günaydın çok geçmiş olsun canım
eşin makinaya koysaydı keşke,
üzülme ama iyileş, 1 saate bitirirsin sen mutfağı
tahmin ediyorum canım, gözünde büyütme ama bi başlarsan bitirisineşim yemek hazırlarken yada sofrayı toplarken yardım eder ama makineye daha hiç karışmadı yapamıcağını zannediyo sanırım söylesem yinede yardım eder de
öncesi ve sonrası yapıcam mutfagı ama rezillik rezillik
Maşallah. Sinirlenme birkaç hafta sonra geçer inşallah. Bazılarında daha kısa bazılarında daha uzun sürebilir. Ben kızımda hiç bulanmadım. Oğlumda hep bulandım. 2-3 aylık olana kadar bulantı herkeste oluyor. Hormonal değişikliğe vücudun tepkisi. Sabret. Bunlar güzel anlar.İyileştim canlar evimide toparladım temizledim ama mide bulantıları başladı çok sinirimi bozuyor bu durum
Maşallah. Sinirlenme birkaç hafta sonra geçer inşallah. Bazılarında daha kısa bazılarında daha uzun sürebilir. Ben kızımda hiç bulanmadım. Oğlumda hep bulandım. 2-3 aylık olana kadar bulantı herkeste oluyor. Hormonal değişikliğe vücudun tepkisi. Sabret. Bunlar güzel anlar.
Biraz da olsa yardım etmesi iyi olmuş. Böyle böyle sana destek olmayı öğrenecek. Son aylarında ve bebek olunca zaten daha fazla yardım etmesi gerekecek. Bulaşık makinesini yerleştirmeyi öğret. Yemek, bulaşık, ev süpürme çok lazım olacak. Bunları idare edecek kadar öğrensin. Birkaç ay ona kalacak bu işler :) :) :)
İyileştim canlar evimide toparladım temizledim ama mide bulantıları başladı çok sinirimi bozuyor bu durum
Sana günaydın....günaydın arkadaşlar
iyileşmene sevindim canım, mide bulantın bir süre daha devam eder, hamilelikte kaçınılmaz maalesef
Biz cuma bayağı bir keyf yaptık. Poğaça-elmalı pasta yapıp buzluğa attım. Evde hiç bir iş yapmadık. Cumartesi de kızım evi süpürüp sildi, toz aldı. Ben çamaşırları ve yemeği hallettim. Pazar çarşaf-nevresim değiştirdim, ütü yaptım. Haftasonu 3 gün olursa bana tam denk gelirmiş :) :) :)cuma günü ne yaptığımı hatırlamıyorum, unutkanlık başladı ciddi ciddi,
ctesi mutfaktaydım.
pazar günü genel temizlik yaptım, dip köşe süpür sil işleri
Vallahi benim eşim de hiç bir iş bilmezdi. 9 ayda öğrettiklerimi 10 senedir geliştirerek kullanıyoruz :) :) Sadece temizlik değil, yemek bile öğrendi. Yapmamış olabilir. Bu öğrenmeye mani değil....
canım havalar soğuk, bu dönemlerde dikkat etmemiz lazım, tabi senin 2 defa dikkat etmen lazımevet canım 5 günde atlattım çok şükür :) şimdi biraz zencefilli ıhlamur içtim biraz iyi geldi sanki mide bulantıma :)