- Konu Sahibi birannebirbebek90
-
Devlet anaokulu varsa yaşadığınız yer 36 ay üzeri anaokuluna alınıyor. Tam gün sınıfları da oluyor bazı anaokullarındaBüyük kızımın okulu tüm gün ne yazikkigüzel sanatlar da okuyor o yüzden normal lise gibi değil. Valla cildircam bu zamanda kadın olmak hele ki anneysen ne kadar zor
İki çocukta ilk evlilikten mi? Onlar şu an nafaka almıyor mu?Alacağım maaş zaten asgari ucretken 2500 TL kreşe vermem demek kirayı verememem demek. Çünkü şuan en uygun kiraya oturuyorum zaten 2150 kiram daha uygunu yok. Ailemden de kimse destek olmaz. Cocuklarimda önceki evliligimden diye yazmıştım nafaka komik bı rakam olacak zaten :)
Eski eşinizden nafaka almıyor musunuz? İki çocuk var sonuçta kreş parasını ondan alsanız kalanı hallolur. 2. Eşinizle evlenmeden önce nasıl geciniyordunuz?Biraz akıl ve biraz mantıkla oradaki tek bir harf hatası anlaşılabilir ve tüme varım yöntemi ile çözülebilirdi. Birincisi şu ki çocuk eşimin olsa ben niye düşüneyim bu başlığı niye atıyım bu konuyu niye aciyim doğru mu. Bence canları bulaşmak istemiş
Doğumdan sonra işi bırakıp evde oturdum 4 yıl demişsiniz ama o arada çocuklarınızın babasından boşanıp yeni bir evlilik yapmışsınız sanırım...Kaç yıllık evlisiniz ikinci eşinizle ? Belki ondan boşanirken yoksulluk nafakası bağlanır diye soruyorum....Evet daha önce yıllarca çalıştım küçük kızım doğacağı için işten çıktım yani iş hayatım vardı. Ama 4 sene evde oturunca dışardan bı haber oldum onun için böyle sudan çıkmış balığa döndüm
Özel hayatına dair soru sorulmasını istemiyor. “Bunun konuyla ne ilgisi varmış. Bize malzeme lazımmış.” İlk eş hapiste. İkinci eşten çocuk yok. Sanmam nafaka bağlanacağını. İnsanlar düşük bütçeli devletin kreşleri var diyor da, bence onlar için kesin şartlar vardır. İnsanlar yoksa onları tercih ederdi. Bana gelen temizlikçi bile ayda 2,5 bin tl bakıcıya veriyor. Ki günümüz şartlarında bu bile çok cüzzi bir rakam. Saat ücreti 10 tl gibi bir şeye geliyor.Doğumdan sonra işi bırakıp evde oturdum 4 yıl demişsiniz ama o arada çocuklarınızın babasından boşanıp yeni bir evlilik yapmışsınız sanırım...Kaç yıllık evlisiniz ikinci eşinizle ? Belki ondan boşanirken yoksulluk nafakası bağlanır diye soruyorum....
ben kızlarınızın babaları olmadığını anladım arkadaş kaçırmış olabilirYazımı okumamissiniz
Hapisteymis eski esi.ben kızlarınızın babaları olmadığını anladım arkadaş kaçırmış olabilir
eski eş nerelerde o vermiyor mu nafaka? vefat mı etti?
merhaba,Evet daha önce yıllarca çalıştım küçük kızım doğacağı için işten çıktım yani iş hayatım vardı. Ama 4 sene evde oturunca dışardan bı haber oldum onun için böyle sudan çıkmış balığa döndüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?