Çalışmam lazım ama 4 yaşındaki çocuğunu ne yapacağım akıl verin nolur

Seneye okula baslar zaten. Yazın baslayin calismaya ablasıyla durur evde

Yorumları okumadım, mesleğiniz nedir bilmiyorum ama acaba kendiniz bakıcılık yapmayı düşünmez misiniz?

Kızınızı da devlet anaokuluna başlayacak yaşa gelene kadar yanınızda götürürsünüz ya da evinizde bakarsınız? Muhtemelen asgari ücretin de üzerinde kazanırsınız.

Çoğu ilçede bağımsız anaokulları var MEB bağlı. Bana uzak kaldığı için goturmemistim ama telefonla aradığımda yarım gün mü tam gün mü diye sormuşlardi. Bildiğim kadarıyla 4 yaş grubuda var. Fiyat olarakta makuldu mutlaka bak. Büyük kız kaçta çıkıyor ? Eğer kardeşinden önce çıkarsa en azından kardeşini alabilir sanıyorum. 1-2 saatte iki kardeş kalırlar evde. Allah yardimcin olsun haklısın asgari ücretle bakıcı kreş imkansiz. Zaten kira fatura yiyecek bile zorken.

MEB’e bağlı bağımsız anaokulları var 4 yaş alıyor. Yine meslek liselerinin uygulama anaokulları var onlar da 4 yaş alıyor. Fiyatları özel anaokullarına göre cüzi oluyor. Ayrıca kızınızı yazdıracağınız anaokulunda aşçı temizlikçi vs. Olarak işe girerseniz yanında da olursunuz. Çevrenizden bir araştırın derim. Umarım sizin için ve kızlarınız için güzel olur

Çocuk bakıcılığı yapıp çocuğunuzu da yanınızda goturseniz diye düşündüm

Birikimle ilgili önerinize katılmıyorum.

Kadının şu anki eşi, kendisiyle biyolojik bağı bulunmayan 2 çocuğa,eşine ve evine bugüne kadar bakmış. Konu sahibi çalışmayan bir kadın. Bu durumda nereden birikim yapacak , eşinden para mı (ç)alacak ?

Son düzenleme:
Konu sahibi meslek sahibi bir kadin bir iste calisip para biriktirip bosanabilir.

Konu sahibi meslek sahibi bir kadin bir iste calisip para biriktirip bosanabilir.

Sizin de alıntıladığınız mesajı, hangi mesaja yazdığıma bakın.

Bana bu mesajdaki işe girip çalışma ve para biriktirme ile ilgili olan kısmı gösterebilir misiniz ?

Evden cagri merkezi isi yapabilirsiniz belki. Hemen bosanmayip ise girip bir sure para biriktirip bosanmayida dusunebilirsiniz eger siddet yoksa.

"Birikim yapın vb" yazan mesajlar arasında; sizin ve 1 üyenin mesajında, işe girip çalışma önerisi yer almakta. Ancak bu önerilerde de, boşanmayı öteleme evlilik birliği için değil sadece menfaate yönelik olduğu için ne denli uygun oldukları tartışılır.

Eger cocukla su an calismasi mumkun degilse tabiki evliligi surdurup birikim yapip ayrilmasi daha mantikli evlilik birligi yerinde olsa zaten konu sahibi bosanmayi aklina koymaz. Bizden de istedigi nasil bosanmam nasil duzelir degil cocugumla nasil calisicam bizde buna gore oneride bulunduk.

Tam gün devlet Anaokuluna vereceksiniz büyük kız getirip götürecek.

Sanırım çare olarak yaşlıya bakacak elemanlar aranıyor direk yaşlının evinde çocuğunuzla kalıp ona baka bilirsiniz
Başka çözüm bulamadım
Hep olan kadına oluyor birde mesleğin yoksa hayat dram

Kızlarım önceki evliliğimden cümlesi çok net değil mi Mirta ya. Yani bariz belli 2.evliliği ve kızlar ilk evliliğinden.

Editüzeltme yapmış. Orayı kaçırmışım

Bu karşı taraftaki insanı kullanma ve sömürme oluyor yalnız. Adamın 2 çocuğu olsa ve sadece istediği düzeni kurmak için boşanmayı ertelese kadına ne söylerdiniz ?

Bu karşı taraftaki insanı kullanma ve sömürme oluyor yalnız. Adamın 2 çocuğu olsa ve sadece istediği düzeni kurmak için boşanmayı ertelese kadına ne söylerdiniz ?
Istedigi duzen degil zorunda oldugu duzen. Adam olsaymista karisi bosanmak istemeseymis. Burasi kadinlar kulubu erkege degil once kadina empati yapiyorum ben. Kadin zorunda olmasa neden iki cocuguna bakan adamdan bosanmak istesin zoru ne degil mi?

devlet anaokullarında ücretsiz olan öğrenciler var aslında başvurmanız lazım.

2 çocuk önceki eşindenmiş. Babaları olmadığı için gerekiyor mu ki nafaka. Alabiliyorlar mı bilmiyorum

neden boşanıyosunuz sebep nedir acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…