Gebeliğe Hazırlık Çalışan olursa ne yapmalı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Huzur kalplerde

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
288
Puanlar
103
Merhabalar ben bu aydan itibaren bebek tedavisi için hastaneye gideceğim polikistik over var ve eşim bu çarşamba sperm testi vercek ben de adetimin 2.günü bazal hormon vercem ve 1,5 aydır bir yerde çalışıyorum özel sektör yani ara ara izin almam gerekcek her ay içinde tabi saatlik tabi bunu işyeri anlayışla karşılar mı sizce?

şu aşamada söylememenizi tavsiye ederim hamile kaldığınızda söylersiniz ,muyene olucam dersiniz

ilkduyansenol ama gitmem gerekiyor poliksitk varken zaten hamile kalma şansız daha da zor

çalıştığınız yer anlayışlı bilmiyorum ama eğer ihtiyacınız yoksa bırakın işi tedaviye odaklanın ,ama yok çalışmam lazım dersenizde söyledikten sonra herşeye hazırlıklı olun

Hamile bi arkadasim isten atılmıştı ama her insan bir degildir iyi düşünmeye çalışalım belki verirler vermezlerse de gitmeniz zorunlu bebek söz konusu sagliginiza odaklanin

Afilim92 aynen hani burda benim izin alma konusunda sorumlu olduğum bir bayan var kendisine geçen aylarda bahsetmiştim hani ileri aylarda böyle bir durum olacağını bayanda sorun yok hallederiz demişti ama yine de içim pek rahat değiş hem çalışmam lazım hem de hastaneye gitmem lazım

Allah iyi insanlarla karsilastirsin ne diyelim dua edin

Afilim92 yani eğer ki vermezse yada ilk başlarda tamam diyip sonradan sıkıntı yaparlarsa tamam derim istifa etmem en doğrusu olacak derim olur biter hani izin alacağım bayan hallederiz dedi 1 ay önce ama

tedaviye başladıgında çok izin alıcaksın canım mecburen. yumurta kontrollerınde falan. ben 10 yıldır aynı iş yerinde çalışıyorum. şükür patronum konu çocuık olduğu için çok anlayışlı. heleki yumurta takibi başladığında 2 günde bir izin alıyorum ses etmiyor.
patronun anlayışlıysa sorun çıkmaz heralde

S SUDESUDE09 Yani izin adlığım bayana bebek tedavisi için adetlerimin düzelmesi gerektiğini hem bebek hem de bunun tedavisi için her ay bir kaç kez izin almam gerektiğini ilettim kendisi de tamam hallederiz dedi şimdi burda genel müdür var o bana şey dedi bu bayan sizin müdürünüz amiriniz yetkiliniz dedi genel müdür sadece işe alma işten çıkarma ile ilgileniyor kadın iyi de yine de yani çok sıkıntı yaparlarsa çıkmam daha doğru olcak derim çıkarım yani sonuçta ben hamile olsam bu seferde kontrollerim olcak yani

Hamile kalana kadar bilmiyorum ne kadar sürede dr gidecksin ama izin al neden srekli izin alıyorsun dedğinde kadın doğum bölümüne alıyorum dersin o utanır o zaman hamileyken zaten kontrollere göndermek zorunda. Ama sende işe yeni girmişsin o yüzden bişey diyemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…