teşekkür ederim canım destek olalım birbirimize bu tariflere ihtiyacımız var herkes yemek yapmayı bilerek doğmuyoHayırlı olsun topiğin canım tarifler süperr hepsini denemek istiyorum denedikçe paylaşırım resimlerini benimde farklı tariflerim olursa paylaşırım hep destek tam destek
teşekkür ederim canım sizlerden de tarif bekliyorumbeşamel soslu kremalı da güzel oluyor.. eline sağlık :)
teşekkür ederim canımçok güzel düşünmüşsün canım. hayırlı olsun topik
canım ben ailemden ayrı bir şehirde bir süre çalıştım. bunun ne demek olduğunu o dönem iyi anladım :) bendede pratik tarifler var çok. fotolarım yok ama zmaan buldukça yavaş yavaş yazarım bendeteşekkür ederim canımhergün ne pişirsem, acaba yapabilirmiyim çok zamanımı alır mı , bugün işten geç çıktım yorgunum en hızlısından ne pişirebilim diye düşünceler çok oluyo burda birbirimize destek olalım inşallah
ozaman çok iyi anlarsın halimizden canımcanım ben ailemden ayrı bir şehirde bir süre çalıştım. bunun ne demek olduğunu o dönem iyi anladım :) bendede pratik tarifler var çok. fotolarım yok ama zmaan buldukça yavaş yavaş yazarım bende
teşekkür ederim canımmCanım hayırlı olsun topiğin hepsi birbirinden harika takipteyim düğündaşım
Tabi ki kuzum aşkla yapılan herşey güzel olur zatenteşekkür ederim canımminşallah güzel paylaşımlarımız olur güzel güzel yemekler tatlılar yaparız bu yeni gelinlerde ne hamaratmış dedirtelim millete
dün bizde annemlerdeydik ama ordada çalıştım mecbur işten çıkıp oraya gittim direk revani yaptım dondurmayla yedik iyi oldu vallaTabi ki kuzum aşkla yapılan herşey güzel olur zatenbiz dün kayınvalidemlerde yedik bugünde annemlerde hafta sonu yapacağım yemeklerimi sahura çalışıyorum şimdilik
İnsan ister istemez birşeyler yapıyor tabi ama evdeki kadar üzerine yük oturmuyordün bizde annemlerdeydik ama ordada çalıştım mecbur işten çıkıp oraya gittim direk revani yaptım dondurmayla yedik iyi oldu vallapazar günü kayınvalidemleri iftara çağırdım bakalım altından kalkabilecekmiyim eltimde gelicek büyük ihtimal kalabalık olcaz rezil olmasam bari
o yeni taşındı canım ev aldılar daha mutfak dolapları yeni yapılıyo oyüzden onun çağırmasını beklemek ayıp olur hem kayınvalidemlerle beraber çağırırsam bide ayriyetten onun için hazırlık yapmama gerek kalmaz 1 taşla 2 kuşİnsan ister istemez birşeyler yapıyor tabi ama evdeki kadar üzerine yük oturmuyorbende haftaya aileleri çağırmayı düşünüyorum kayınvalidemleri aynı şekilde eltimle beraber çağıracağım inşallah üstesinden geliriz kuzum merak etme senin eltin çağırdımı yemeğe ben önce o çağırsın diye bekliyorum aslında
Anladım canım bizimki ne zaman çağıracak bilmiyorum inşallah aynı haftasonuna düşünmüyordur o dao yeni taşındı canım ev aldılar daha mutfak dolapları yeni yapılıyo oyüzden onun çağırmasını beklemek ayıp olur hem kayınvalidemlerle beraber çağırırsam bide ayriyetten onun için hazırlık yapmama gerek kalmaz 1 taşla 2 kuşallahtan yarın yarım gün çalışıcam en azından temizliğimi yaparım tatlımı falan yapar koyarım ayy çok heycanlı ya annemler geldiğinde bu kadar heycan yapmadım nede olsa kendi ailem insan daha rahat oluyo