- 1 Aralık 2015
- 335
- 354
- 44
kolay gelsin canım, onca iş yapmışsın, elmalı pastayı başka zaman yaparsın :)
Ben beslenmeye koymak için çok yapıyorum. Dolaba atıyorum. Ayda bir böyle yapınca her haftasonu hamurişi yapmam gerekmiyor. Artık bu haftayı böyle geçireceğiz.
Ayyy.... Doğru söylüyorsun unuttum ya ben. Sakın haaaa benim dediğimi dinlemeyin. Ben de bu unutkanlık varken başınıza ne getiririm kimbilirhamile ama, zarar vermesin ilaçlar
yok o zaten kullanmaz sümeyra , hamile olunca insan daha bi dikkatli oluyor :))Ayyy.... Doğru söylüyorsun unuttum ya ben. Sakın haaaa benim dediğimi dinlemeyin. Ben de bu unutkanlık varken başınıza ne getiririm kimbilir
yok o zaten kullanmaz sümeyra , hamile olunca insan daha bi dikkatli oluyor :))
biliyordum kullanmayacağını zatenagrı kesici parol hamileler içinmiş onu bile içmiyorum merak etmeyindogal yolları araştırıyorum normalde asla ilaçsız geçmez bende grip
biliyordum kullanmayacağını zaten
Artık ya evi ve çocukları seçmeliyim ya da işi seçmeliyim. Kısadevre yapmaya başladım ben yaaaaaaa........
çocuklar büyükse, çalış bence, evde sıkılma ihtimalin yüksekArtık ya evi ve çocukları seçmeliyim ya da işi seçmeliyim. Kısadevre yapmaya başladım ben yaaaaaaa........
eve gidince dinlen bol bol, yarına hafiflersin inşallahıhlamur içtim sadece 2 fincan içilirmiş sarımsaklı cacık yedim akşamda portakal ve bol limonlu çorba ve sahlep
burun akıntım olmasa keşkeçok şükür idare ediyorum
Ben devlet memuruyum. Emekliliği hak etmeme 5 yıl kaldı. Maddi durumumuz fena değil, ama bu kadar çalıştığım yanmasın emekliliği alayım.çok mu zor oluyor canım maddi durumun iyiyse çalışmao unutanlık bende de oluyor sıkma canını
Kızım 17 yaşında oğlum 10 yaşında ama 3. çocuk istiyoruz bakalım.çocuklar büyükse, çalış bence, evde sıkılma ihtimalin yüksek
maşallah canım, 3. çocuk güzel tabi, hayırlısı olsun, tekne kazıntısı, pek bi şirin olurKızım 17 yaşında oğlum 10 yaşında ama 3. çocuk istiyoruz bakalım.
dün eve gittim yemek yedik mutfağı toparladım, kızımı uyuttum, oğlum kustu, onu yıkadım, halıyı sildim, oğlumu uyuttum ve bende uyuya kaldım
Akşam ben yemekten sonra bayağı bir çamaşır katladım. Makineye çamaşır attım. Akşam da onu katlarım. Bir de pastaban yapacağım. Eşimle kızım yaşpasta yapacaklarmış.
kızın aşcıydı değil mi, çok güzel yapıyor olmalı pastayı :) ellerine sağlık şimdidenAkşam ben yemekten sonra bayağı bir çamaşır katladım. Makineye çamaşır attım. Akşam da onu katlarım. Bir de pastaban yapacağım. Eşimle kızım yaşpasta yapacaklarmış.
gece çok uyandım eşim alarmı kapatmış uyuyum diye işe yarım saat geç gittim :)
burun akıntım azaldı bogazım agrımıyor sadece halsizim ve başım agrıyo
geçmiş olsun canım
sadece çorba yaptım yedikten sonra dinlendim bol bol 2 güne toparlarsam iyi bir temizlik gerekiyor eve :)