• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışan ve evli kadinlar aksam rutininiz nasil?

Tabi tabi ocagı kapadıgın gibi yemeyecegin kısmını doldur kavanoza sıkıca kapa ters cevir üc bes saat sonra soguyunca koy buzdolabına
İster ertesi gün ister bi ay sonra ac ye bişey olmuyor
Ama actıktan sonra tamamını tüketin yoksa bikaç güne tası değişiyor
Tamam teşekkur ederim

Max yarımda yatıyoruz dizi dedigim yabancı diziler ortalama 40dk sürüyor bölümler
spor yakınızmızdaki spor salonunda bi saat tenis veya fitness yapıyoruz
Hayatta kendinize vakit ayırmazsanız hayatınız tamamen ev işlerinden ibaret olur :)

Haftasonu evimiz mis oluyor temizliyorum adeta piremses evi. Pazartesi iyi hoş salı işte çarşamba sarı alarm perşembe kırmızı alarm derken bugün cuma ve ev ahıra dönmüş. :deli:

İş miş yapmıyorum bi yemek sonra bulaşıkları toplama faslı. Sonra hop uzanış ve kanepede tembellik yapıp bişiler izleme keyfi.

Hafta içi çalışıp da eve gelip balkon yıkayanları ayakta alkışlıyorm. Hatta amuda kalkıp alkışlıyorum :KK9:

kurutucu ben de de yok kolera bezin üstünde kurutuyorum.. ama o daha pratik diyen olur mu bilmem denemedim..

kek yaptın o gun kaldı ertes gunde evde yoksun nolcak bayatlasin mi koy posete at buzluga.. acil durumda cikar beze sar nemini alsın ohh miss tazecik..
mercimekleri yikadin süzdun 2 kere fln sonra onu patates havucu sogani koy cok az suyla dudukluye pissin yag koymadij daha sonra soguyunca plastik kaselere bol kapakli.. acil durumda cikar tereyagi koy ocaga kirmizi toz biber de at o kizinca blok halde buzlu mercimegi at cok az da kaynamis su kivamina gore bak iste bitti :))afiyet olsun

valla kardesim tipkinin aynisini yasiyoruz esimle fakat ben daha erken baslayip yada daha gec bitiriyorum isi gorev degistirdigim icin daha cok tempolu oldugundan asiri yorgunluk var eve gelince bisey yapmak gelmiyor. Hazir gidalara basladik asiri sagliksiz bi yasama basladik kilolu biriyim karatay diyetiyle 23 kilo vermistim simdi ise 10 kilosunu aldim duzen yok depresyona girecegim yeme bozuklugu basladi ev isine eriniyorum tum gun kosturuyorum iste cok berbat bi durum. Tekrar saglikli ve temiz bi duzene nasil sokacagimida bilmiorum

Bu konudan bende dertliyim
Sabah 7 bucukta cikiyorum genelde ogle arasi bile calisiyorum aksam 6 da isten cikiyorum. Otobusle ayakta bir saat eve geliyorum saat 7 oluyor. Yemek hazirlayip yemek mutfagi toplamak 9 u buluyor. Bir bucuk saat evde dinlenip yatiyorum. Hamile kalana kadar butun hayatim buydu simdi raporum da bitince nasil bu tempoyla yasayacagim bilmiyorum acikcasi da korkuyorum Allah calisan bayanlarin yardimcisi olsun

Ooo 160 a şükür diyeyim o zaman :)
bence deyin :) bizim burda kahvaltısı öğle yemeği çayı kahvesi de veriliyor. sabah 7den geliyorlar iş bitene kadar .
artık kendim yapıyorum :D bana neredeyse 200 220 arasına mal oluyordu . birde özel bez deterjan isteyen de oluyordu

bence deyin :) bizim burda kahvaltısı öğle yemeği çayı kahvesi de veriliyor. sabah 7den geliyorlar iş bitene kadar .
artık kendim yapıyorum :KK70: bana neredeyse 200 220 arasına mal oluyordu . birde özel bez deterjan isteyen de oluyordu
Kahvaltı değil ama çay kahve yanında ikramlar ögle yemegi bendede var
Özel bez dediğin evini temizlediği için ben zaten bilindik bi markanın cam yüzey banyo toz vs hepsi icin özel bezler aldım deterjanlarıda o söylüyor
Evlendigimden beri aynı kadın geliyor ve bezlerle deterjanı istemesi benim işime geliyor evde iş yapmadıgım icin bilmiyorum çok fazla ne neye kullanılıyor
Ama 200e internetten bu işin kurumlarından bile profesyonel kadın getirebilirsin
Bide 7 de nereye geliyor sabah 9 aksam 6

Kahvaltı değil ama çay kahve yanında ikramlar ögle yemegi bendede var
Özel bez dediğin evini temizlediği için ben zaten bilindik bi markanın cam yüzey banyo toz vs hepsi icin özel bezler aldım deterjanlarıda o söylüyor
Evlendigimden beri aynı kadın geliyor ve bezlerle deterjanı istemesi benim işime geliyor evde iş yapmadıgım icin bilmiyorum çok fazla ne neye kullanılıyor
Ama 200e internetten bu işin kurumlarından bile profesyonel kadın getirebilirsin
Bide 7 de nereye geliyor sabah 9 aksam 6
miktofiber bezlerim var eski atlet penyelerden kurutma bezim .
deterjan olarak bulaşık deterjanı ve sirke yetiyor . cif krem ve asprin evde sürekli var tencere ve ocak yetiyor artı masrafta olmuyor . sadece toz alırken ve cam ın son katı için anway in ürününü kullanıyorum kokusu hoşuma gidiyor .
evime herkesin girmesinden hoşlanmıyorum gelenler hep bir yerden tanıdıktı .

Ben normal cam kaplar kullaniyorum, markasi pyrex, mikrodalga kullandigim icin milkrodalgaya girebilen olmasina dikkat ettim sadece. Yasiniz cok genc daha, ben otuzda anne oldum, evlat da guzel sey, onun da baska guzellikleri var.

Teşekkür ederim:) Mikrodalgada bozulmuyor mu yemeğin tadı? Bende de var ama çok zararlı falan diyolar bide emin olamıyorum.

Yatmak.
Muhasebeye gidip yatmak.
Eve gelip yatmak.
Yemek hazırlayıp yatmak.
Yatmak.
Hep yatmak.

En güzeli boşverin:d

Bence çok da şeyapmayın
Olduğu kadar
Bende eve gelince mutfağa girişiyorum ama o kadar geç çıkmıyorum
Tükeniyorum yorgunluktan
Ama mecbur bi iki çeşit yemek yapıyorum
Çoğu zaman eşim yapıo
Napıyım yalan mı söyliyim :)
Haftasonuda geziyorum

Ayrıca haftasonu ne o öyle , ev işi
Mümkün diil yapmam
Haftada bir sil süpür
Daha napıyım
Yaşamıyım o zaman
Kendimi iş ve temizliğe adıyım

Bende eşime kitliyorum çoğu zaman yemek işini benden güzel yapıyo valla:D

Max yarımda yatıyoruz dizi dedigim yabancı diziler ortalama 40dk sürüyor bölümler
spor yakınızmızdaki spor salonunda bi saat tenis veya fitness yapıyoruz
Hayatta kendinize vakit ayırmazsanız hayatınız tamamen ev işlerinden ibaret olur :)

İşten kaçta çıkıp kaçta evde oluyosunuz spora kaçta giidp geliyosunuz:KK45: sizin tempoyu duyunca benim devreler yandı çok özendim saat saat bi yazabilir misiniz lütfen :D

Haftasonu evimiz mis oluyor temizliyorum adeta piremses evi. Pazartesi iyi hoş salı işte çarşamba sarı alarm perşembe kırmızı alarm derken bugün cuma ve ev ahıra dönmüş. :deli:

İş miş yapmıyorum bi yemek sonra bulaşıkları toplama faslı. Sonra hop uzanış ve kanepede tembellik yapıp bişiler izleme keyfi.

Hafta içi çalışıp da eve gelip balkon yıkayanları ayakta alkışlıyorm. Hatta amuda kalkıp alkışlıyorum :KK9:

İşte haftaiçi biraz zorlayıp bikaç işi halletmek lazım, bende bütün temizlik işlerini haftasonuna bırakmaktan nefret ediyorum çok yoruluyoruz sonra bi pazar günü tümden gidiyo:(

kurutucu ben de de yok kolera bezin üstünde kurutuyorum.. ama o daha pratik diyen olur mu bilmem denemedim..

kek yaptın o gun kaldı ertes gunde evde yoksun nolcak bayatlasin mi koy posete at buzluga.. acil durumda cikar beze sar nemini alsın ohh miss tazecik..
mercimekleri yikadin süzdun 2 kere fln sonra onu patates havucu sogani koy cok az suyla dudukluye pissin yag koymadij daha sonra soguyunca plastik kaselere bol kapakli.. acil durumda cikar tereyagi koy ocaga kirmizi toz biber de at o kizinca blok halde buzlu mercimegi at cok az da kaynamis su kivamina gore bak iste bitti :))afiyet olsun

Bezin üstünde denedim ben geçen gün 2 saat kurumadı hep nemlı kaldı :/ tamamen kuru olması gerekmiyo mu saklamak için? Sonra havlu kağıtla tek tek kurulamaya uğraştım falan pes ettim sonra:D

Keki beze sarma kısmını anlamadım,kek poşetliyken mi beze sarıyosunuz ıslak bez mi?

valla kardesim tipkinin aynisini yasiyoruz esimle fakat ben daha erken baslayip yada daha gec bitiriyorum isi gorev degistirdigim icin daha cok tempolu oldugundan asiri yorgunluk var eve gelince bisey yapmak gelmiyor. Hazir gidalara basladik asiri sagliksiz bi yasama basladik kilolu biriyim karatay diyetiyle 23 kilo vermistim simdi ise 10 kilosunu aldim duzen yok depresyona girecegim yeme bozuklugu basladi ev isine eriniyorum tum gun kosturuyorum iste cok berbat bi durum. Tekrar saglikli ve temiz bi duzene nasil sokacagimida bilmiorum

Zor valla çalışan kadın olmak:(

Bu konudan bende dertliyim
Sabah 7 bucukta cikiyorum genelde ogle arasi bile calisiyorum aksam 6 da isten cikiyorum. Otobusle ayakta bir saat eve geliyorum saat 7 oluyor. Yemek hazirlayip yemek mutfagi toplamak 9 u buluyor. Bir bucuk saat evde dinlenip yatiyorum. Hamile kalana kadar butun hayatim buydu simdi raporum da bitince nasil bu tempoyla yasayacagim bilmiyorum acikcasi da korkuyorum Allah calisan bayanlarin yardimcisi olsun

Beni de işe gidip gelmek yoruyor valla oturduğum halde , ayakta gitmek çok daha zor Allah yardımcınız olsun:)

deterjan olarak bulaşık deterjanı ve sirke yetiyor . cif krem ve asprin evde sürekli var tencere ve ocak yetiyor artı masrafta olmuyor . sadece toz alırken ve cam ın son katı için anway in ürününü kullanıyorum kokusu hoşuma gidiyor .

Toz alırken kullandığınız amway'in ürünü hangisi?

kizlar aksam 7de evde oluyorum. yemek yaparsam eger cok daha gec suruyo ama hazir yemek varsa ya da esim benden once gelip yemek yapmissa yemek ye masayi topla mutfagi toparla diyene kadar saat 9 oluyo. sonra hangi isimi yetistircegimi sasiriyorum. Eşimle beraber yapmamıza rağmen yetişemiyoruz yani temizlik mi yapiyim film mi izleyelim kendime mi vakit ayirayim bilmiyorum. 2ye kadar uyumuyorum sonra sabah surunerek kalkiyorum:) ev islerine yardimci tutacak durumumuz yok henuz beraber yapmaya calisiyoruz ama temizlik yapsak da baska biseye vakit kalmiyo bu sefer, saldik gitti temizligi valla:d siz neler yapiyosunuz aksamlari?
düdüklü tencere kullanmanı öneririm öncelikle .
evde düzenli yemek pişmiyor artık . annlerde yiyoruz kalıyoruz bu aralar sağlık sorunlarından kaynaklı.
eve girer girmez mutfağa girerim yemeğin adı varsa yapmasında ne var zaten . düdüklüde 20 dk hazır oluyor yemek . o 20 dk 2. çeşit yemek yapacaksam pilav gibi rahatlıkla pişiyor . sofrada kuruluyor . çamaşırları da hafta içinde halletmeye çalışıyorum özellikle kolay katlanacak olanları . banyoyu da hep hafta içi yıkarım hafta sonu ağır geliyor temizlik yaptıktan sonra bir kat siliyorum ya da wc den su alıyorum. tabi bende saldım ama eskiden böyleydi düzen . şimdilerde kış temizliği yapıyorum canım çıkıyor

Benim lavabo altı dolu herşeyin ayrı bi temizlik malzemesi var mutfak harici cok hakim değilim anca üstüne baka baka yaparım bunu neye sıkıyoduk diye :)
Yeni evli oldugum icin eski penye vs yok bizde :)
Benim yardımcımda ablama gelen kadın ama baskasıda olsa evde kamera var takı vs maddi bişeyde pek yok o yüzden alırdım
Temizlik yapmak bana göre değil aslında yemekte değil ama mecbur yapıyoruz :)

Spor haftada üc gün yapıyoruz öncelikle onu belirteyim
Örnek bi saat programı vericek olursam
7-7.15 arası evdeyiz önceden kavanozladığım yemeği ısıtıp yiyip bulasıkları makineye dizmemiz evden cıkmamız yaklasık 8
8.15-9.15 tenis
9.30 evde oluruz
Duş giyinme vs 10da tv karsısındayız
Genelde türkçe tv izlemiyoruz netflix vs dizilerden gideriz 11.30-12 ye kadar izleriz dizilerin dksına göre 2-3 dizi bölümü yapıyor
12 gibi yatakta kitap okuma faslı sonra yatış :)

Ama mesela dün aksam yemek yaptım yedik aşureye başladım onun malzemelerini pişir tatilden geldik camasırları yıka as mutfagı toparla meyve çerez ye dizi izle vs derken 11 gibi uyuduk

Her gün aynı tempo aynı saatler olmuyor tabiki ama genel olarak hayatımız ev işlerinden ibaret değil ve kendimize zaman ayırmadan gün geçirirsek ölü bigün gibi düşünüyoruz

Benim lavabo altı dolu herşeyin ayrı bi temizlik malzemesi var mutfak harici cok hakim değilim anca üstüne baka baka yaparım bunu neye sıkıyoduk diye :)
Yeni evli oldugum icin eski penye vs yok bizde :)
Benim yardımcımda ablama gelen kadın ama baskasıda olsa evde kamera var takı vs maddi bişeyde pek yok o yüzden alırdım
Temizlik yapmak bana göre değil aslında yemekte değil ama mecbur yapıyoruz :)
bende sevmiyorum ama insan yaş aldıkça bazı şeyler değişiyormuş bana terapi gelmeye başladı tüm sinirim öfken geçiyor
kaç aylık evlisin ? evde neden kamera var .

Back
X