Çalışanımın saçmalayan arkadaşı

Siz işveren misiniz? Eğer öyleyse bu diyalog profesyonelliğe aykırı, çalışanlarınızla iletişiminiz bu şekilde olmamalı.
+1
Üstelemeniz yanlıştı. O da konuyu kapatmak, konu dallanıp budaklanmasın diye inkar etti diye düşünüyorum. O arkadaşın patavatsızlığı konusunda haklısınız, bence iş yerinde öyle şeyler olmamalı.

Ben işveren isem mesaiye kalan ücretini de alıyorsa dış kapının mandalı gelip iş yerinde konuşamaz ..Müsade etmem.
Yorumlar hayal
iyi de kadın hepiniz beni kıskanıyorsunuz diye birşey dememiş yada ima etmemiş ki.. aynı konuyu mu okuyoruz.

Yorumlar hayal

iyi de kadın hepiniz beni kıskanıyorsunuz diye birşey dememiş yada ima etmemiş ki.. aynı konuyu mu okuyoruz.

Ban da yiyeceğimi bile bile sana şunu diyeyim. Sende aşağılık kompleksi var. Ben bir patronluk falan yapmadım burda.

gibi gibi..

Cidden soruyorum Türkiyede patron fazla mesaiden rahatsız mısın diye sorunca evet diyebilecek tuzu kurular çoğunlukta mı bu kadar?
Hadi diyelim fazla mesaiden rahatsızım dedi çalışan hangi patron tamam canım hiç bilmiyordum artık kalma tabi ki diyecek kadar yüce gönüllü çalışan dostu?

Konu zorla mı kalıyorsun veya kalıyorsan parasını da alıyorsuna geliyor işte sonunda
Sanırım konu sahibinin de çalışana fazla mesaiden dedirtip ardından bu minvalde paylayası varmış
Çalışanı kabul etmeyince içinde kalmış o plan

O arkadas disardan geliyor dimi? Gelmesin.. is saati disinda kapinin onunde bulusup gitsinler eve beraber gidiyorlarsa.. ben anliyorum kucuk is yerlerinde biraz daha gayri resmi oluyor bazen konusmalar vs. Ama is veren olarak biraz daha mesafeli olmalisin eger bir sorunun varsa ayri bir konusma planlayip uyarilarini yaprsin

Almanyada misiniz? Nerden biliyorsunuz? bu bilgiye nerden sahip oldunuz? Ben almanyada memurum ve bu sartlar altinda calisiyorum. Bir memur olarak size yüz de yüz garanti verebilirim ki 40 saat calisip, o 40 saat icinde hem kahve molamizi verip, hem tuvalete gidip hem de is arkadaslarimizla sohbet icin zaman ayirabiliyoruz. Ve bu amirler tarafindan kabul edilen bisey cünkü robot olmadigimiz icin kimse bizden 40 saat sohbet etmeden calismamizi beklemiyor.

heralde o kadarı da olacak nazi kampı değil sonuçta
ülkemizde o iş öyle olmuyor ,ülkemizde almanların nasıl çalıştığını biliyorum öncelikleri ve prensipleri var bizim kadar daha rahat ve daha goygoy geçirmiyorlar süreyi anlamında dedim.

Kusura bakmayin da siz saniye ara vermeden calisirlar dediniz….ben demedim.

Kusura bakmayin da siz saniye ara vermeden calisirlar dediniz….ben demedim.
evet çalışıyorlar aynen öyle çalışıyorlar bir an önce işi bitirmeye çabalıyorlar mesailerinin yarısını telefonda-çay kahve molasında iş yerine gelen ziyaretçileriyle sohbet içinde geçirmiyorlar

sizinle karşılıklı konuşacak bir konumuz yok , siz konuya yorumunuzu yapıp geçebilirsiniz size iyi forumlar

Olaya en objektif bakan yorum gerçekten. Anlatılanlardan ve sorudan en net çıkabilecek sonuç

Cok komiksiniz, benim yorumuma SIZ cevap verdiniz. Konuyu acan üye bile degilsiniz. Almanyadaki memurlari ben den iyi mi bileceksiniz? komik olmayin ya

Cok komiksiniz, benim yorumuma SIZ cevap verdiniz. Konuyu acan üye bile degilsiniz. Almanyadaki memurlari ben den iyi mi bileceksiniz? komik olmayin ya
hay allahım alemsiniz sanırım yanlış anlaşılma var

almanyada olup alman disiplini denilen şeyden haberinizin olmaması imkansız ondan bahsediyorum ben
alıntıladığım yorumunuza almanyadaki çalışma şekliyle burayı bir tutmayın anlamında dedim, akdeniz iklimi insanları ile almanların çalışma disiplini arasında uçurum var diye . Tüm dünya bilir alman disiplini diye birşey var yahu google a bile yazınca çıkan bu:

Almanlar, işlerinin başında iken gayretlidirler ve konsantre bir biçimde çalışırlar, dolayısıyla kısa sürede verimli üretimler gerçekleştiririler. Almanlar sıkı çalışıp, sıkı eğlenirler. Çalışma saatleri içerisinde verimliliğe odaklandıkları için, dışında ciddi anlamda ile bağlantıları olmadan hareket ederler.

babamın imaalathanesi var personellerde arapda var almanda türkde :) temel fıkrası gibi olacak ama nasıl çalıştıklarını biliyorum merak etmeyin ,uzun uzun gözlemleme şansım oldu

yine ve tekrar iyi forumlar

Sizin tabirinizle bi kaç çalışanı olan iş verensiniz siiiiz Ve bu sizi çok mutlu ediyor ,burada bunu paylaşmak istediğinizi anladım ben konunuzdan

Yorumlara şimdi göz ucuyla baktım yönetici ofis vs vs millet doldurmuş bu ablam mahallede ki kuaöfer Fatma abla da olabilir bir kac çırak çalışanı olan

Buradakı en knemlı sacmalık calısanın arkadasının dingonun ahırına gşrer gibi giril bagıra cagıra muhabbet edebılme kafası.bunu engellemeye. Calısan.bu ortama musamaa gosterem işveren .

Ben antiprofesyonel bir durum goremedim.

Insanca gidip sormussunuz, kulaginizin ustune yatmamissiniz. Yalanci durumuna dusurulunce de insani olarak sinirlenmissiniz.

Cok dogal bir sey yasanmis.
Herkes neden bu kadar garipsemis ki.

Yok alt ust iliskisi,
Yoksa ofise hasa baska birisi giremez falan
Cidden nasil ortamlarda yasiyorsunuz. Gizlilik karari olan işlerde çalıştım muhendis olarak, oralarda böyle kurallarimiz vardi da normal bir ofiste neden olsun ki. Neticede çalışan da müdür de insan yani.

Ben konudaki olayi cidden cok normal buldum. Zamanla da yoluna girer. Cidden calisanlariniz memnun degilse bir kaz kez daha duyarsiniz bu sikayetleri, o zaman da belki çözüm düşünürsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…