Çalışmak mı çocuk bakmak mı

Açık açık konuşuyorum zaten o da bakıcı bul falan diyor genelde.. Ama bir kış bakacak aslında çok bişey mi istiyorum anlamıyorum zaten sonra kreşe gidecek

Keşke bulabilsem.. İnşallah bulabilirim çok korkuyorum bakıcı konusunda ilk kızımda baya talihlisizlikler yaşadık

İnşallah bulursunuz daha vakit var .Ya da 2 sene dişinizi sıkıp ücretsiz izine devam edeceksiniz sonrasında kreş olabilir.Yine bakıcı bakarsınız o arada vallahi çok zor bu işler .Allah yardım etsin .

Maddi açıdan en iyi siz bilirsiniz ama fırsatınız varken çocuğunuzla vakit geçirmek de ayrı güzellik bana göre. Şimdi ben kara kara doğum sonrasını düşünüyorum.. Özel sektördeyim, iyi bir işim var fakat ücretsiz izni 2-3 ay ancak alabileceğim (o da benim düşüncem,, patron eminimi 16 hafta sonrası başlayacağımı düşünüyor). Yani maddi olarak da zorlardı belki daha fazlası ama azıcık aşım deyip almak istesem de alamam.
Aslında siz de çok şanslısınız demek isterim, 18 ay çalışan bir anne için çok çok iyi bir süre hele kendimi düşününce :) Bence güzelce konuşun kayınvalidenizle, gelsin baksın. Etrafımda bebeği olan herkesin annesi kayınvalidesi bu şekilde bakıyor bebeklerine, İstanbul'da aynı şehirde olup uzak semtlerde olanlar bile gelip kalıyor. Tabi bu sizin ilişkinize de bağlı ama geçici bir süreç, idare edilir.

yaşından sonra bakıcı ile devam ettim ben, çok da memnunum. çalışmak insanı dinç tutan bir şey maddiyatın da ötesinde. 10 yıldır evimi bilen temizlik için gelen ablamızla anlaştık, çocuklarımızla mutluyuz şimdilik :)

Evet başka şehirden gelecek.. Aslında bende bakıcı bulmak istiyorum ama korkuyorum naısl bi insana denk geleceğiz.. Babaanne daha güvenilir geliyor bakıcı ya göre
Asıl bakıcı daha iyi bence
Kv size gelip sizle mi yaşamaya başlayacak ?
Herseye karışır bi süre sonra iyiyle. Kötü olursunuz şubatta zaten 2 yasına gelmiş olacak neredeyse o zaman kreşe de verebilirsiniz aslında.

Çok şanslısınız inşallah bana da denk gelir öyle biri

iyi de buna rağmen gel bak nasıl diyorsunuz

istemiyor kadın

mesaj açık el çocuğuna bakarım ama senin ile oturup sizin çocuğa bakmam diyor

asla çağırmam, kv olsam da asla gidip bakmam

Ben 18 aylıkken kreşe verdim ;bakıcıya güvenemedşm ;şansımıza iyi bir kreşe denk geldim

Evet başka şehirden gelecek.. Aslında bende bakıcı bulmak istiyorum ama korkuyorum naısl bi insana denk geleceğiz.. Babaanne daha güvenilir geliyor bakıcı ya göre

Babanne ile birlikte yaşayacaksınız, minnet duymanızı bekleyecek eğitim olarak istediğiniz yerde karışamayacaksınız. Elbette güvenilir bir insan bulursunuz.

Bakıcılara asla güvenmediğim için ücretsiz izin aldım, şimdi ikinciye hamileyim iznim bitmeden yeniden alıcam. Maddi olarak zorlayabilir ama onun sağlıksız ortamda büyümesine asla izin veremem. Aile büyükleri bakabilecekse ne ala olmazsa Zaten18 aylık olmuş bir kaç ay daha bakıp sonra kreşe verin bence, kreşlerde bunun eğitimini almış güvenilir insanlarla olacak. Tabi eğitim kadrosunu vs iyi araştırın, güvenilir bir yer olsun

bence su an evde kalabildiginiz kadar kalin, subata kadar uzatabiliyorsaniz guzel.

ondan sonrasi icin de kres imkaniniz yoksa bakici dusunun.
Emin olun ileri vadede cok daha avantajli olacaktir bu seciminiz.
Kayinvalideniz, anneniz kim olursa olsun size gelip yerlesecekse tahmin etmediginiz bir cok zorluklar cikabilir, o durumda anneye git de denmiyor, cok kotu. Bakici ile anlasamasaniz degistirirsiniz.

Kayinvalidenizi bilmem de ben yapamazdim. Butun kış, hem de bir bebegin sorumlulugunu almak buyuk bir iş. Ben cesaret edemezdim. Insan kendi cocugunu buyutuyor da, baskasinin cocugu olunca, torun da olsa, o sorumluluga girmek iyi cesaret. Cunku kaşla göz arasinda birsry olsa sorumlu o tutulacak ister istemez. Ben yapamam.

Ben neler yasadiklarinizi bilemem ki. Sadece sizin yazdiklariniz kadarini bilebilirim. 48 yasindayim. Oglum 14 yasinda. Dusunuyirum da torunum olsa bakabilir miydim diye, bakamazdim. Ben oglumu krese vermistim, ben de calisan bir anneyim. Cok da memnun kaldim. Oyle yapabilirsiniz. Ya da mirin kirin ediyorsa annenizden destek alabilirsiniz. Baska da bir cozum gelmiyor aklima.

Bakici bulmak icin üniversitelerin itiraf sayfalarına yazın. Emin olun herkes takip ediyor. Ya da kariyer nete ilan verin. Hele su yaz döneminde herkes ister calısmak.Genc kizlara bakın derim kıymet biliyorlar, tecrüve sarti da koyarsiniz. Eve de kamera koyarsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…