Çalışma arkadaşım :((

Mesajımı oku arkadaşım size kıskanç, çekemez dedim mi??? Sadece işyerlerinde böyle şeyler çok olur alet olmayın dedim. Birisinin günahını almak çok kötü bir şey.Eminseniz karar sizin. Eğer gerçekten böyle olduğuna inanıyorsanız yine de dikkat edin. Çamurunu size de sıçratır. Bir de kurtulmak için uğraşırsınız.
Bu arada namus kavramı sadece sizin için değil herkes için önem taşır

Ben yazdıklarımın arkasındayım sizin ne anlamak istediğinize bağlı. Burada ne ben sizin fikrinizi değiştirebilirim ne de siz benimkileri. Tanımadığım bir insan yüzünden başkasını da kırmam.

Ben yazdıklarımın arkasındayım sizin ne anlamak istediğinize bağlı. Burada ne ben sizin fikrinizi değiştirebilirim ne de siz benimkileri. Tanımadığım bir insan yüzünden başkasını da kırmam.
Tabiki benim amacım da biriyle kavga etmek için yada birilerini karalamak için açmafım bu konuyu ve malesefki söylediklerim doğru sadece çıkar bi yol bulabilmek için açtım siz inanıp inanmamakta özgürsünüz

Arkadaşım ben anlatamıyorum sanırım sanal ortamda. Sizi de tanımam karşı taraftaki kadını da sadece gözünüzle gördünüz mü dedim. Siz de sağlam kanıtlarım var dediniz. Ben de okey dedim o zaman.

Siz ilk yazdıklarınızı bi okuyun isterseni herneyse size cvp vermek vakit kaybı bu satten sonra çünkü konu hakkında ne düşündüğünüz yaptığınız yorumlar ortada Bundan sonra söyleyebilceniz hiç bişeyin faydalı olabilceni sanmıyorum iyi akşamlar

Hanımlar,
lütfen sakin olalım, karşılıklı yanlış anlama var sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…