- 21 Nisan 2016
- 741
- 225
- 34
-
- Konu Sahibi Huzur kalplerde
kesinlikle yoktu peki müdür yapacaksın derse ne yapayımNe saçma
Diyet yapıyorsa kendine, evinde iki yumurta haşlayıp getiremiyor mu?!
İşe başlarken görev taniminizda personele kahvaltı hazırlamak var miydi?
işi bıraksam çalışmak zorundayım ama bir kişi için yumurta kaynatmak çok saçma alsın kendi kaynatsın yetkili gelsin usulünce konuşacağımNe saçma
Diyet yapıyorsa kendine, evinde iki yumurta haşlayıp getiremiyor mu?!
İşe başlarken görev taniminizda personele kahvaltı hazırlamak var miydi?
ofis destek personeli olarak sizden tam olarak beklenen nedir görev tanımınız neyarkadaşlar bir işyerinde ofis destek personeli olarak çalışıyorum 15 gündür burada birisi var ve sanırım müdürün tanıdığı kilolu olduğu için diyet yapıyormuş yumurta diyeti müdür demişi ''sen şirkete yumurta al benden için kaynatsın'' demiş şimdi iş görüşmesinde böyle bi durum söylenmedi sonradan bile çıksa yani bir kişi yumurta haşlamak ofiste benim görevim olmamalı kendi kaynatsın o zaman üstelik kokmaz mı? ben yetkili ile konuşacağım siz ne diyorsunuz? ne yapmalıyım? bunun için çıkmak istemiyorum işten? tavsiyelerinize ihtiyacım var
1 yumurta kaynayçtıcaksınız altı üstü yahu sanki yemek pişir demişler. Ne bileyim yani sonucta mutfak kısmına siz bakıyorsanız niye sorun edesiniz ki en fazla 3 dk sürüyor. Kahvaltı hazırlamayın tabii ki ama yumurta kaynatmak da. Ok zor bişey değil bunun için arıza cıkarırsanız patron 2 kez düşünür gibi geldi...
Bence burda olay bir yumurta kaynatmak değil. Tavizin, taviz getirmesi olayı… Basit veya değil, eğer görev tanımında yoksa bir kalem bile kaldırmak zorunda değildir hiç kimse…1 yumurta kaynayçtıcaksınız altı üstü yahu sanki yemek pişir demişler. Ne bileyim yani sonucta mutfak kısmına siz bakıyorsanız niye sorun edesiniz ki en fazla 3 dk sürüyor. Kahvaltı hazırlamayın tabii ki ama yumurta kaynatmak da. Ok zor bişey değil bunun için arıza cıkarırsanız patron 2 kez düşünür gibi geldi...
ofis destek personeli olarak sizden tam olarak beklenen nedir görev tanımınız ney
Bunu yazmaya gelmistim. Cidden ofis destek personelinin gorev tanimi, kapsami nedir?Ofis destek personelinin görev tanımı nedir?
Evet ben de ilk kez bu forumda gördüm bu kullanımı. Herhangi bir yöreye ait mi merak ediyorum açıkçası komik geliyor bana“benden için” nasıl bir kalıp ya?
gelen misafirleri karşılama kargo müdürlere çay ikramı mutfakta biriken bulaşıkları makineye koyuyorum vs bu şekilde bu kadar biraz önce ik ile görüştüm asla karşıyız siz yetkiliniz ile konuşun size iş görüşmesinde söylemedik böyle bir durumu dediler yetkili ile konuştum konu ile bilgisi olduğunu yumurta haşlamasını yapmak isteyen kişi ile görüşeceğini söyledi çok saçma arkadaşlar bu iyi niyeti su istimal etme genel müdüre de söylerim yapmam görevlerim arasında değil tamam arada bir olur vs kaynatmaktan ne çıkar ama görevlerim arasında değilOfis destek personelinin görev tanımı nedir?
Taviz tavizi doğurur. Tanımında olmayan bir şey için taviz vermemelisingelen misafirleri karşılama kargo müdürlere çay ikramı mutfakta biriken bulaşıkları makineye koyuyorum vs bu şekilde bu kadar biraz önce ik ile görüştüm asla karşıyız siz yetkiliniz ile konuşun size iş görüşmesinde söylemedik böyle bir durumu dediler yetkili ile konuştum konu ile bilgisi olduğunu yumurta haşlamasını yapmak isteyen kişi ile görüşeceğini söyledi çok saçma arkadaşlar bu iyi niyeti su istimal etme genel müdüre de söylerim yapmam görevlerim arasında değil tamam arada bir olur vs kaynatmaktan ne çıkar ama görevlerim arasında değil
İçanadoluda kullanılır kızlarEvet ben de ilk kez bu forumda gördüm bu kullanımı. Herhangi bir yöreye ait mi merak ediyorum açıkçası komik geliyor bana