- 18 Nisan 2021
- 1.514
- 1.727
- 28
Valla düzenli gelirin var sigortanı ödüyorsun. Çalışmak sana iyi geliyorsa çalış ama anladığım kadarıyla suan calışmamaktan da memnunsun. Yani kim ne diyebilir halin vaktim yerinde istediğini yap kime ne..Merhaba kızlar.
Size bir sorum var. Ben üniversite mezunu bir kadınım. Mezun olduğum bölüm harici birkaç alanda daha bilgi sahibiyim, o alanlarda da çalıştığım oldu. Meslek sahibi olduğunu belirtmek istiyorum.
Hayatımın şu döneminde maddi anlamda çalışmama gerek yok. Düzenli ve bana yetecek kadar gelirim var. Sigortamı kendim ödüyorum (yasal değil, biliyorum ama bir yerde çalışan gösteriliyorum). Yani maddi anlamda ve geleceğim açısından şu an için çalışan bir kadından farkım yok. Buna rağmen çalışmak zorundaymış gibi hissediyorum. Günümüz çevre baskısı da etken olabilir buna. Aslında üretken de bir kadınım. Önümüzdeki günlerde bir kursa başlayacağım. Hobilerimle ilgileniyorum. Gezmeyi çok severim, evde oturmam. Bir şeylerle zamanımı geçiriyorum, evde oturup sıkılmıyorum yani. Bu imkanlara sahipken yine de çalışmam mı gerekiyor? İmkanlarım el veriyorken, çalışmamam mantıksız mı?
Sizin fikirlerinizi merak ediyorum.