çalışana hazırlamak görev mi

Huzur kalplerde

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
740
225
34
arkadaşlar bir işyerinde ofis destek personeli olarak çalışıyorum 15 gündür burada birisi var ve sanırım müdürün tanıdığı kilolu olduğu için diyet yapıyormuş yumurta diyeti müdür demişi ''sen şirkete yumurta al benden için kaynatsın'' demiş şimdi iş görüşmesinde böyle bi durum söylenmedi sonradan bile çıksa yani bir kişi yumurta haşlamak ofiste benim görevim olmamalı kendi kaynatsın o zaman üstelik kokmaz mı? ben yetkili ile konuşacağım siz ne diyorsunuz? ne yapmalıyım? bunun için çıkmak istemiyorum işten? tavsiyelerinize ihtiyacım var

arkadaşlar bir işyerinde ofis destek personeli olarak çalışıyorum 15 gündür burada birisi var ve sanırım müdürün tanıdığı kilolu olduğu için diyet yapıyormuş yumurta diyeti müdür demişi ''sen şirkete yumurta al benden için kaynatsın'' demiş şimdi iş görüşmesinde böyle bi durum söylenmedi sonradan bile çıksa yani bir kişi yumurta haşlamak ofiste benim görevim olmamalı kendi kaynatsın o zaman üstelik kokmaz mı? ben yetkili ile konuşacağım siz ne diyorsunuz? ne yapmalıyım? bunun için çıkmak istemiyorum işten? tavsiyelerinize ihtiyacım var
ofis destek personeli olarak sizden tam olarak beklenen nedir görev tanımınız ney

1 yumurta kaynayçtıcaksınız altı üstü yahu sanki yemek pişir demişler. Ne bileyim yani sonucta mutfak kısmına siz bakıyorsanız niye sorun edesiniz ki en fazla 3 dk sürüyor. Kahvaltı hazırlamayın tabii ki ama yumurta kaynatmak da. Ok zor bişey değil bunun için arıza cıkarırsanız patron 2 kez düşünür gibi geldi...

1 yumurta kaynayçtıcaksınız altı üstü yahu sanki yemek pişir demişler. Ne bileyim yani sonucta mutfak kısmına siz bakıyorsanız niye sorun edesiniz ki en fazla 3 dk sürüyor. Kahvaltı hazırlamayın tabii ki ama yumurta kaynatmak da. Ok zor bişey değil bunun için arıza cıkarırsanız patron 2 kez düşünür gibi geldi...

Bilmiyorum hic çalıştınız mı hayatınızda ama altı üstü bakılan olayların gün sonunda görev tanımınız olduğu hatta bugün yumurta, yarın yumurta + domates, sonraki gün yumurta + domates + meyve şeklinde geleceği konusunda tecrübelerimi aktarmak isterim.
Görev tanımında olmayan hic bir isi yardım bahanesi altında sakın ustlenmeyin konu sahibi.

Bence burda olay bir yumurta kaynatmak değil. Tavizin, taviz getirmesi olayı… Basit veya değil, eğer görev tanımında yoksa bir kalem bile kaldırmak zorunda değildir hiç kimse…

Konu sahibi ofis destek personelinin iş tanımı nedir ?

Kimin yardıma ihtiyacı varsa ona mı yardım ediyorsunuz?

Aydınlatır mısınız bir sürü arkadaşımız sormuş

Ofis destek personelinin görev tanımı nedir?
gelen misafirleri karşılama kargo müdürlere çay ikramı mutfakta biriken bulaşıkları makineye koyuyorum vs bu şekilde bu kadar biraz önce ik ile görüştüm asla karşıyız siz yetkiliniz ile konuşun size iş görüşmesinde söylemedik böyle bir durumu dediler yetkili ile konuştum konu ile bilgisi olduğunu yumurta haşlamasını yapmak isteyen kişi ile görüşeceğini söyledi çok saçma arkadaşlar bu iyi niyeti su istimal etme genel müdüre de söylerim yapmam görevlerim arasında değil tamam arada bir olur vs kaynatmaktan ne çıkar ama görevlerim arasında değil

Ofis destek personeli, joker eleman resmen nerde eksik siz oraya. İlk işe başladığımda ya sunuda yapi ver, ya biz her yeri temizleriz ama senin camini sen sil, canım sana çay getirmedim sen kucuksun kendin alırsın 😊 ben hadi küçüktüm rahattı diye ses etmedim ama bunun ardi arkası asla kesilmez

gelen misafirleri karşılama kargo müdürlere çay ikramı mutfakta biriken bulaşıkları makineye koyuyorum vs bu şekilde bu kadar biraz önce ik ile görüştüm asla karşıyız siz yetkiliniz ile konuşun size iş görüşmesinde söylemedik böyle bir durumu dediler yetkili ile konuştum konu ile bilgisi olduğunu yumurta haşlamasını yapmak isteyen kişi ile görüşeceğini söyledi çok saçma arkadaşlar bu iyi niyeti su istimal etme genel müdüre de söylerim yapmam görevlerim arasında değil tamam arada bir olur vs kaynatmaktan ne çıkar ama görevlerim arasında değil
Taviz tavizi doğurur. Tanımında olmayan bir şey için taviz vermemelisin

Evet ben de ilk kez bu forumda gördüm bu kullanımı. Herhangi bir yöreye ait mi merak ediyorum açıkçası komik geliyor bana
İçanadoluda kullanılır kızlar 😅 örneğin benden için çok sinirli demiş gibi 😂😂 yani benim sinirli olduğumu söylemiş anlamında. Genelde birinden duyulan şeylerde kullanılır.

X