- 25 Kasım 2022
- 97
- 20
- 3
- 34
- Konu Sahibi birannebirbebek90
-
Allah razı olsun. Arastiricam buralarda varmı bilmiyorum ama belediyeyi aradığımda bilgi alabilirim galiba dimiBilgilendirme yapayım, MEB'e bağlı devlet anaokulları 36 aydan itibaren alır. İlkokula bağlı anasınıfları ise büyük yaş grubuna (seneye ilkokula başlayacakları) öncelik verir, bir sınıf dolduracak yer yoksa, kademeli şekilde aşağı doğru yaşı alır.
Yani konu sahibi devlete bağlı bağımsız anaokuluna çocuğunu kayıt ettirebilir.
Zaten ilkokula bağlı anasınıfları yarım gündür. Aslında bağımsız anaokulları da yarım gündür ancak bazılarında kulüp adı altında bu süreleri uzatır, dolayısıyla bu kulüpler için bir ücret istenir. Ancak bu ücret özel anaokulları kadar yüksek değildir.
Konu sahibine önerim, tam gün çocuğu anaokulunda tutabileceği kulüp olan anaokullarını araştırsın. Boşanma sürecini biraz uzatmaya çalışsın, kenarıya gizlice birikim yapmaya çalışsın.
Realist olmak zorundayım, taşınmak ve bir düzen kurmak için ilk etapta bir maddiyat gerekiyor.
Allah yolunu açık etsin, kolaylaştırsın inşallah. Kolay değil.
Evden çağrı merkezi işini çok duydum ama bu konu hakkında hiç bir fikrim yok. Yani nasıl yapiliyo nereye basvuruluyo bilmiyorum. Eğer bilginiz varsa beni yonlendirebilirmisinizEvden cagri merkezi isi yapabilirsiniz belki. Hemen bosanmayip ise girip bir sure para biriktirip bosanmayida dusunebilirsiniz eger siddet yoksa.
Şiddet falan yok şükür sadece uyusmuyoruz yani. Sanırım bende biraz daha beklicem o arada da dediğiniz gibi kendimi toparlayabildigim kadar toparlicamBu şartlarda durum ne bilmiyorum ama çocuklarım için küçüğü buyuyene kadar ayıya dayı derdim basanma süresini uzatirdim aldatilmayi bile görmezden gelirdim dayak çocuklata kötülük yoksa bir asgari ev uol yardım edecek kimse yok üzgünüm ama böyle
Hafendi konuyu sonra düzenledi ve yazım yanlışı yapmıştı düzeltti. Eski halini alıntılayan arkadaşlar var. Birine durduk yere saldırmadan önce birazcık insan düşünür acaba neden 10 kişi birden konuyu yanlış anladı diye. Herhalde onca kişiden çok daha zeki olduğunuzu düşündünüz. Mükemmel bir özgüvenAnlaşılmayacak bişey yılki düzgün okumuyorsunuz kadın yazmış çocuklar eski eşimden diye ikiside.suan ayrılacağı eşinden değil
Kariyer.net ten bulabilirsiniz diye dusunuyorum. Benim daha once orada karsima cikmisti.Evden çağrı merkezi işini çok duydum ama bu konu hakkında hiç bir fikrim yok. Yani nasıl yapiliyo nereye basvuruluyo bilmiyorum. Eğer bilginiz varsa beni yonlendirebilirmisiniz
Hemen bakicam teşekkür ederimKariyer.net ten bulabilirsiniz diye dusunuyorum. Benim daha once orada karsima cikmisti.
neden boşanmak istediğinizi bilemiyoruzİnternetten tüm yardımcı abla işlerine baktım hepsi okul istiyo ama bide kreşleri arayıp görüşmeyi denicem belki o zaman daha iyi anlatabilirim kendimi. Eşim para vermiyo yani arada harçlık onuda çocuklara eve harcıyorum bitiyo ama dediğiniz gibi bı sure daha kenara biseyler atabildigim kadar aticam. Gerekirse dışarı çıkıp tüm kreşleri gezmekten başka çare bulamıyorum
4 yaşındaki çocuğu alıyorlar. Belediye kreşine kayıt ettirebilirsiniz.Evet arastirmistim sanırım 4 yaşında olduğu için olmuyordu:)
Biraz akıl ve biraz mantıkla oradaki tek bir harf hatası anlaşılabilir ve tüme varım yöntemi ile çözülebilirdi. Birincisi şu ki çocuk eşimin olsa ben niye düşüneyim bu başlığı niye atıyım bu konuyu niye aciyim doğru mu. Bence canları bulaşmak istemişHafendi konuyu sonra düzenledi ve yazım yanlışı yapmıştı düzeltti. Eski halini alıntılayan arkadaşlar var. Birine durduk yere saldırmadan önce birazcık insan düşünür acaba neden 10 kişi birden konuyu yanlış anladı diye. Canınız bulaşmak istedi herhalde.
yardımcı ablalıkta çocuk gelişimi mezunluğu şartı arabmıyor diye biliyorum çevredeki kreşlere sorun benceAslında düşündüm ama çocuk gelişimi falan okumadığım için almazlar beni diye hiç basvurmadim ama basvursaam ne kaybederim ki denemiş olurum şansımı
Evet daha önce yıllarca çalıştım küçük kızım doğacağı için işten çıktım yani iş hayatım vardı. Ama 4 sene evde oturunca dışardan bı haber oldum onun için böyle sudan çıkmış balığa döndümneden boşanmak istediğinizi bilemiyoruz
ama şu durumda siz bir süre daha evinizde dişinizi sıkmak zorundasınız
ben olsam madem finans türü bir yerden mezunsunuz ve ". Ama genelde benim çalıştığım şirketlerde kreş desteği olmadığı icin" dediğinize göre önceden çalışmışsınız gidin o alanda bir iş arayın derim.
çocuğunuz seneye 5 yaşında olacak, siz bir işe girip bu sene çocuğu bir yere alıştırmış olsanız seneye devletin anaokullarına gider zaten. yeter ki siz iş bulun da. boşanmayı da ondan sonra düşünürsünüz.
kreşte ablalık yapıp yükseleceğiniz bir yer alacağınız daha fazla bir maaş bir imkan yok. -ha onu bulup yapıyorsanız tabii o da bir çözüm olabilir ama sanmıyorum ki size bu durumda asgari bile vermezler. çünkü çocuk da kreşe gidiyor diye 2-3 bin ona sayarlar kalan para ancak kirayı öder, ben öyle duymuştum. bir de gidip ben boşancam çocuğumla burda çalışcam derseniz iyice sizi sömürmek isteyebilirler. dikkatli olun.
kısacası dediğim gibi maalesef bir süre dişinizi sıkmanız lazım.
Evet arastiricam onu da yarım gün oluyormuş ama tam güne de dönüyor dediler bakalım inşallah tam gün bı yer bulabilirim4 yaşındaki çocuğu alıyorlar. Belediye kreşine kayıt ettirebilirsiniz.
bazı küçük işletmeler yarım gün çalışacak birini de arayabiliyorEvet arastiricam onu da yarım gün oluyormuş ama tam güne de dönüyor dediler bakalım inşallah tam gün bı yer bulabilirim
Tam gün oluyor. Çalışan annelere yönelik çünkü o kreşler.Evet arastiricam onu da yarım gün oluyormuş ama tam güne de dönüyor dediler bakalım inşallah tam gün bı yer bulabilirim
Size eşiniz neden nafaka vermiyo diye sorulduğunda anlamadınız ve acayip tepkiler verdiniz neden nafaka versin diye o yüzden insanlar yanlış anlattığınızı düşündü. Eski eşin yazsaydınız anlardım dediniz. Eski eş yazmalarına da gerek yoktu akıl ve mantığınızla şu anki eşinizden bahsedilmeyeceğini anlayabilirdiniz. Evli olduğunuz adam niye nafaka versin sonuçta di mi? ama anlamamışsınız mesela. demek ki tam anlatmak gerekiyomuş.Biraz akıl ve biraz mantıkla oradaki tek bir harf hatası anlaşılabilir ve tüme varım yöntemi ile çözülebilirdi. Birincisi şu ki çocuk eşimin olsa ben niye düşüneyim bu başlığı niye atıyım bu konuyu niye aciyim doğru mu. Bence canları bulaşmak istemiş
Doggru bı dahakine 0-6 yaş çocuğuna anlatır gibi anlaticamSize eşiniz neden nafaka vermiyo diye sorulduğunda anlamadınız ve acayip tepkiler verdiniz neden nafaka versin diye o yüzden insanlar yanlış anlattığınızı düşündü. Eski eşin yazsaydınız anlardım dediniz. Eski eş yazmalarına da gerek yoktu akıl ve mantığınızla şu anki eşinizden bahsedilmeyeceğini anlayabilirdiniz. Evli olduğunuz adam niye nafaka versin sonuçta di mi? ama anlamamışsınız mesela. demek ki tam anlatmak gerekiyomuş.
İnşallah bu yakınlarda böyle bişey vardirTam gün oluyor. Çalışan annelere yönelik çünkü o kreşler.
Evet teşekkür ederim umarım hayırlı insanlarla karşılaşırız sbazı küçük işletmeler yarım gün çalışacak birini de arayabiliyor
siz sanırım ön muhasebe sekreterya gibi şeyler yapmışsınızdır? az çalışanlı yerlerde yarım gün de çalışılıyor.
benim çalıştığım yerlerde yarım gün çalışan böyle elemanlar vardı. ki küçük yerde de değil ankaradan bahsediyorum.
siz hele tekrar bir evden çıkın
kreşleri bi gezin
iş ilanlarına bi bakın
CV oluşturun etrafa soruşturun nereden ne çıkacağı belli olmaz
ama hemen olmaz bu işler mecbur sabredeceksiniz.
Allah kolaylık versin.
Size sorulan sorularin tek amacı uygulanabilir bir cikar yol bulmak. Gecmisi desmek degil. gecmisiniz kimsenin umrunda degil. Herkesi terslerseniz yardimci olmazlar. Benim avukatim nafakayi baba odeyemeyecek durumda ise kayinpederden istenebilir demisti. Bir avukat bulun, bu konuyu gorusun.Allah'ın cezası şerefsizin biri çünkü. Kendi çocuğunun boğazından geçeni sayıp dışarda çocuğuma bakıyorum diye hava atacak kadar karaktersiz bı şerefsiz. Zaten cezaevinde yani dışarda olsa da ondan gelecek hayır Allah'tan gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?