calisan hamileler

sağol cnm, iyiymiş gerçekten, emzirme süresinde de geçerliymiş ayrıca :)
Yok cnm gebelik süresinde geçerli bir durum ama emzirme sürecinde farklı bi saat uygulaması var günde 2 veya 3 saat emzirme izni var diye biliyorum ama net emin değilim sorup öğrenebilirsin aynı hattan..

Çalışma saati kınusunda ben sıkıntılıyım maalesef 7.30-17.30 çalışıyorum sürekli oturuyorum neyseki o yüzden takmıyorum

Bence çok fazla çalışıypsunu. Önemli olan sürekli oturmak değilki, sabah çok erken mesaiye başlıyosunuz. İlerde bu kadar çokçalışyığınız için çok yorulcaksınız

Bence çok fazla çalışıypsunu. Önemli olan sürekli oturmak değilki, sabah çok erken mesaiye başlıyosunuz. İlerde bu kadar çokçalışyığınız için çok yorulcaksınız
Alternatif yok canım çalıştığım iş yeri işçi ağırlıklı bi iş yeri o yüzden memur olmanın önemi yok onlarla başlıyoruz işe benim alternatifim dinlenme imkanı bulmam doktor odası var uzanabilirim hatta tercih etmedim daha. Tek umidim lojman çıkması öyle olursa aynı avluda olacak iş yerim her an bebeğime yakın olacaksam katlanılır artık yapacak başka birşey yok

Eğer çalışma saatleriniz içinde yemek saati dahilse evet. Önce bunu öğrenmeniz gerekli

iş saatimiz 9.5 saat tabi bunun içinde yemek de var. anlayamadım ben. daha önce uygulamada iş saati kısaltan da görmedim ne yapmak lazım

Öğretmenler gebeyken nöbet tutuluyormu

Kahveyi bırakıp süte geçiş yaptım oturarak çalıştığım için sorun yok bende tabi o kadar çok uykusuz hissediyorum ki kendimi masa başı beş dk kestirmiyo değilim bazen :)

Ben 2 gündür bayağı agir kas tüm. Dershanedeoöğretmenlik yapiyorum. Sağolsun saatlerimi ayarladilar.arkadaşlar da yardim ediyor.
Yalniz geceleri uyyuyamiyorum:KK43: müthiş bi uykusuzluk var. Bugün sabah 9.30 da uyudum. 32. Haftada 11gun kaldi.inşaallah dayanabilirim :KK43:

arkadaşlar birkaç gündür gribim baş ağrısı hapşırma halsizlik vs..5 haftalık hamileyim ilaç almadan nasıl atlatırım çok halsizim neler yesem geçer ..bol limon yesem bebeğime zararı olur mu bilmiyorum

arkadaşlar birkaç gündür gribim baş ağrısı hapşırma halsizlik vs..5 haftalık hamileyim ilaç almadan nasıl atlatırım çok halsizim neler yesem geçer ..bol limon yesem bebeğime zararı olur mu bilmiyorum

selam, iyileştin mi? minosetin zararı yok kullanabilirsin ama ben yine de kullanmayıp 10 gün çekmiştim :KK43: en iyisi yatmak dinlenmek başka türlü geçmiyor.

selam, iyileştin mi? minosetin zararı yok kullanabilirsin ama ben yine de kullanmayıp 10 gün çekmiştim :KK43: en iyisi yatmak dinlenmek başka türlü geçmiyor.
selamlar canım..iyileştim sağolasın bal limon sıcak su karışımını içtim öksürük ve boğaz ağrısı geçti çok şükür..öğrencilerimden bulaşıyor çoğu hasta

X