Çalışma arkadaşım :((

valla her fırsatta yuva yıkanın yuvası olmayacağını, o adamın da karısını boşayıp o kızı almayacağını, ortada kalacağını ima ederim, psikolojilerini bozarım.
Onu çok yapıyorum ama inanın umru deil ve hala bizim gözümüze soka soka da devam ediyor

utanmıyorlar ki baksanıza biri sert tepki vermiş ama kızda herşey normal. Ahlaksızlar
Ewer malesef ar namus kalmsmış ki kızın kocası okadar masun ve iyi yürekli ki kızı el üstünde tutuyı bir dedini iki etmiyo burda okadar hak etmedi halde şiddet gören mutsuz edilen bayanların konusunu okudukça arkadaşımdan iyice nefret ediyorum

Sizlik bir durum göremedim ben? Isinize bakin bence.
Evet benlik bi durum yok ama biz sustumuz sürece bu tür olaylar çok olucak ve en çok merak ettim şey bu bir aldatma ki bunu bildim halde susyorum ben günaha girmiyormuyum bunu merak ediyorum bu konu hakkında bilgisi olan arkadşlar varsa sevinirim

Bi hadisinde Hz. Muhammet der ki;
"Haksizlik karsisinda susan dilsiz seytandir."

Aldatılmak en büyük fobim olduğu için mi bilmiyorum ama ben olsam kimliğimi kesinlikle ifşa etmeden eşinin haberinin olmasını sağlardım, evet beni ilgilendiren geren bi konu değil belki ama bunun bi insani yükümlülük olduğunu düşünüyorum.

isin gunah boyutundan anlamam ama siz konustukca da bu tarz olaylar azalmayacak bunu unutmayinbenimde başıma geldi, yakin arkadasim oldugu icin uyardim kadini, devam etti. Bende arkadasligimi bitirdim. Onun disinda yaptiklari beni ilgilendirmez.

gerçekten bu konuda yapacak birşey yok..benimde çevremde vardı..ne laflar dönüyordu onlarla ilgili..ama noldu hala konuşuluyor hala beraberler...onlar utanmıyorsa bu durumdan senin yüzün kızarmasın..

zaten böyle edepsizlere iyi düşer ya

zaten böyle edepsizlere iyi düşer ya
Hemde nasıl ya çoçuk resmen kul köle maddi durumlarıda iyi sayılır çoçupun hiçbi kötü alışkanlığı yok kızın ailesine kendi ailesi gibi davranıyo hani Rabbim bukadar iyi birini kardına çıkarmış o neden ihanet ediyo bunu anlayamıyorum

Bazen eşine söyleyim diyorum sonra vaz geçiyorum ben kolay kolay kötülük yapan biri deilim ve ortada yuva olmamasına rağmen ikisininde yuvasını yıkmaya vicdanın el vermiyo
direkt esin seni aldatiyor su kisiyle, hatta sunlati yapti tatile gitti diye soylemek yerine kadinin yda adamin gozunu acacak seyler soyleyebilirsiniz. esiniz su su tarihte kiminle gitmisti bir fikriniz var mi gibi...

kotuluk degil bu. onlarin yaptiklari kotulk, kendinizi aldatilan eslerin yerine koyun nasil davranilmanizi isterdiniz?..

ben koyuyorum da beni daha fazla aptal yerine koymamalarini isterdim. bilmek isterdim.

valla önce çık açık uyarırdım, herkes herşeyi biliyor sonlandırmazsan eşinde bilecek diye..Baktım yola gelmiyor eşine söylerdim..Bu sanane diyen arkadaşlarda biz ne kadar göz yumarsak o kadar çoğalıcak yarın öbürgün sizlerden birinin eşine kancayı takacak bu hatunlar BİLGİNİZE

Eşlerin bunu bilmeye hakkı var. Uygun bir şekilde öğrenmeliler. İnşallah diğerleri de cezalarını çekerler.

Kızın çalıştığı departman ayrı yani sen işine bak onla da muhattap olma

Ma
Kızın çalıştığı departman ayrı yani sen işine bak onla da muhattap olma
malesef aynı bölümdeyiz ve sürekli birbirimizle konuşmak zorundayız ve burası zaten küçük bi firma inan okadar kötü bi durum ki anlatamam

Ewet beni ilgilendirmiyo ama vicdanen rahat deilim ve başınıza gelmedi sürece bu pisikolojiyi anlayamazsınız
basımıza gelmedı yanı ıkı taraf evlı degıldı ama dev gıbı bır yas farkı vardı
bızı ılgılendırmedı evet bızde kendımızıı kotu hıssttık ama
karısmayın

Ma

malesef aynı bölümdeyiz ve sürekli birbirimizle konuşmak zorundayız ve burası zaten küçük bi firma inan okadar kötü bi durum ki anlatamam

Tatlım o anlamda demedim departman derken kızın asıl mesleği belli ufak firmada zaten olay daha çabuk yayılır üstüne de eklenir bişeyler selamı sabahı kes yok öyle biri bil

Canım eşlerimizin içinde olmasın yeter adam olduktan sonra böyleleri hiç bi halt yiyemez önrmli olan bu ha evli mevli fark etmez diyen tiplere erkekler zaten balıklama atlar ama adam olanı bulmak lazım şahsen eşim yapsa direk kapı önüne koyarım seni onlar paklar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…