Çalışan bir bayan, 2 küçük çocuğuyla, evi hem temiz olsun,hem de hafta sonunu temizlikle uğraşmay

dün eve gittim yemek yedik mutfağı toparladım, kızımı uyuttum, oğlum kustu, onu yıkadım, halıyı sildim, oğlumu uyuttum ve bende uyuya kaldım

Akşam ben yemekten sonra bayağı bir çamaşır katladım. Makineye çamaşır attım. Akşam da onu katlarım. Bir de pastaban yapacağım. Eşimle kızım yaşpasta yapacaklarmış.

dün eve gittim yemek yedik mutfağı toparladım, kızımı uyuttum, oğlum kustu, onu yıkadım, halıyı sildim, oğlumu uyuttum ve bende uyuya kaldım

geçmiş olsun canım

Akşam ben yemekten sonra bayağı bir çamaşır katladım. Makineye çamaşır attım. Akşam da onu katlarım. Bir de pastaban yapacağım. Eşimle kızım yaşpasta yapacaklarmış.

sadece çorba yaptım yedikten sonra dinlendim bol bol 2 güne toparlarsam iyi bir temizlik gerekiyor eve :)

kızın aşcıydı değil mi, çok güzel yapıyor olmalı pastayı :) ellerine sağlık şimdiden
gece çok uyandım eşim alarmı kapatmış uyuyum diye işe yarım saat geç gittim :)
burun akıntım azaldı bogazım agrımıyor sadece halsizim ve başım agrıyo

biraz azalmasına sevindim, bu gün tamamen toparlarsın,

geçmiş olsun canım

sadece çorba yaptım yedikten sonra dinlendim bol bol 2 güne toparlarsam iyi bir temizlik gerekiyor eve :)

iyileştikten sonra yaparsın temizliğini , şimdi dinlenmene bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…