calisan hamileler

ay yok tutmadı kız diyo orda

Otomatik hesaplamayla hesapladım yaşıma 1 ekledim erkek çıktı hakkımızda en hayırlısı olsun bakalım :)
kıııııız ben yanlış bakmışım yaa
anne adayının çin takvimi yaşı baz alınmalıymış. normalde 23 yaş ama çin takvimi yaşına 1 ekliyomuşuz öyle bakıyomuşuz. eylül de hamile kaldığım ay. yani erkek. doğru çıktı

evet otomatik çin takvimi bende de tutu diğer çin takvimi rus takvimi herşey kız dedi bilemedi

Merhaba bende calisan bir anneyim ve belkide en zor mesleklerden birini yapiyorim bir mobilya magazasinda calusiyorum is yerimle henuzhamileligimi paylasamadim bebegim yeni ise basladigim donemde geldi hazirana kadar ufak maddi sikintilarimiz var malesef
Bu yuzden gun icerisinde sekiz saat ayakta duruyorum ve ogunlerim genelde duzensiz oluyor
hele birde sorunlu musteriler gelginde psikolojik olarakta yoruluyorum
bu yuzden disarda alisverise gityigimde daha duyarli davranmaya basladim allah yardimcimiz olsun gercekten calusmak cok zor hamileykrn

ben grip oldum üstüne kanamam açıldı şu an çalışamıyorum 3 gündür evdeyim moralim sıfır bebeğimi kaybedicem diye ödüm kopuyor ancak çalışırken yukarda bi arkadaş yazmış çalıştığıma lanet ediyorum diye aynen bende o şekilde çalıştığıma lanet ediyorum.

Kızlar günaydın, ben de çalışan bir gebeyim.. ilk haftalar zor oluyordu uyku hali yorgunluk çok fenaydı sürünerek işe geliyordum ama çok şükür 11-12.haftalarda rahatladım, eskisi gibi enerjik hissediyorum.. ben muhasebeciyim özel bir firmada.. gün boyu oturarak çalışmak durumundayım o yüzden yarım saatte bir iş yerimde tur atıyorum.. bu arada resmi olarak 7,5 saat çalışma hakkı tanınmıştır sgklı hamile bayanlara.. ben işyerimde rahat olduğumdan sabah8,5 akşam 6,5 olan çalışma saatlerimi sabah 9 akşam 6 ya çektim.. bilginiz olsun 3 aydan fazla sgk lı çalıştığınız işyerinde gebe kalırsanız böyle bir hakkınız var gebelik süresince işveren sizi işten çıkaramaz yasal olarak tazminat öder çıkarırsa hakkınızı yedirmeyin ve 7,5 saatten az olmayacak şekilde çalışma saatlerinizle oynayın, eziyet çekmenin anlamı yok.. inanın o yarım saatleri geri çekmem bile psikolojikmen beni motive etti..

Çalışma saati kınusunda ben sıkıntılıyım maalesef 7.30-17.30 çalışıyorum sürekli oturuyorum neyseki o yüzden takmıyorum

Çalışma saati kınusunda ben sıkıntılıyım maalesef 7.30-17.30 çalışıyorum sürekli oturuyorum neyseki o yüzden takmıyorum

benim de öyle çok erken başlıyor sabahın köründe uyanıyorum

Ben is yerimde 3 ayimi doldurdum.isten cikaracaklarini bildigim icin 4 ay sonunda soylemeyi dusunuyorum issizlik maasi alabilmek icin performans dusuklugunu bahane gosterip cikaracaklarini dusunuyorum yarim saat konusunu bilmiyordum sagol canim

Ben is yerimde 3 ayimi doldurdum.isten cikaracaklarini bildigim icin 4 ay sonunda soylemeyi dusunuyorum issizlik maasi alabilmek icin performans dusuklugunu bahane gosterip cikaracaklarini dusunuyorum yarim saat konusunu bilmiyordum sagol canim
yarım saat değil cnm toplam 7,5 saat çalışma hakkın var ben kendi isteğimle yarımşar saat çektim..

Bende patronuma söylerim vereceğini düşünüyorum ama işim çok şükür rahat evede yakın olduğundan sorun etmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…