en azından annen ve nişanlın ben sana bakarım diyor. benim annemler kafamı yiyor işi bırakma diye… Kaldı ki benim borcum harcım da yok hiç. Böyle bir aile ve sevgiliye sahip olduğun için çok şanslısın.
Ben de işi bırakmak istiyorum senelerdir. Burn out yaşadım ben. Hala da var üzerimde. Ama benim arkamda kimsem yok bırakırsam bana destek olacak. Berbat bir ruh haliyle 14 senedir çalışıyorum. Ha bunun bana katkısı oldu mu? Tek katkısı bu sene hak kazandığım yeşil pasaport. Eğer işi bırakırsam o pasaportu da kullanamam. Çünkü param olmaz pasaport yatar orada
Benim de mutsuzluktan harcayarak yaptığım çook borcum vardı 2018’de hepsini kapadım.
Seni çok iyi anlıyorum. Yaşamayan bilmez. Fakat önce borçlarını kapaman gerekiyor. Ailene/nişanlına borcu yıkma bari. Sonra zaten arkanda insanlar var bırak gitsin. Kimse psikolojinden değerli değil. Maddi olarak sıkışırsanız yeniden çalışmaya başlarsın.
Ayrıca bence mesleğini sevmiyorsun ve ait hissetmiyorsun. Öyle mi? Ben senin de ağır depresyon ve tükenmişlik sendromu yaşadığını düşünüyorum.
Çünkü benim öyle. Sevdiğim alanlarda da çalışmak için ağır torpil gerekiyor
Bu arada benim rahatsızlığımdan ötürü erken emeklilik şansım var zorlarsam olur.Prim gün sayım yetiyor. Fakat şimdilik o yola girmek istemiyorum. Girebilirim de yakında. Lakin emeklilik maaşları ortada :/