- 23 Eylül 2013
- 23.873
- 48.549
Kızım 17 yaşında oğlum 10 yaşında ama 3. çocuk istiyoruz bakalım.
3600 günü doldurmaya çalış canım en azından benim 3 yılım kaldı tazminatımı alıcam sonra gittigi yere kadar calısır bırakırım bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızım 17 yaşında oğlum 10 yaşında ama 3. çocuk istiyoruz bakalım.
kızın aşcıydı değil mi, çok güzel yapıyor olmalı pastayı :) ellerine sağlık şimdiden
biraz azalmasına sevindim, bu gün tamamen toparlarsın,
iyileştikten sonra yaparsın temizliğini , şimdi dinlenmene bak
canım o konuda yorum yapmayayım, çünkü ben olmamıştımdinleniyorum canım acaba grip aşısı olsam mı hamileyken olunuyormuş hem bebeği koruyormuş bidaha olursam hasta oturur aglarım
canım o konuda yorum yapmayayım, çünkü ben olmamıştım
kızın aşcıydı değil mi, çok güzel yapıyor olmalı pastayı :) ellerine sağlık şimdiden
Evet canım aşçılık okuyor. İkisi de çok güzel yaş pasta yapar. Ama ben ikisine de ben öğrettim :):):)
Canım ben 15 yılı bitirdim zaten. Emeklilik için 5 yıl daha bekliyorum.3600 günü doldurmaya çalış canım en azından benim 3 yılım kaldı tazminatımı alıcam sonra gittigi yere kadar calısır bırakırım bende
Canım ben 15 yılı bitirdim zaten. Emeklilik için 5 yıl daha bekliyorum.
Ben hamilelik düşündüğüm için eylül ayında grip aşısı olmuştum. Böyle ara zamanda ve bir kere hastalandıktan sonra yapılmıyor diye biliyorum.:) çok zor ama bidaha hasta olurmuyum ki
:) çok zor ama bidaha hasta olurmuyum ki
Ben hamilelik düşündüğüm için eylül ayında grip aşısı olmuştum. Böyle ara zamanda ve bir kere hastalandıktan sonra yapılmıyor diye biliyorum.
kendini üşütmez, beslenmene dikkat edersen olmazsın inşallah,
İstersen doktoruna bir sor canım.hımm geç kaldık o zaman :)
İstersen doktoruna bir sor canım.
İnşallah hayırlısıyla bunu atlat bir daha hastalanmazsın. Oğlumda ben de 3 aylıkken grip olmuştum. sonra bir daha hiç olmadan bitirdim hamileliğimi...bu haftalarda gidicez inş canım verdiği vitaminlerde geçiriyormuş hastalığı
İnşallah hayırlısıyla bunu atlat bir daha hastalanmazsın. Oğlumda ben de 3 aylıkken grip olmuştum. sonra bir daha hiç olmadan bitirdim hamileliğimi...
Sen iyi ol da. Mutfak isterse ardiye bile olabilir. Yardım edecek biri yok mu?Mutfak artık mutfak değil
Sen iyi ol da. Mutfak isterse ardiye bile olabilir. Yardım edecek biri yok mu?
günaydın çok geçmiş olsun canımyok canım annem ablam çalışıyo başkasından da yardım isteyemem
eşim bırak kalsın diyor da bulaşık makinam boştu en azından doldurup çalıştırayım evde ne tencere kalmış ne bardak bide kurumuşlar bu sabah farkettim heryer dolmuş taşıyor bile
bugün doktora gidicem vitamin verir mutlaka toplarım bugün kendimi