Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşi eşimle tatil gününde iki saatte bitiriyoruz. Yemekten sonra onbeş dakikada mutfak temizliğini bitirirsin. Bakımın şu bu kırk beş dakikada biter. Saat onda oturdun. Onikiye kadar eşinle eğlen. Bizde böyle oluyo. Ameliyat oldum raporluyum evde yatıyorum. Evde oturmaktan sıkıldım. Ev işi yemek hemen bitti akşama kadar tv. Ev hanımları yaşadı vallahikizlar aksam 7de evde oluyorum. yemek yaparsam eger cok daha gec suruyo ama hazir yemek varsa ya da esim benden once gelip yemek yapmissa yemek ye masayi topla mutfagi toparla diyene kadar saat 9 oluyo. sonra hangi isimi yetistircegimi sasiriyorum. Eşimle beraber yapmamıza rağmen yetişemiyoruz yani temizlik mi yapiyim film mi izleyelim kendime mi vakit ayirayim bilmiyorum. 2ye kadar uyumuyorum sonra sabah surunerek kalkiyorum:) ev islerine yardimci tutacak durumumuz yok henuz beraber yapmaya calisiyoruz ama temizlik yapsak da baska biseye vakit kalmiyo bu sefer, saldik gitti temizligi valla:d siz neler yapiyosunuz aksamlari?
kizlar aksam 7de evde oluyorum. yemek yaparsam eger cok daha gec suruyo ama hazir yemek varsa ya da esim benden once gelip yemek yapmissa yemek ye masayi topla mutfagi toparla diyene kadar saat 9 oluyo. sonra hangi isimi yetistircegimi sasiriyorum. Eşimle beraber yapmamıza rağmen yetişemiyoruz yani temizlik mi yapiyim film mi izleyelim kendime mi vakit ayirayim bilmiyorum. 2ye kadar uyumuyorum sonra sabah surunerek kalkiyorum:) ev islerine yardimci tutacak durumumuz yok henuz beraber yapmaya calisiyoruz ama temizlik yapsak da baska biseye vakit kalmiyo bu sefer, saldik gitti temizligi valla:d siz neler yapiyosunuz aksamlari?
bende tavsiye ediyorum çok iyi oluyor6 bucukta evdeyim
1 saat emzirme fasli
Yarim saat -1 saat arasi yemek + dus fasli
1.5 saat cocuklarla oynamaca
1 saat bebegi uyutma
Sonra 1-2 saat kocayla takilip dizi izleme , sohbet , biseyler okuma vs
Sonra uyuma
Ben temizlik yapmiyorum, herkese de tavsiye ederim![]()
Emerek uyuyor , 22 aydir cozemedigim sorunum , bazen araliklarla 2 saati bile bulur , buyuk keyif aliyor emmektenbende tavsiye ediyorum çok iyi oluyorhaftada bir kere dipbucak yeter
hafta içi derli toplu olması kafi yoksa insan çok yıpranıyor
bebeğinizi uyutma süreniz çok uzunmuş neden böyle geç uykuya dalıyor
peki oglunuz ile ne ara ilgilenebiliyorsunuzbende 7 gibi evde oluyorum
yemeği hazırla topla 9 oluyor
yemek hazırlarken çamaşırları makineye atıyorum
ertesi günün yemeğini koyuyorum
o esnada varsa katlanacak çamaşır katlıyorum yoksa tv karşına geçiyorum keyif yapıyorum yatana kadar
3,5 yaşında oğlum var onuda babası uyutuyor uyuyunca dağıttığı yerleri topluyorum
en geç 11,30 12 de de yatıyorum
bulaşık makinemi akşam açıp sabah 10 dk erken kalkıp boşaltıyorum
genel temizliğimi de cumartesi yapıyorum hafta içi çamaşır yemek banyo temizliği gibi işleri yapıyorum
yukarıya yazmayı atlamışımpeki oglunuz ile ne ara ilgilenebiliyorsunuz
allah hepimizin yardımcısı olsun çalışan anne olmak daha bir zor..
peki oglunuz ile ne ara ilgilenebiliyorsunuz
allah hepimizin yardımcısı olsun çalışan anne olmak daha bir zor..
aynı bizim düzenmiz valla kelimesi kelimesine hemde =)yukarıya yazmayı atlamışım
uyku vakti gelene kadar oyun oynuyoruz kitap okuyoruz boyama yapıyoruz gibi
sonra babası uyuturken bende dağıttığımız yerleri topluyorum
aynı bizim düzenmiz valla kelimesi kelimesine hemde =)