Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dejavu bu mesajı 9 yıllık mesafeden alkışlıyorumBence burada yine iş kaıdnda bitiyor eğer kadın evlendikten sonra çalışmak istemiyorsa neden bunlar evlenmeden konuşulmuyor. Yani bak ben evlendikten sonra çalışmak istemiyorum evimin hanımı olmak istiyorum neden denmiyor kabul etmezse sizinde işinize gelmezse o zaman ayrılırsınız. Ben ayrıca sanmyorum ki evin ihtiyacı olmasa bir erkek eşini çalıştırsın tamam önceden kadınlar çalışmıyordu ev işleriyle ilgilenip çocuk bakıyordu ama o zaman şartlar iyiydi tek maaşla ev geçiniyordu ama Türkiye şartlarında maalesef bir maaşla ev geçindirmek zor hem erkekler içinde aslında kolay değil neden akşam geliyor eşi yemek yapmakla, çocukla ilgilenmekle, ev toparlamakla uğraşıyor eşine ilgi gösteremiyor oysa çalışmayan kadın eşini bekler işini bitirmiş olur çeşit çeşit yemekler hazır olur dondurulmuş yemeğe kalmaz asıl bence sorun okutulmayan ve çalışmasına izin verilmeyen kadınlar. O ev temizlilkçi ile de temizlenir o çocukta büyür doğum izni ücretsiz izin derken anne ya da kaynanaya bırakıp çalşırsınız bir yemek yapmak kalır size. Neden kadınların çalışmasını savunuyorum evet yoruluyor olabiliriz ama hem evde de olsak iş yine bitmez evde de rahatlık die birşey yok hem de maddi yönden özgür olmaları taraftarıyım. Erkeklere bağımlı kadınlar yaşamamalı bu ülkede. Kendi parasını kazanıp kendi birikimini evin ihtiyaçlarındana arttığı ölçüde biriktirmeli, yarın birgün ne olacağı hiç belli olmaz eşimden harçlık istemesektense kendi paramı harcamayı yeğlerim. Kendine güvenen kadını karşındaki insanda ezemez. Kız çocukları okutulsun, meslek sahibi yapılsın, eşlerine bağlı olmasınlar acaba bu yazıyı yazan kişinin kızı olsa aman kızım okuma mesleğin olmasın evlen eşine hizmet et tüm hayatın böyle gitsin bitsin mi diyecek bişr kadının ayrı bir ortamı mutlaka olmalı.
Cahide sultan Facebook sayfası değil miydi?Bir de Sultan diyor kendine ya
konuyu unutmuşum dehşetle okudumm.bu tür düşünen kadınlar tükenir umarım tez zamandaDejavu bu mesajı 9 yıllık mesafeden alkışlıyorum