Bazen düşünüyorum ama kızda ar namus tertemiz ve birde böyleleriyle tartışınca suçlu siz olursunuz ya o yüzden neyapıcamı bilmiyorumvalla önce çık açık uyarırdım, herkes herşeyi biliyor sonlandırmazsan eşinde bilecek diye..Baktım yola gelmiyor eşine söylerdim..Bu sanane diyen arkadaşlarda biz ne kadar göz yumarsak o kadar çoğalıcak yarın öbürgün sizlerden birinin eşine kancayı takacak bu hatunlar BİLGİNİZE
Canım onu da düşündüm ama kız hiç doğru konuşmuyorlki her cümlesi yalan her saniye yalan söylüyo ki eşinin gözü kör olmuş düşün evleneli bir yıl olmdan bı tatîl olayını yaptı eşine artık nasıl bi yalan söylediysedirekt esin seni aldatiyor su kisiyle, hatta sunlati yapti tatile gitti diye soylemek yerine kadinin yda adamin gozunu acacak seyler soyleyebilirsiniz. esiniz su su tarihte kiminle gitmisti bir fikriniz var mi gibi...
kotuluk degil bu. onlarin yaptiklari kotulk, kendinizi aldatilan eslerin yerine koyun nasil davranilmanizi isterdiniz?..
ben koyuyorum da beni daha fazla aptal yerine koymamalarini isterdim. bilmek isterdim.
Canım onu da düşündüm ama kız hiç doğru konuşmuyorlki her cümlesi yalan her saniye yalan söylüyo ki eşinin gözü kör olmuş düşün evleneli bir yıl olmdan bı tatîl olayını yaptı eşine artık nasıl bi yalan söylediyse
Canım onu da düşündüm ama kız hiç doğru konuşmuyorlki her cümlesi yalan her saniye yalan söylüyo ki eşinin gözü kör olmuş düşün evleneli bir yıl olmdan bı tatîl olayını yaptı eşine artık nasıl bi yalan söylediyse
Haklısın canım bencede bu yüzden evlendi yoksa yeni evli kadın kocasını niye aldatsın ki evlenmeden öncede vardı hele evlendikten sonra iyice abarttı en komik yanıda adama ani diye hitap ediyorBelki de eşi ile bu yüzden evlendi saf bu diye hem evli kalır hem saman altından suyunu yürütür nikah için evlenmiştir olabilir çok var bu tiplerden
Sen illa bişey yapacaksan uzak durarak yap çünki olayı öyle bi çevirir ki bu tipler sen suçlu olursun direk
Haklısın canım bencede bu yüzden evlendi yoksa yeni evli kadın kocasını niye aldatsın ki evlenmeden öncede vardı hele evlendikten sonra iyice abarttı en komik yanıda adama ani diye hitap ediyor
Seni anlıyorum ki düşüncelerinde haklısın ama ben iki yüzlülük yapmıyorum işim dışında hiçbişey paylaşmıyorum özel hayatımla ilgilili konuşmuyorum ve zaten iş hakkında konuşurken bile gayet net ve tepkiliyim ki zaten sizden yardım istemek adına açtım bu konuyu nasıl bi yol izlerim diye inan hiç hoş bi durum olmafımı biliyorumay ben bu "sizi ilgilendirmez" cileri de anlamıyorum. özgür olma, birey olma durumu yanlış anlaşılmış sanırım. asıl buna kızıp, yanlış olduğunu bilip o kadınla konuşmaya devam etmek ayıbın, ikiyüzlülüğün daniskası. ne yazık ki patronunuza böyle tavır alamazsınız ama evli adamla beraber olan kadın da hayatınızda olmasın bence. saçını başını yolup dövecek haliniz yok ama bu durumu onaylamadığınızı belirtip aranıza büyüüük bir mesafe koymalısınız. bu durumun hırsızlığa, yolsuzluğa ses çıkarmamaktan farkı yok. "haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."
Öyle yapıyorum zaten canım ama bazen çok sinirlerim bozuluyo ki öyle bi durum ki 4 yıldır burdayım işten çıksam böyle bri için işten çıksam o yine aynı şekilde devam edicek olan bana olucak ki yakında düğünüm olıcak paraya ihtiyacım var ki bu şekilde evlenmekte beni rahatsız ediyo iki kişinin aldatıldını bildim halde susuyorum sırf buyüzden benimde evliliğim kötü olursa pfffBende tahammül edemezdim böyle pisliklere ama uyarsanızda sizi mi dinleyecekler sanki.Allaha havale edin onla belalarını bulur zaten
karı koca arkadaşlarımızdan bayan olanın eşini aldattığına şahit olduk. Söylesek mi söylemesek mi baya bi düşündük.7 yaşında bir de oğulları vardı. Sonra eşimle şöyle bir karar aldık, olaki kadın sevgilisinden vazgeçer ve arkadaşımıza geri dönerse bir yuva yıkılacaktı,7yaşındaki masum çocuğun günahı yoktu çünki, biz sessiz kaldık. Bu arada bayanla görüşmeyi kestim.Sırrını paylaşmayacağımı ama arkadaş da olamıyacağımı söyledim.Sonra ne mi oldu? Bayan arkadaşımın sevgili isteği ağır bastı ve boşandılar, fakat erkek arkadaşın hala bişiyden haberi yoktu, kocasını psikolojim bozuk boşandıktan sonra çocuk bende kalmazsa intihar ederim diye korkutup velayetini aldı.Şimdi duyuyoruz çocukla hiç ilgilenmiyormuş.Söyleseydik en başından velayeti alamazdı.Söylemeyerek iyi halt ettik,yuvayı kurtarıcaz sandık, çocuğun daha büyük depresyona girmesine vesile olduk.
Beni en iyi siz anlarsınz ama öyle bişey ki kocasının gözü kör gibi davranıyo hadi bişekilde söyledim diyelim çoçuk içine kapanık ya kendine zarar verirse bu vicdan azabıyla yaşayamam ve kızada h bişey olmaz gününü gün eder.karı koca arkadaşlarımızdan bayan olanın eşini aldattığına şahit olduk. Söylesek mi söylemesek mi baya bi düşündük.7 yaşında bir de oğulları vardı. Sonra eşimle şöyle bir karar aldık, olaki kadın sevgilisinden vazgeçer ve arkadaşımıza geri dönerse bir yuva yıkılacaktı,7yaşındaki masum çocuğun günahı yoktu çünki, biz sessiz kaldık. Bu arada bayanla görüşmeyi kestim.Sırrını paylaşmayacağımı ama arkadaş da olamıyacağımı söyledim.Sonra ne mi oldu? Bayan arkadaşımın sevgili isteği ağır bastı ve boşandılar, fakat erkek arkadaşın hala bişiyden haberi yoktu, kocasını psikolojim bozuk boşandıktan sonra çocuk bende kalmazsa intihar ederim diye korkutup velayetini aldı.Şimdi duyuyoruz çocukla hiç ilgilenmiyormuş.Söyleseydik en başından velayeti alamazdı.Söylemeyerek iyi halt ettik,yuvayı kurtarıcaz sandık, çocuğun daha büyük depresyona girmesine vesile olduk.
Patronum karısına çok iyi davranıyo yani dışardan öyle gözüküyo birde karısı patronumla evlendikten sonra ekonomik özgürlüğü olmuş maddi anlamda gayet rahat ve kadın 50 yaşında kocasının ilgisizliğinin yada aldatıldığını anlamazmı îkiside karı koca olarak özgür yaşıyo böyle yaşayan kadının aldatılmaya trpkisi ne olur kestiremiyorum kiMadem kızın kocası biraz iyi niyetli gözü aşktan kör olmuş tarzda bir insan ona söyleseniz pek inanmayabilir ama ben olsam patronun eşine bir şekilde kendimi belli etmeden söylerdim en azından onun birşeylerden işkillenmesini sağlardım... 'Size ne, ne ilgilendiriyor' tarzı düşünmezdim açıkçası aynısı kendimize yapılıyor olsa eminim bilmek isterdik kendimizi daha fazla salak yerine konulmuş hissetmek istemezdik ki bu olay 3-5 aylık ya da kısa süreli birşey de değil yıllardır kandırılıyor belki de o kadın.... Kadına bir şekilde bunu söylerdim ben kısacası...
Patronum karısına çok iyi davranıyo yani dışardan öyle gözüküyo birde karısı patronumla evlendikten sonra ekonomik özgürlüğü olmuş maddi anlamda gayet rahat ve kadın 50 yaşında kocasının ilgisizliğinin yada aldatıldığını anlamazmı îkiside karı koca olarak özgür yaşıyo böyle yaşayan kadının aldatılmaya trpkisi ne olur kestiremiyorum ki