- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 30.996
- 798
- Konu Sahibi hasretdolu
Evet esinizin calisma beklentisi yokmus sizden. Ama evin kredisi icin de calismaliyim diyen sizsiniz. Ee calismasaydiniz nasil olacakti evin kredisi? Kadin size iyilik yapmis. Onun sayesinde emekliliginiz olacak. Kimse sizin cocugunuza bakmak zorunda degil. Ona guvenip ise girdim demeyin lutfen. Madem calismayi sevmiyosunuz o zaman isten ayrilip cocugunuza bakin. Madem calismak istiyorsunuz, cozumu de insanlarin duzenini bozarak bulmayin, kendi carenizi kendiniz uretin. Kocaman insanlar oldunuz artik, cocuk degilsiniz ki. Celiskilerle dolusunuz hem. Ben calismayacaktim beni ise o soktu diyorsunuz. Hem de is olmasaydi krediyi nasil odeyeceksiniz? Ee o zaman cocuk yapmasaydiniz kredi bitene kadar. Hersey de bir anda olmaz ki. Sadece kendinizi dusunmeyin. Koskoca insanlar. Aylarca sizin duzeninizde kalacaklar. Ben sahsen istemezdim. Hele de o yastan sonra cocuk buyutmek hic kolay degil. Ha bir de kadinin buyutmesini begenecek misiniz bakalim bir de o var. Simdi bir de aksama yemek, temizlik falan da beklerseniz. Ben bu yuzden bu tip islere bastan girme taraftari hic degilimAslında diretmek değil. Ben evlendiğimde memur değildim çok baskı kurdu atan çocuğuna ben bakacağım diye sürekli böyle başımın etini yedi.. Atanınca da bakmadı.. Söz verdiği için diretiyrom.. Ben ona güvendimde atandım.. Yoksa eşimin benden çalışma gibi bi beklentisi yoktu..
Herkes kendi sorununu kendi cozsun derdim. Birsey olsa suclusu ben olmak istemem acikcasi.