- Konu Sahibi birannebirbebek90
-
Olmuyordur da hapiste bir geliri olamaz ki. Neyi verecek?Eski eşiniz hapishanede olunca nafakadan muaf olmuyordur herhalde
2500 tl.nin altında da kim bir çocuğa tüm gün baksın? Eski eş nafaka vermiyor. Aileden kimse destek vermiyor. 2. Eşten boşanmak istiyorsunuz? Neden ilişkileriniz bu kadar kopuk?Alacağım maaş zaten asgari ucretken 2500 TL kreşe vermem demek kirayı verememem demek. Ailemden de kimse destek olmaz.
Alacağım maaş zaten asgari ucretken 2500 TL kreşe vermem demek kirayı verememem demek. Çünkü şuan en uygun kiraya oturuyorum zaten 2150 kiram daha uygunu yok. Ailemden de kimse destek olmaz. Cocuklarimda önceki evliligimden diye yazmıştım nafaka komik bı rakam olacak zaten :)
Eski esiniz diye degil cocuklarinizin babasi diye yazmistim ilk yorumu zaten. Allah yardimciniz olsun bu durumda ne yapilir bilmiyorum peki cocuklarin babannesi dedesi nasil onlardan yardim isteyebilir misiniz?O yok olsaydı zaten böyle bı problemim başta zaten olmazdı ilgilense zaten nafakayla bı şekilde ceviririm zaten cezaevine mi girmiş ne yapmis. Ayrıca eski eşiniz diye belirtseydiniz anlardım zaten direk eşiniz yazmışsınız şuan ki eşim başka sonuçta ve çocuklarımın babası o değil. Neyse konumuz o değil ben bu durumu yaşayan varmı onu merak ediyorum ne yaptılar nasil yaptialr diye
Hayır cezaevinde olduğu için nafaka veremem dedi ve hakimde çalışmıyor diye nafaka veremez diye nafakadan muaf tuttu nedense. Ben sakinim sinirli değilim ama nafaka alabilecek durumum olsaydı söylerdim yada düşünürdüm zaten sadece fikir istiyorum gecmisimin desilmesini degilHanımefendi önce sakin olun buradaki insanlar size yardım edebilmek için detay soruyor. Eski eşiniz hapishanede olunca nafakadan muaf olmuyordur herhalde, eğer burada avukat arkadaşlar varsa daha fazla yardım edebilir size.
Mesela hali hazırda bulabileceğiniz(bulma potansiyeliniz olan) bir iş var mı? Belki kurum falan olursa kreşi olur, daha uyguna verebilirsiniz diye dedim.
Onun dışında devlet anaokullarının yaş sınırı kaç biliyor musunuz? Belki o bir alternatif olabilir.
Ya da ailenizden başka alternatif kalmıyor maalesef(ya da eski kayınvalideniz) onlar da yardım etmez diyorsunuz.
Onlar çok uzakta oturuyor zaten yakında olsalar bı kere arayıp sormayan insanlar nasıl yardım etsin ki. Bize dokunmayan yılan bin yaşasın kafasında hepsi. Kimsenin kimseye Hayri yok. Kaldı ki benim aklım bile bana Hayri yok onların niye olsun kiEski esiniz diye degil cocuklarinizin babasi diye yazmistim ilk yorumu zaten. Allah yardimciniz olsun bu durumda ne yapilir bilmiyorum peki cocuklarin babannesi dedesi nasil onlardan yardim isteyebilir misiniz?
Evt isinizde zor sosyal hizmetlere gidiceksinz ancaYazımı okumamissiniz
Aslında düşündüm ama çocuk gelişimi falan okumadığım için almazlar beni diye hiç basvurmadim ama basvursaam ne kaybederim ki denemiş olurum şansımıbi kreşte yardımcı ablalık falan yapsanız çocuğu da yanınızda götürebilirsiniz onun için de iyi olur
Büyük kızımın okulu tüm gün ne yazikkiÇoğu belediyelerin ücretsiz kreşi var ama yarım gün oda işinizi görmez sanki yetkili kişilerle konuşup hem sabah hem öğle sınıfına kaydetseniz kreş cıkısıda büyük kızınız alıp ilgilense büyükmüş ods bakablr siz gelene kdr bir süre bu şekilde yürütürsenz. Zaten gireceginiz iş hem kiraya hem geçinmeye nasıl yetecek bilmiyorum bu devirde.
Kızların babasındsn belliki bir nafaka almıyorsunuz onuda şikayet edip maaşına göre bir nafaka Baglayablrler bin lira bin liradır.
Lütfen bu kadar özele girmesek. Sonuçta neyin nasıl ve neden olduğunu bilmiyorsunuz. Ve benim konumla aile iliskilerimin hic alakasi yok. Konunun dışına çıkıp bu yönde soru sormazsaniz çok sevinirimOlmuyordur da hapiste bir geliri olamaz ki. Neyi verecek?
2500 tl.nin altında da kim bir çocuğa tüm gün baksın? Eski eş nafaka vermiyor. Aileden kimse destek vermiyor. 2. Eşten boşanmak istiyorsunuz? Neden ilişkileriniz bu kadar kopuk?
Evet klavye farklı düzenlemiş ne yazikki. Günlerdir ne yapacağım diye gecemi gunduzume kattigim için dikkat eksikligim oldu herhalde. Düzelttim simdiIlk mesajinizda harf hatasi var, onu düzenleyin,
Sanki çocuklar sizin değil de ikinci eşinizin çocuklari gibi anlaşıldı. Yorumlar ona gore geliyor
Arkadaşlar da önermiş sosyal hizmetler yada bununla ilgilenen belirli yerler var,araştırıp gidip ne,yapılabilcegi hakkınds fikir alablrsiniz yada gireceginiz işyeri cocıgu kabul edebilecek bi yer olmalı. İş başvuru şu yaptınız mı yani ortada bir iş vsrmı buda önemli. Yada ana okullarında yardmcı abla olrk başvurur Sanz çocuğuda alırlar en azından kreş psrası vermezsinizBüyük kızımın okulu tüm gün ne yazikkigüzel sanatlar da okuyor o yüzden normal lise gibi değil. Valla cildircam bu zamanda kadın olmak hele ki anneysen ne kadar zor
İnsanlar sizin geçmişinizi deşme peşinde değil zaten. Bir çıkar yol bulmak için soruyorlar ne soruyorlarsa.Hayır cezaevinde olduğu için nafaka veremem dedi ve hakimde çalışmıyor diye nafaka veremez diye nafakadan muaf tuttu nedense. Ben sakinim sinirli değilim ama nafaka alabilecek durumum olsaydı söylerdim yada düşünürdüm zaten sadece fikir istiyorum gecmisimin desilmesini degil
Yardımcı için çok bişey beklemiyorlar. Küçük sınıfa alıyorlar yardımcıyı oda yemek yedirmek uyutma alt değiştirme işleri için yani sizin yapamayacağınız birşey yok. Deneyin başvurunAslında düşündüm ama çocuk gelişimi falan okumadığım için almazlar beni diye hiç basvurmadim ama basvursaam ne kaybederim ki denemiş olurum şansımı
Canım ama şöyle bir şey var. Buraya yazıp bir konu hakkınds fikir istiyorsan insanların sana doğru fikirler verebilme leri için bazı detayları öğrenmeleri lazm . Eğer birşey anlatmak istemıyossn. Danışmanda çok doğru olmaz. Bura zaten kendimizi rahatça ifade edebileceğimiz bir platform. O konuda gerilmeHayır cezaevinde olduğu için nafaka veremem dedi ve hakimde çalışmıyor diye nafaka veremez diye nafakadan muaf tuttu nedense. Ben sakinim sinirli değilim ama nafaka alabilecek durumum olsaydı söylerdim yada düşünürdüm zaten sadece fikir istiyorum gecmisimin desilmesini degil
Bi de kimse kimseyi tanımıyor etmiyor, detay verse de kim taniycakCanım ama şöyle bir şey var. Buraya yazıp bir konu hakkınds fikir istiyorsan insanların sana doğru fikirler verebilme leri için bazı detayları öğrenmeleri lazm . Eğer birşey anlatmak istemıyossn. Danışmanda çok doğru olmaz. Bura zaten kendimizi rahatça ifade edebileceğimiz bir platform. O konuda gerilme
Belliki bszı şeyleri dile getirip canlandırmak bile istemiyor ama bilmiyor ki insan konuştukça anlattıkça hem rahatlar hemde sorulsrının cevabını bulur dönüp okudukça skntısınıBi de kimse kimseyi tanımıyor etmiyor, detay verse de kim taniycak
Eee ama fikir istiyorum diyorsunuz, geçmiş deşilmesin diyorsunuz ama benim sadece nafakayla ilgili yazdığıma yanıt vermişsinizHayır cezaevinde olduğu için nafaka veremem dedi ve hakimde çalışmıyor diye nafaka veremez diye nafakadan muaf tuttu nedense. Ben sakinim sinirli değilim ama nafaka alabilecek durumum olsaydı söylerdim yada düşünürdüm zaten sadece fikir istiyorum gecmisimin desilmesini degil
Aman sanki kkda hiç yok boşanma konusu.İnsanlar sizin geçmişinizi deşme peşinde değil zaten. Bir çıkar yol bulmak için soruyorlar ne soruyorlarsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?