Çalışma arkadaşım :((

hayır lütfen yanlış anlamayın size ikiyüzlü demek istemedim. bile bile göre göre bu çirkinliğe sessiz kalıp herşey yolundaymış gibi davranmak ikiyüzlülük dedim. kesinlikle size bir ithamım yoktu.

Özgürlük derken karı koca ayrı ayrı tatillere çıkıyolar arkadaşlarıyla haftada en az iki üç kez ikiside farklı mekanlarda vakit geçiriyorlar yani çok fazla aile bağları yok gibi ki bu bile aldatmak için bahane deil ve karısı bunu haketmiyor bende en çok diğer eşe üzülüyorum ve bazende çok kızıyorum ya bukadar saf olmamalı bildiğin kız parmağında oynatıyor

hayır lütfen yanlış anlamayın size ikiyüzlü demek istemedim. bile bile göre göre bu çirkinliğe sessiz öerşey yolundaymış gibi davranmak ikiyüzlülük dedim. kesinlikle size bir ithamım yoktu.
Özürdilerim ben yanlış anlsmışım kusurabakmayın lütfen

sen işini profesyonelce yapmalısın.ilişkileri onları ilgilendirir.bu durumdan hoşlanmıyorsan mesafeli davranırsın olur biter.

Anladım karısı ile aralarında sorun dahi olsa dediğiniz gibi rahatta olsalar bunlar asla aldatma bahanesi olamaz , diğer yandan kız ve kocası içinde aynen öyle yani eşi onun gözünün içine bakıyor diye rahat rahat aldatamaz. Açıkçası bir şey yapıp yapmamak size kalmış bir şey çünkü patron ve ya kızla konuşmak ya da muhabbeti kesmek işi bırakmak çözüm değil kesinlikle eğer bu durum sizi çok fazla rahatsız ediyorsa ki öyle (konu açtığınıza göre) bir şekilde 2 eşin duymasını sağlayın yok bunu yapamam muhabbeti keseyim derseniz de gene size kalmış maalesef çok fazla seçenek yok bu konuda...

Biz de adamın intihar edeceğinden ya da eşini vuracağından korkmuştuk.Maalesef bunların hepsi olası durumlar, iki taraftan da vicdan meselesi, söylesen ayrı dert söylemesen ayrı dert. Keşke hiç bilmeseydim diyor insan.Bir de çocuklar ah o çocuklar olunca vicdan ikiye katlanıyor. O yüzden söylemeyin bence aldatılan eş duyunca tutup da bir zarar verecek olursa o daha kötü.Hem size bile söylediniz diye zarar verebilirler.Düşününce en mantıklısı söylememek.Allah çıkarsın karşılarına

Eğer ben varsayılarla yola çıksaydım ilk öğrendiğim ilk dkda ortalığı karıştırırdım ben özel hayata saygı duydum için gördüklerimi yada şahit oldum bikaç mail içeriğinden bahsetmedim ki konum yada çrkemezlik olsa okuldan ve tecrübeden dolayı ben ondan resmide fazla maaş alıyorum ki çekememezlik vs yapcakmoşsan onu kimsenin tanımadı kadınlar kulubünde değil işyerinde yaparım size söylenebilecrk çok şey var ama gerek duymuyırum yorum ve düşünceniz için teşekkür ederim farkındaysanız ben konuyu fikir almak için açtım sizingibi düşünenlerde var tabiki saygı duymak gerek

gerek duymuyorsanız önemli değil..benim görüşlerim sizin yazdıklarınız çerçevesinde..saygınız görüş açıklığınız için teşekkürler.

Çok teşeklürler yorumlarınız için gerçekten öyle içinden çıkılmıyo çünkü hiç kolay bişey deik hani birde ikiside kocaman insanlsr nşye yaparlar niye harama el uzatırlar aklım almıyo

yani ben sizi ilgilendiren bir durum göremedim.bırakın nasıl istiyorlarsa öyle yapsınlar.benim de eski firmamda böyle şüphe duyduğum bir durum vardı.nasıl anladın derseniz arkadaşın telini açmak zorunda kaldığımda firma sahibi ararken;alo dediğimde canııııımmmm diye seslendi ben hiç bozuntuya vermeden buyrun ben gelinn demiştim.sonuç olarak ne mi yaptım bana ne deyip sustum.hiç konuyu açmadım bile.bence siz de karışmayın.

Aslında hepimiz böyle olaylara at gözlüğü taktığımız için böyle normalleşti böyle şeyler. Bana ne derken hiç aldatılan adamı kadını çocuğu düşünmüyor musunuz? Ben olsam bir şekilde söylerdim. Insanlar böyle rahat rahat at koşturmamalı.

İnanın söylemeyi hem çok istiyorum hemde dilim varmıyor en komide hala utanmadan ilişkilerine devam ediyorlar ben artık şunu görüyorum söylesemde sölrmesemde huylu huyundan vazgeçmez

bu arada arkadaşınızın iş yerindeki konumu ve parasını çekememezliğiniz varsa, orası sizin yenmeniz gereken bir nokta
aklımdakini yazdınız

Söyleyip söylememek sizin insiyatifinizde.Mış, muş'la olmaz yalnız bu işler. Gözünüzle gördüğünüz bir olay var mı? Varsa ona göre hareket edin. Yoksa da karışmayın. İşyerlerinde bu tarz dedikodular çok olur. Kız çok para harcıyor maaşı belli diyorsunuz sonraki mesajınızda eşinin maddi durumu iyi diyorsunuz??

Hıhım. Çekemedim içîn kızı kimsenin tanımadı ortamda anlatıyorum dimi hala böyle sizingibi düşünen insanlarım olması çok üzücü evet elimde çok ciddi deliller var olmasa gelip sabahtan beridir burda haktan hukuktan bahsedipte bir bayanın namusuna laf edecek kadar cahil deilim evet bir aylık maaşını verse alamıca kıyafetler alabiliyo ve kenarda hatırı sayılır miktarda parası var ve ne hikmettir ki bu paradan eşinin haberi yok.

Ayrıca özürdileyerek soruyorum sizin gibi düşünen insanlar bir bayanı çekemediğinizde bir bayanda en önemli kavram namustur namusuna mı laf edersinizki aklınıza ilk bu geliyor

İlişkileriyle ilgilenmezdim allahlarından bulsunlar derdim o kızla da iş dışında muhatap olmazdım

Ayrıca özürdileyerek soruyorum sizin gibi düşünen insanlar bir bayanı çekemediğinizde bir bayanda en önemli kavram namustur namusuna mı laf edersinizki aklınıza ilk bu geliyor

Herkesi kendinle karıştırma tatlım. İyi akşamlar.Bundan sonra cevap yazmayacağım.

Herkesi kendinle karıştırma tatlım. İyi akşamlar.Bundan sonra cevap yazmayacağım.
Saygı duyarım ama bukadar kısa düşünceli olmayın bence kendi yaşamınız içinde önemli hani oturun bi düşünün ben çekemesem yada kıskansam başka bi konu açar başka şekilde bunu anlatırım durup dururken iki kişiyi alet etmem ki insanların namusunu alet etmem bende namus kavramı büyük değer taşıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…