Hepinize fikirlerinizden ötürü teşekkür ederim hanımlar.
Ben ömür boyu evde oturayım demiyorum ama biraz dinleneyim, sonra yine bir iş bakarım diye düşünüyorum. Benim maaşım da 1400 lira yıl başından sonra bu daha da artacak, eşimin maaşı da atar tabii.
İnsanın cebinde parasının olması, ekonomik özgürlüğünün olması çok güzel ama iş ortamının da iyi olması gerekiyor, sadece para için katlanmak da yersiz geliyor bana. Haklıyken hakkınızı savunamıyorsunuz çünkü karsınızdaki patron , aksinin söyleseniz ben patronum ben haklıyım diyorlar.
Ben kurumsal bir firmada çalışmak istiyorum aartık burası beni gercekden yorgu. Evde oturduğum sürede kpss ye çalışırım, iş bakarım diye düşünüyorum.
Yaptığım işleri anlatamam size herseyi yüklüyorlar insanın üstüne, bu devirde iyi para alıyorum belki ama sorumlulugu da bir o kadar fazla. Ekip çalışması diye birsey yok, kurallara uyan yok, herkes bildigi gibi calışıyor sonra bir sorun oldugunda seni buluyorlar. BEnde askeri ücretli bir iş bile bulsam beni mutlu etse yeter diye düşünüyorum.
İnsan sadece para için çalışmamalı çünkü günün yarısı demek ömrümün de yarısı demek işyerinde geçiyor, neden can sıkıntısıyla geçireyim ki günlerimi.
Geçen müşteriye bir belge gönderildi biryerinde atlama olmuş, böyle gider mi bu bana gösterseydiniz ikinizinde kafasını kırardım dedi dün patron. Buna siz baktınız zaten gönderin dediniz diyemedim, çünkü ben patronum bakmadım diyorsam bakmamışımdır der biliyorum.
Eşek gibi çalışırsın kimse takdir etmez ama sorun çıktı mı herkes seni bulur.