Çalışan bir bayan, 2 küçük çocuğuyla, evi hem temiz olsun,hem de hafta sonunu temizlikle uğraşmay

Bence saçma değil.
hafta içi ütümü yapıyorum 1-2 saatimi aldı ama her hafta içi yaparsam 30 dk alır.
çekmeceleri düzenliyorum sebze market alışverişini hafta içi yapıyoruz.
cam siliyorum tabi artık hava karardığı için sadece içten siliyorum cam bezleriyle 10-15 dk
tezgahı temizliyorum cifle hafta sonu sadece süpürmek kalıyor mesela mutfagı
prizleri siliyorum kömür lekesi olabiliyor bazen.
soba yaktığım için hafta içide süpürüyorum oturma odamı
haftada mutlaka 3 kez çamaşır mak çalışıyor.
2 kez de bulaşık mak onları doldur yerleştir.
lavabolar hafta içi temizleniyor sürekli temizlediğim için kolay 5-10 dk
En azından misafir gelse elim ayagım dolaşmıyor sadece oturma odasında uyuduğumuz için yatak toplama problemimiz var zaten haftada 3 kez dışarı çıktığımızdan onuda problem etmiyorum.

Sen hafta sonu nasıl yetişiyosun peki?
birde varsın kopya çeksin örnek almış belki bunda kötü birşey mi var ?
Zaten o listede bazı şeyleri uyguladıkça iyi yada kötü yanlarını eleştiriyoruz ki o listeye pek uymuyoruz sanırım

nice yıllara o zaman, kendini yorma canım, hamileliğinin tadını çıkar

:) Eşim yardım ediyor ağır işlerde canım, diğerleri rutin devam ediyor ipin ucu kaçarsa yine ben uğraşıcam :)
hamilelikte tek değişen ağır iş yapmamak oldu. Bide sağlıklı besleniyorum. Kendimi naza çekemiyorum çok komik geliyo bana :) bide kimseden kolay kolay yardım istemem garip geliyor.
Bugün yemek derdim yok anneme gidicez ama gitmeden birkaç iş yapıp sobayı yakıp öyle gideriz eve gelince film izleriz :)

canım kopya çekmedim( özelden bir şey göndereceğim, bakarsın ) , tamamen kendi irademle yazılmış bir yazı, ama uygulamak hakikaten çok zor, çünkü ekstra işler çok çıkıyor, bu yazıyı ilk yazdığım zaman çocuklarım erken uyurdu ve kendime ayıracak vaktim dahi vardı, sonra çocuklarım bir türlü erken uyumadı ve en sonunda onlarla uyumak zorunda kaldım, doğru düzgün hafta içi iş yapamadım,

ayrıca planımın arkasındayım, sadece biraz daha hafifletmeyi düşünüyorum.

Tabikide canım zaten uyguladıça değişiklik yapcağını söylemiştin :)
Sen hazırlamıssındır zaten de hani alıntı olsa ne olcak diye merak ettim :)
bende blog takip ediyorum onların söylediği pratik bilgileri yapmıyım mı yani kopyamı çekmiş oluyorum

annenler yakınsa ne mutlu sana, bende 2. de hiç nazlandırmadım kendimi :)

ne güzel, sıcacık odada izleyin filminizi

sobalı evi özledim ya, kestane falan ..

annenler yakınsa ne mutlu sana, bende 2. de hiç nazlandırmadım kendimi :)

ne güzel, sıcacık odada izleyin filminizi

sobalı evi özledim ya, kestane falan ..

evet kestanemizde var :)
ilçede yaşayınca annem ablam hepsi yakınlar.
doğal gaz geldi bakalım inş ev sahibi takdırır da önümüzdeki yıl çocukda olunca zorlanmam :)

evet kestanemizde var :)
ilçede yaşayınca annem ablam hepsi yakınlar.
doğal gaz geldi bakalım inş ev sahibi takdırır da önümüzdeki yıl çocukda olunca zorlanmam :)
şimdiden afiyet olsun o zaman

çocuk olunca soba zor olur, doğal gaza geçersin umarım,

ama şu bir gerçek ki, sobalı evin samimiyetini, sıcaklığını hiç bir şey tutmuyor,

şimdiden afiyet olsun o zaman

çocuk olunca soba zor olur, doğal gaza geçersin umarım,

ama şu bir gerçek ki, sobalı evin samimiyetini, sıcaklığını hiç bir şey tutmuyor,

Sıcak oluyor ama diğer odalar buz gibi zorlukları daha fazla yıkanmak yemek yapmak temizlemek soğukta hızlı hızlı yapıp içeri kaçıyorum :)
önceki evim kloriferliydi rahattık. Evi tamamiyle kullanıyorduk ama ev sahibiyle anlaşamadık kafasına göre kurallar koyuyordu.kar yağsa balkonları temizlettiriyordu. Allah herkeze ev nasip etsin bizde en kısa zamanda almaya çalışıcaz ev

en güzeli kendi evinin olması, inşallah en kısa zamanda alırsınız

Geldim geldim. Sene sonu ya ocak ortasına kadar sene sonu işlemleri (Muhasebe) yapıyoruz. Biraz takipten geri kalabilirim. Benim işlerim aysonu yılsonu yoğun olur.
kolay gelsin, benim işlerde aynı muhasebe gibi düşün
Ben yokken işleri yapmış bir de kestane pişirmişsiniz :) :)
aynen canım ya, özlemişiz soba üzerinde kestaneyi, gerçi kv. demlerin evi sobalı ama kışın gitmiyoruz hiç

Biz kendi evimizdeyiz çok şükür. Allah herkese nasip etsin. Kirada olmak maddi manevi çok zordu. Ev sahibi sürekli bizi rahatsız ediyordu. Çocuklarla oyun oynuyorduk. Ses yapmayın ses yapmayın sürekli artık kendi evimizde misafir gibi kalmıştık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…