İyi akşamlar kızlar
Ofisimizde birkaç çalışanım var. Konunun doğru anlaşılması İçin şunu anlatayım önce. Yasal çalışma saatleri dışında çalışınca ek mesai alıyorlar.
Şimdi arkadaşlardan birinin bir arkadaşı var. Patavatsız bir tip. Ofise girince ortamda kimse yokmuş gibi bağırarak, tuhaf konuşmalar yaparak çalışanımla konuşuyor, diğer kimseyi umursamadan dedikodu falan yapıyor vs. Her neyse bugun işten çıkmaya yakın geldi. Çalışan arkadaş biraz daha işim var sonra çıkacağım vs dedi ona. Biz hepimiz oradayken, senin bu mesai saatlerinin belli olmaması beni delirtiyor dedi.
Mesai saatleri belli, sabah 9 akşam 5. Yani konuştuğu gibi bir durum yok. Çalışan arkadaşla da öyle bir konuşmamız vs hiç olmadı.
Neyse bu patavatsız kız gittikten sonra arkadaşa xx arkadaşının dediğine takıldım. Kendi düşüncesi mi senin de böyle bir düşüncen mi var? Varsa bilmek isterim dedim. Bana, öyle birşey demedi ben duymadım dedi
aynen dediği şekilde söyledim bu kelimeleri kullandı hatta dedim, yok yanlış anladın bence dedi. Dedim dalga mı geçiyorsun benimle. Yok ben onu tanıyorum vs vs alakasız şeyler söylemeye başladı. Çıktım.
Ama kızgınım. O kıza değil çalışma arkadaşıma, bundan sonra nasıl davranmalıyım kafam karışık.