocuğum var biri 14 yaşında biri 4 yaşında ikiside kız. Evim kira ve eşimle ayrılırsak işe girip cocuklarima bakmam lazım(bu arada kızlarım önceki evliliğimden) Büyük kizim liseye gidiyor kendine bakabilir evde ama küçük kızımı ne yapacağım kim bakacak bilmiyorum. Ona bakacak biri yok ve benim çalışmam lazım. Kreşler çok pahalı bakicilar çok pahalı. O kadar çaresizim ki günlerdir düşünmekten bişey bulamıyorum. Bana akıl verin nolur güçlü kalmaya çalışıyorum ama ne yapacağımı da bilmiyorum
2 çocuk önceki eşindenmiş. Babaları olmadığı için gerekiyor mu ki nafaka. Alabiliyorlar mı bilmiyorumNafaka verecek esiniz sonucta 2 cocuga biraz kirasi uygun yere gecersiniz kresde uygun kres bakin 2500 5000 kadae kres var .faturalara dikkat edersiniz bi kadin yazmisti elektrik gitmedin diye evi girgirlardim süpürge acmazdim anne baba siz toparlayana kadar evinizde kalmazmi esinize kira uygunsa siz kalin 2 cocuk var asiri tasarruf yaparak gidersiniz
neden boşanıyosunuz sebep nedir acabaMerhaba kızlar. Öyle çaresiz bı durumdayım ki. Eşimle kopuyoruz yani sanırım bunlar ayrılık öncesi son günlerimiz. Benim iki çocuğum var biri 14 yaşında biri 4 yaşında ikiside kız. Evim kira ve eşimle ayrılırsak işe girip cocuklarima bakmam lazım(bu arada kızlarım önceki evliliğimden) Büyük kizim liseye gidiyor kendine bakabilir evde ama küçük kızımı ne yapacağım kim bakacak bilmiyorum. Ona bakacak biri yok ve benim çalışmam lazım. Kreşler çok pahalı bakicilar çok pahalı. O kadar çaresizim ki günlerdir düşünmekten bişey bulamıyorum. Bana akıl verin nolur güçlü kalmaya çalışıyorum ama ne yapacağımı da bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?