Çalışma arkadaşım :((

Bazen düşünüyorum ama kızda ar namus tertemiz ve birde böyleleriyle tartışınca suçlu siz olursunuz ya o yüzden neyapıcamı bilmiyorum

Canım onu da düşündüm ama kız hiç doğru konuşmuyorlki her cümlesi yalan her saniye yalan söylüyo ki eşinin gözü kör olmuş düşün evleneli bir yıl olmdan bı tatîl olayını yaptı eşine artık nasıl bi yalan söylediyse

patronun esine de soyle, sen soyle de onlar dusunsun sonunu. inanirsa inansin bosanirsa bosansin. orasi onun mide genisligiyle ilgili

Belki de eşi ile bu yüzden evlendi saf bu diye hem evli kalır hem saman altından suyunu yürütür nikah için evlenmiştir olabilir çok var bu tiplerden

Sen illa bişey yapacaksan uzak durarak yap çünki olayı öyle bi çevirir ki bu tipler sen suçlu olursun direk

ay ben bu "sizi ilgilendirmez" cileri de anlamıyorum. özgür olma, birey olma durumu yanlış anlaşılmış sanırım. asıl buna kızıp, yanlış olduğunu bilip o kadınla konuşmaya devam etmek ayıbın, ikiyüzlülüğün daniskası. ne yazık ki patronunuza böyle tavır alamazsınız ama evli adamla beraber olan kadın da hayatınızda olmasın bence. saçını başını yolup dövecek haliniz yok ama bu durumu onaylamadığınızı belirtip aranıza büyüüük bir mesafe koymalısınız. bu durumun hırsızlığa, yolsuzluğa ses çıkarmamaktan farkı yok. "haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

Bende tahammül edemezdim böyle pisliklere ama uyarsanızda sizi mi dinleyecekler sanki.Allaha havale edin onla belalarını bulur zaten

Haklısın canım bencede bu yüzden evlendi yoksa yeni evli kadın kocasını niye aldatsın ki evlenmeden öncede vardı hele evlendikten sonra iyice abarttı en komik yanıda adama ani diye hitap ediyor

ne yapabilirsin ki sen bu durumda sanki laftan anlayacak tipte insanlar

kadın evliliği paravan olarak kullanmak için yapmış anlaşılan

Haklısın canım bencede bu yüzden evlendi yoksa yeni evli kadın kocasını niye aldatsın ki evlenmeden öncede vardı hele evlendikten sonra iyice abarttı en komik yanıda adama ani diye hitap ediyor

Kim bilir neleri vardı salla boş ver ne olduğu belli

Seni anlıyorum ki düşüncelerinde haklısın ama ben iki yüzlülük yapmıyorum işim dışında hiçbişey paylaşmıyorum özel hayatımla ilgilili konuşmuyorum ve zaten iş hakkında konuşurken bile gayet net ve tepkiliyim ki zaten sizden yardım istemek adına açtım bu konuyu nasıl bi yol izlerim diye inan hiç hoş bi durum olmafımı biliyorum

Bende tahammül edemezdim böyle pisliklere ama uyarsanızda sizi mi dinleyecekler sanki.Allaha havale edin onla belalarını bulur zaten
Öyle yapıyorum zaten canım ama bazen çok sinirlerim bozuluyo ki öyle bi durum ki 4 yıldır burdayım işten çıksam böyle bri için işten çıksam o yine aynı şekilde devam edicek olan bana olucak ki yakında düğünüm olıcak paraya ihtiyacım var ki bu şekilde evlenmekte beni rahatsız ediyo iki kişinin aldatıldını bildim halde susuyorum sırf buyüzden benimde evliliğim kötü olursa pfff

karı koca arkadaşlarımızdan bayan olanın eşini aldattığına şahit olduk. Söylesek mi söylemesek mi baya bi düşündük.7 yaşında bir de oğulları vardı. Sonra eşimle şöyle bir karar aldık, olaki kadın sevgilisinden vazgeçer ve arkadaşımıza geri dönerse bir yuva yıkılacaktı,7yaşındaki masum çocuğun günahı yoktu çünki, biz sessiz kaldık. Bu arada bayanla görüşmeyi kestim.Sırrını paylaşmayacağımı ama arkadaş da olamıyacağımı söyledim.Sonra ne mi oldu? Bayan arkadaşımın sevgili isteği ağır bastı ve boşandılar, fakat erkek arkadaşın hala bişiyden haberi yoktu, kocasını psikolojim bozuk boşandıktan sonra çocuk bende kalmazsa intihar ederim diye korkutup velayetini aldı.Şimdi duyuyoruz çocukla hiç ilgilenmiyormuş.Söyleseydik en başından velayeti alamazdı.Söylemeyerek iyi halt ettik,yuvayı kurtarıcaz sandık, çocuğun daha büyük depresyona girmesine vesile olduk.

sizlik bişey yok. herkesin kendi hayatı. keşke kötü bir şey olmasa ama maalesef engel olamıyoruz.

Madem kızın kocası biraz iyi niyetli gözü aşktan kör olmuş tarzda bir insan ona söyleseniz pek inanmayabilir ama ben olsam patronun eşine bir şekilde kendimi belli etmeden söylerdim en azından onun birşeylerden işkillenmesini sağlardım... 'Size ne, ne ilgilendiriyor' tarzı düşünmezdim açıkçası aynısı kendimize yapılıyor olsa eminim bilmek isterdik kendimizi daha fazla salak yerine konulmuş hissetmek istemezdik ki bu olay 3-5 aylık ya da kısa süreli birşey de değil yıllardır kandırılıyor belki de o kadın.... Kadına bir şekilde bunu söylerdim ben kısacası...

Öyle bir kadın bakamaz çocuğa ortak arkadaşım var boşanmış günü birlik yaşıyor 6 yaşında oğlu var mesleği iyi bakıcısı var kocasından evi zaten var nerde ne yaptığı belirsiz çocuk desen bakıcı büyütüyor

Şimdi ne oldu yatak arkadaşlarından bir mi kim ise artık eski karın şöyle böyle diye kocasına haber veriyor üstüne çıplak fotoları da atıyor adam mahkemeye vermiş kadının adı da ne oldu anlayın

Beni en iyi siz anlarsınz ama öyle bişey ki kocasının gözü kör gibi davranıyo hadi bişekilde söyledim diyelim çoçuk içine kapanık ya kendine zarar verirse bu vicdan azabıyla yaşayamam ve kızada h bişey olmaz gününü gün eder.

Patronum karısına çok iyi davranıyo yani dışardan öyle gözüküyo birde karısı patronumla evlendikten sonra ekonomik özgürlüğü olmuş maddi anlamda gayet rahat ve kadın 50 yaşında kocasının ilgisizliğinin yada aldatıldığını anlamazmı îkiside karı koca olarak özgür yaşıyo böyle yaşayan kadının aldatılmaya trpkisi ne olur kestiremiyorum ki

Hiçbirşey yapma işine bak diyen insanlara hayret ettim doğrusu . Boyle bir aldatma olayını toplumca kaniksadiysak yazik bize . O adamin karisi sizlerde olabilirdiniz . Napsinlar kocaniza dokunmasinlar mi ? Aman banane mi desinler. Gerekirse gizli numaradan arayip uyarin derim . Eşleri .

İkisi de özgür yaşıyor derken.? 50 yaşına gelmiş bence aldatılacağını hesap etmiyor olabilir bu yaşta olmaz deyip ama sonuçta öğrense durumu ve boşansa gene maddi anlamda çok birşey kaybetmez (eğer sorun maddiyat olursa yani) aldatma var donuna kadar alır yani afedersiniz... Ben diğer eşe üzüldüm ama bilmemesi de ona büyük haksızlık

gözünle görmediğin bir şeye inanma..benim temel savunuşum bu..tatile gittiler herkesten geç çıktılar diye aldattıkları kesin gözüyle bakılamaz..ki tatile gitmeleri de anladığım kadarıyla kulaktan dolma..

Allah iftiralardan korusun..önce emin olun kızla yakın ilişki içerisine girip konuşturursanız o zaman onunla empati yaparak zararlarını söyleyerek eşi ve çocuklarını hatırlatarak vazifenizi yaparsınız...

bu samimi özel hayattan bir arkadaşınız değil iş hayatından arkadaşınız... onun ailesine söylemeye veya patronun ailesine söylemeye bir hakkınız yok..hani bazıları demiş ya nasıl karışmasın vs diye dibine kadar hakkınız yok...

bu arada arkadaşınızın iş yerindeki konumu ve parasını çekememezliğiniz varsa, orası sizin yenmeniz gereken bir nokta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…