+1Siz işveren misiniz? Eğer öyleyse bu diyalog profesyonelliğe aykırı, çalışanlarınızla iletişiminiz bu şekilde olmamalı.
Yorumlar hayalBen işveren isem mesaiye kalan ücretini de alıyorsa dış kapının mandalı gelip iş yerinde konuşamaz ..Müsade etmem.
iyi de kadın hepiniz beni kıskanıyorsunuz diye birşey dememiş yada ima etmemiş ki.. aynı konuyu mu okuyoruz.Ben sizi ilişki konularınızdan hatırlıyorum. Hekimsiniz. Ya diş hekimisiniz klinik vs ya da aynı şekilde kapsamlı olmayan bir klinikte tıp doktorusunuzdur. Buradaki en büyük problem iş esnasında arkadaşının gelmesi. Hastalar vs ordayken gelip geyik yapması hele, çok çok sıkıntılı bence. Gelir gelecekse de boş odada oturur. Ben kamudayım, biz bile mesai bitip nöbetin sakin saatlerinde arkadaşlarla oturur iki lakırdı ederiz. O yüzden en baştan arkadaşın gelmesi yanlış. Baştan sınırlarınızı belirleyemediniz madem sonrasında da neden öyle dedi baskısı çok gereksiz.
Artı olarak buraya hepiniz beni kıskanıyorsunuz kompleksi de çok gereksiz. Sizi tanımaz etmeyiz, neden işverenine söz geçiremeyen birini kıskanalım ki? Eyyorlamam bu kadar.
Yorumlar hayal
iyi de kadın hepiniz beni kıskanıyorsunuz diye birşey dememiş yada ima etmemiş ki.. aynı konuyu mu okuyoruz.
Ban da yiyeceğimi bile bile sana şunu diyeyim. Sende aşağılık kompleksi var. Ben bir patronluk falan yapmadım burda.
Çalışan arkadaştan bugüne kadar ben hiç mesai konusunda şikayet duymadım. Bende ona ona göre davrandım. Şimdi bu konuşma beni şok etti. Profesyonel olmak böyle anlarda gerekli işte. Soruyu da samimiyetle sordum, kendi düşüncesiyse ona göre konuşurduk. Ama benimle dalga geçer gibi öyle birşey demedi diyor. Burda beni sırf işverenim diye kötü ilan edenler kendileri olsa kim bilir nasıl davranırlardı bu tavra
Ne demek yorumlar hayalYorumlar hayal
iyi de kadın hepiniz beni kıskanıyorsunuz diye birşey dememiş yada ima etmemiş ki.. aynı konuyu mu okuyoruz.
almanyadaki memurlarla karşılaştıracaksanız konuyu iyi anlamamışsınız demektir yalnız
:) orada kimse arkadaşını sohbete çağırıp mesai süresini boş beleş geçirmez 40 saat içinde saniye ara vermeden çalışır :)
haftada 45 saatde çok normal bir çalışma süresi
bizimkilerde burada habire sigara çay telefon sohbet molası verir o sürede
Ben almanyada yasiyorum, ya siz?Aynı ülkede yaşadığımıza emin miyiz?
heralde o kadarı da olacak nazi kampı değil sonuçtaAlmanyada misiniz? Nerden biliyorsunuz? bu bilgiye nerden sahip oldunuz? Ben almanyada memurum ve bu sartlar altinda calisiyorum. Bir memur olarak size yüz de yüz garanti verebilirim ki 40 saat calisip, o 40 saat icinde hem kahve molamizi verip, hem tuvalete gidip hem de is arkadaslarimizla sohbet icin zaman ayirabiliyoruz. Ve bu amirler tarafindan kabul edilen bisey cünkü robot olmadigimiz icin kimse bizden 40 saat sohbet etmeden calismamizi beklemiyor.
Kusura bakmayin da siz saniye ara vermeden calisirlar dediniz….ben demedim.heralde o kadarı da olacak nazi kampı değil sonuçta
ülkemizde o iş öyle olmuyor ,ülkemizde almanların nasıl çalıştığını biliyorum öncelikleri ve prensipleri var bizim kadar daha rahat ve daha goygoy geçirmiyorlar süreyi anlamında dedim.
evet çalışıyorlar aynen öyle çalışıyorlar bir an önce işi bitirmeye çabalıyorlar mesailerinin yarısını telefonda-çay kahve molasında iş yerine gelen ziyaretçileriyle sohbet içinde geçirmiyorlarKusura bakmayin da siz saniye ara vermeden calisirlar dediniz….ben demedim.
Bence konu sahibi işveren olduğu için baştan önyargıyla yaklaşılmış.
Arkadaşının yaptığı çiğliği ben okurken sinirlendim. Hem patavatsız, hem kötü bir arkadaş. İşverenin yanında "ay senin de çalışma saatlerin belirsiz" demesinin arkadaşının başına dert olabileceğini düşünemeyecek kadar salak, ya da umrunda olmayacak kadar kötü biri.
Ofis ortamı bence de rahat bir yer ki dışardan gelen biri dan diye ofise girip bir de dangul dungul konuşabiliyor. Bizde eski çalışan, başka birim çalışanı bile müdürden izin alır girer içeri, gerçi banka genel müdürlüğü tabi ama işyeri işyeridir.
Çalışanınızın suçu böyle oturduğu kalktığı belli olmayan birini ofise davet etmesi, ayrıca diplomat olamaması. Orada "hayır x hanım benim düşüncem değil, arkadaşım bir densizlik yaptı" dese bitti gitti.
Bundan sonra ofise çalışma saatleri içerisinde birinin gelmesini istemiyorum deyin, bu meseleye de daha fazla takılmayın.
Cok komiksiniz, benim yorumuma SIZ cevap verdiniz. Konuyu acan üye bile degilsiniz. Almanyadaki memurlari ben den iyi mi bileceksiniz? komik olmayin yaevet çalışıyorlar aynen öyle çalışıyorlar bir an önce işi bitirmeye çabalıyorlar mesailerinin yarısını telefonda-çay kahve molasında iş yerine gelen ziyaretçileriyle sohbet içinde geçirmiyorlar
sizinle karşılıklı konuşacak bir konumuz yok , siz konuya yorumunuzu yapıp geçebilirsiniz size iyi forumlar
hay allahımCok komiksiniz, benim yorumuma SIZ cevap verdiniz. Konuyu acan üye bile degilsiniz. Almanyadaki memurlari ben den iyi mi bileceksiniz? komik olmayin ya