çalışan kadın ve çocuk

deeniiz

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2010
84
5
296
Şanlıurfa
mrb kızlar artık içime atmaktan gözlerim dolu dolu dolaşmaktan sıkıldım anlatmazsam bi yerlere yazmazsam patlicam... Memurum iki yıllık evliliğim ve bir yaşını yeni dolduran bi bebeğim var çok şükür bebeğime annem bakıyo. buraya kadar herşey çok güzel geliyo kulağa ama hiçte öyle değil malesef. eşim özel sektörde asgari ücretle çalışıyo diye ben çocuk olduktan sonra ücretsiz izne ayrılamadım ve annemlere yakın bir ev tuttuk zaten evlilik borçları şu bu derken birde yüksek kira olunca ancak geçiniyoz. sıkıntı benim oğluma bakamamam bi haftasonlarımız var beraber tüm gün olduğumuz onda da temizlik yemek misafir derken ilgilenemiyorum bile oğlumla öyle içim acıyo ki tabi işin stresinden arada bağırdığım bile oluo çünkü çalışırken ev iş eş çocuk gerçekten çook ama çook zor hele de iş yerinde sıkıntılı bi amiriniz varsa ve çalışmaya giderken sanki işkenceye gidiyomuşsunuz hissi varsa. bebeğime annem bakıyo dedim ya orası da ayrı bi sıkıntı süt iznim var ama beş dakika geç kalırsam kıyametler kopuyo her aklına esince izin al rapor al şunu yap bunu yap ben sürekli bakamam edemem diyen bi annem var haa zorla mı baktırdık hayır ücretsiz izne ayrılacakken kıyametler koptu kavgalar edildi nasıl ücretsiz izne ayrılır mışım kendisi bakacakmış bebeğime ne gerek varmış şimdi de nie ayrılmadın mevzusunu önüme getiriolar zaten eşimle evlenmemi istememişlerdi şimdi de madem eşin evin kirasını ödeyemeyecek nie evlendin diyip üstüme geliyolar buraya taşınmasaydık ödeyebilirdi ama 700 lira kirayla çok sıkıntı yaşar eşim bende öyle bi dayatmada bulunmam bulunamam zaten günümüz şartlarında asgari ücretin ne kadar olduğunu biliosunuz. ahh ahh böyle parça parça oldu ama çook uzun uzun yazmak istemedim velhasıl allah çalışan annelerin yar ve yardımcısı olsun

gözum korktu yemın ederım dusunuyodum ama caydım sankı...kı senın annen var.memursun en azından evde bırınızın ısı garantı..bızde o da yok.ıkımız ozel sektor.allah yardımcın olsun cnmm

gözum korktu yemın ederım dusunuyodum ama caydım sankı...kı senın annen var.memursun en azından evde bırınızın ısı garantı..bızde o da yok.ıkımız ozel sektor.allah yardımcın olsun cnmm

işte allahtan annem o konuda gözüm arkada kalmıo ama onunda sıkıntıları ayrı tabi yinede allah gani gani razı olsun özel sektör daha kötü allah sizinde yardımcınız olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…