- 22 Ocak 2008
- 3.213
- 4.466
- 40
yemek saati hariç cnm 170 i ara detaylı bilgi verirler.. iş kanununda geçiyor..yemek saati de dahil mi 7,5 saate? bu nerde yazıyor acaba? iş kanununda mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yemek saati hariç cnm 170 i ara detaylı bilgi verirler.. iş kanununda geçiyor..yemek saati de dahil mi 7,5 saate? bu nerde yazıyor acaba? iş kanununda mı?
yemek saati hariç cnm 170 i ara detaylı bilgi verirler.. iş kanununda geçiyor..
Yok cnm gebelik süresinde geçerli bir durum ama emzirme sürecinde farklı bi saat uygulaması var günde 2 veya 3 saat emzirme izni var diye biliyorum ama net emin değilim sorup öğrenebilirsin aynı hattan..sağol cnm, iyiymiş gerçekten, emzirme süresinde de geçerliymiş ayrıca :)
Çalışma saati kınusunda ben sıkıntılıyım maalesef 7.30-17.30 çalışıyorum sürekli oturuyorum neyseki o yüzden takmıyorum
Eğer çalışma saatleriniz içinde yemek saati dahilse evet. Önce bunu öğrenmeniz gerekliyemek saati de dahil mi 7,5 saate? bu nerde yazıyor acaba? iş kanununda mı?
Alternatif yok canım çalıştığım iş yeri işçi ağırlıklı bi iş yeri o yüzden memur olmanın önemi yok onlarla başlıyoruz işe benim alternatifim dinlenme imkanı bulmam doktor odası var uzanabilirim hatta tercih etmedim daha. Tek umidim lojman çıkması öyle olursa aynı avluda olacak iş yerim her an bebeğime yakın olacaksam katlanılır artık yapacak başka birşey yokBence çok fazla çalışıypsunu. Önemli olan sürekli oturmak değilki, sabah çok erken mesaiye başlıyosunuz. İlerde bu kadar çokçalışyığınız için çok yorulcaksınız
Eğer çalışma saatleriniz içinde yemek saati dahilse evet. Önce bunu öğrenmeniz gerekli
doğuma 3 ay kala tutulmuyor. Oncesinde tutuyorsunÖğretmenler gebeyken nöbet tutuluyormu
arkadaşlar birkaç gündür gribim baş ağrısı hapşırma halsizlik vs..5 haftalık hamileyim ilaç almadan nasıl atlatırım çok halsizim neler yesem geçer ..bol limon yesem bebeğime zararı olur mu bilmiyorum
selamlar canım..iyileştim sağolasın bal limon sıcak su karışımını içtim öksürük ve boğaz ağrısı geçti çok şükür..öğrencilerimden bulaşıyor çoğu hastaselam, iyileştin mi? minosetin zararı yok kullanabilirsin ama ben yine de kullanmayıp 10 gün çekmiştim en iyisi yatmak dinlenmek başka türlü geçmiyor.
selamlar canım..iyileştim sağolasın bal limon sıcak su karışımını içtim öksürük ve boğaz ağrısı geçti çok şükür..öğrencilerimden bulaşıyor çoğu hasta