Sağ salim hayırlısıyla kavuş emi :) çin takvimi tuttumu sende :)evet canım şehzademiz geliyo hayırlısıyla :)
ay yok tutmadıkız diyo orda
kıııııızOtomatik hesaplamayla hesapladım yaşıma 1 ekledim erkek çıktı hakkımızda en hayırlısı olsun bakalım :)
kıııııızben yanlış bakmışım yaa
anne adayının çin takvimi yaşı baz alınmalıymış. normalde 23 yaş ama çin takvimi yaşına 1 ekliyomuşuz öyle bakıyomuşuz. eylül de hamile kaldığım ay. yani erkek. doğru çıktı
kıııııızben yanlış bakmışım yaa
anne adayının çin takvimi yaşı baz alınmalıymış. normalde 23 yaş ama çin takvimi yaşına 1 ekliyomuşuz öyle bakıyomuşuz. eylül de hamile kaldığım ay. yani erkek. doğru çıktı[/QUOTE o zaman tuttu canımmm
demekk, tuttu canım sendekıııııızben yanlış bakmışım yaa
anne adayının çin takvimi yaşı baz alınmalıymış. normalde 23 yaş ama çin takvimi yaşına 1 ekliyomuşuz öyle bakıyomuşuz. eylül de hamile kaldığım ay. yani erkek. doğru çıktı
senin ki tuttumu canım benimde çinde erkek rusta kız diyorevet otomatik çin takvimi bende de tutu diğer çin takvimi rus takvimi herşey kız dedi bilemedi
senin ki tuttumu canım benimde çinde erkek rusta kız diyor
Hayırlısı olsun bakalım :) Allah hayırlı evlat nasip etsinRus takvimide Çin takvimide erkek diyor bana bskalim rabbim neyi kısmet edecek
Çalışma saati kınusunda ben sıkıntılıyım maalesef 7.30-17.30 çalışıyorum sürekli oturuyorum neyseki o yüzden takmıyorum
Ben is yerimde 3 ayimi doldurdum.isten cikaracaklarini bildigim icin 4 ay sonunda soylemeyi dusunuyorum issizlik maasi alabilmek icin performans dusuklugunu bahane gosterip cikaracaklarini dusunuyorum yarim saat konusunu bilmiyordum sagol canimKızlar günaydın, ben de çalışan bir gebeyim.. ilk haftalar zor oluyordu uyku hali yorgunluk çok fenaydı sürünerek işe geliyordum ama çok şükür 11-12.haftalarda rahatladım, eskisi gibi enerjik hissediyorum.. ben muhasebeciyim özel bir firmada.. gün boyu oturarak çalışmak durumundayım o yüzden yarım saatte bir iş yerimde tur atıyorum.. bu arada resmi olarak 7,5 saat çalışma hakkı tanınmıştır sgklı hamile bayanlara.. ben işyerimde rahat olduğumdan sabah8,5 akşam 6,5 olan çalışma saatlerimi sabah 9 akşam 6 ya çektim.. bilginiz olsun 3 aydan fazla sgk lı çalıştığınız işyerinde gebe kalırsanız böyle bir hakkınız var gebelik süresince işveren sizi işten çıkaramaz yasal olarak tazminat öder çıkarırsa hakkınızı yedirmeyin ve 7,5 saatten az olmayacak şekilde çalışma saatlerinizle oynayın, eziyet çekmenin anlamı yok.. inanın o yarım saatleri geri çekmem bile psikolojikmen beni motive etti..
yarım saat değil cnm toplam 7,5 saat çalışma hakkın var ben kendi isteğimle yarımşar saat çektim..Ben is yerimde 3 ayimi doldurdum.isten cikaracaklarini bildigim icin 4 ay sonunda soylemeyi dusunuyorum issizlik maasi alabilmek icin performans dusuklugunu bahane gosterip cikaracaklarini dusunuyorum yarim saat konusunu bilmiyordum sagol canim
yarım saat değil cnm toplam 7,5 saat çalışma hakkın var ben kendi isteğimle yarımşar saat çektim..