- Konu Sahibi kumru00115599
-
ortalığı toparlamak, bulaşık makinesini doldurup boşaltmak bile beni yoruyor. çocuk uyuyana kadar onunla ilgileniyorum, o uyuduktan sonra bu aralar kendime vakit ayırıp 1 saat spor yapmaya çalışıyorum ama çok çok yorgun hissediyorum kendimi.
O dönemlerde öyleydim, çok şükür büyüdükçe geçiyor. Ben enerji sağlayabilmek adına güvendiğim bir markanın çörekotu kapsülünü kullanmıştım. Çok iyi gelmişti. Sizde yiyebiliyorsanız her sabah aç kanınıza 1 tatlı kaşığı çörekotu tüketin, iyi gelecektir.merhaba
22 aylık bir çocuğum var ve çalışıyorum. bebeğim sanırım azı dişlerini çıkarıyor gece 3-4 kez uyanıyor bazen 1 saatten fazla uykuya dalamadığı oluyor. sabah ben onu bıraktığımda uyuyor oluyor ama ben 7'de uyanmak zorunda olduğumdan onunla uyuma gibi bir şansım olmuyor ve zombi gibi dolanıyorum ortalıkta gün içinde.
temizlik işini eşim yapıyor. ama yemek yapmak, ortalığı toparlamak, bulaşık makinesini doldurup boşaltmak bile beni yoruyor. çocuk uyuyana kadar onunla ilgileniyorum, o uyuduktan sonra bu aralar kendime vakit ayırıp 1 saat spor yapmaya çalışıyorum ama çok çok yorgun hissediyorum kendimi.
çalışan anneler hep mi aynısınız yoksa ben mi böyleyim sadece ? sanki kafamın içinde bir bilgisayar var ve bir sürü sayfa açık gibi hissediyorum. iş yerinde yapmam gerekenler, çocukla ilgili yapmam gerekenler, evde yapılacaklar falan diye.
mesela iş yerinde şu şu işlerimi halledeyim yarın, perşembe günü geldiğimde de şu şu işlerimi hallederim, çocuğun odasına şu şu eşyaları koyayım şunları şunları atayım, ebeveyn banyosundaki fazlalıkları toparlamalıyım sonra kileride bir elden geçirmem lazım akşama şu yemeği yaparım ama ben diyetteyim kendime şu yemeği yapayım çarşamba evdeyim perşembe için sarma sarayım cuma da pırasa yaparım uyumadan önce çocuğa mama için sıcak su ayarlayayım yedek biberon alayım yanıma, bezi bitmek üzere yarın bez alalım uyumadan bulaşık makinesini çalıştırayım.... hep hep böyleyim sürekli kafamın içinde yapmam gerekenler var. siz de böyle misiniz ?
evde olmadığımız için mi koştur koştur yaşıyoruz hayatı ?
yazıyı karışıkta yazdım farkındayım uykusuzluktan girdin nerden çıktın diye düşünebilirsiniz ama kafam karman çorman inanınki.
sizler ne durumdasınız merak ettim.
evde olmayınca gözümüz görmüyor en azından evin haliniyalnız değilsiniz, gerçi hafta sonu da aynı durum işler hiç bitmiyo ki.. Önemli olan kaliteli vakit geçirmek diyorlar ya valla işler bitmiyor, bitince de yorgunluko sebeple hafta sonlarını dışarıda geçirmeye gayret ediyorum evden uzaklaşınca vakit geçirebiliyoruz :)
çok teşekkür ederim araştıracağım kapsülüO dönemlerde öyleydim, çok şükür büyüdükçe geçiyor. Ben enerji sağlayabilmek adına güvendiğim bir markanın çörekotu kapsülünü kullanmıştım. Çok iyi gelmişti. Sizde yiyebiliyorsanız her sabah aç kanınıza 1 tatlı kaşığı çörekotu tüketin, iyi gelecektir.
Kapsül olması şart değil, ben çörekotu tadını sevmediğimden pratik kapsül kullanmıştım. Siz 1 tatlı kaşığı çörekotuda yiyebilirsiniz.çok teşekkür ederim araştıracağım kapsülü
Çalışan annelere 2 yıl izin olsaaa, çalışan anneler yemek yapmasa keşke 3 yıldır aynıyız gece uyanır hala 2 3 defa 6da uyanmam lazım sabah çok yoruldum artıkmerhaba
22 aylık bir çocuğum var ve çalışıyorum. bebeğim sanırım azı dişlerini çıkarıyor gece 3-4 kez uyanıyor bazen 1 saatten fazla uykuya dalamadığı oluyor. sabah ben onu bıraktığımda uyuyor oluyor ama ben 7'de uyanmak zorunda olduğumdan onunla uyuma gibi bir şansım olmuyor ve zombi gibi dolanıyorum ortalıkta gün içinde.
temizlik işini eşim yapıyor. ama yemek yapmak, ortalığı toparlamak, bulaşık makinesini doldurup boşaltmak bile beni yoruyor. çocuk uyuyana kadar onunla ilgileniyorum, o uyuduktan sonra bu aralar kendime vakit ayırıp 1 saat spor yapmaya çalışıyorum ama çok çok yorgun hissediyorum kendimi.
çalışan anneler hep mi aynısınız yoksa ben mi böyleyim sadece ? sanki kafamın içinde bir bilgisayar var ve bir sürü sayfa açık gibi hissediyorum. iş yerinde yapmam gerekenler, çocukla ilgili yapmam gerekenler, evde yapılacaklar falan diye.
mesela iş yerinde şu şu işlerimi halledeyim yarın, perşembe günü geldiğimde de şu şu işlerimi hallederim, çocuğun odasına şu şu eşyaları koyayım şunları şunları atayım, ebeveyn banyosundaki fazlalıkları toparlamalıyım sonra kileride bir elden geçirmem lazım akşama şu yemeği yaparım ama ben diyetteyim kendime şu yemeği yapayım çarşamba evdeyim perşembe için sarma sarayım cuma da pırasa yaparım uyumadan önce çocuğa mama için sıcak su ayarlayayım yedek biberon alayım yanıma, bezi bitmek üzere yarın bez alalım uyumadan bulaşık makinesini çalıştırayım.... hep hep böyleyim sürekli kafamın içinde yapmam gerekenler var. siz de böyle misiniz ?
evde olmadığımız için mi koştur koştur yaşıyoruz hayatı ?
yazıyı karışıkta yazdım farkındayım uykusuzluktan girdin nerden çıktın diye düşünebilirsiniz ama kafam karman çorman inanınki.
sizler ne durumdasınız merak ettim.
8 yaş ara rahat mı daha mı zorvallahi benim tempomda sizden farksız değil sabah 7de evden çıkıyorum akşam 18de evdeyim. 2 çocuğum var biri 1,5 yaşında diğeri 9 yaşında.evde h.içi tüm yük bende eşimin işi ağır h.sonu bi evi süpürürse o kadarlık yardım edebiliyor yada ütü yapar.
dün gece kızım hastaydı gram uyuyamadım burnu tıkalı şuan işyerinde akşamı bekliyorum dörtgözle
bana dedilerki yaş arası çok olmasın ama gel görki oğlum çok hareketliydi ee çalışma hayatı derken şartlar uygun olmadı zaman geçtikçe de ara açıldı malesef.8 yaş ara rahat mı daha mı zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?