Çalışan bir bayan, 2 küçük çocuğuyla, evi hem temiz olsun,hem de hafta sonunu temizlikle uğraşmay

bizde kiradayız , diğer evi satıp ev alalım dedik ama burası çok pahalı, şimdilik böyle idare edeceğiz, ev sahipleri iyi ama üst katta oturuyorlar, sorun çıkarmıyorlar

bizimde eski ev sahibi kar yagarken sesleniyo balkonları süpürün kar değmesin diyordu mecbur yapıyorduk öyle küçük balkonda değildi.
her ay medivenlere kadar temizleniyordu. diger kiracının dışarıdaydı girişi o merdivenlere karışmazdı ama biz onun evinin önünüde yıkıcakmışız eve girerken öyle dememişlerdi hatta 14 aydır hiç lafını etmediler. İşte kış gelince çıkamıcaz sandılar ama nazlarını çekemem çok şükür şimdi huzurum var.

Senin eski evsahibin de az değilmiş. Kimse oturmaz.

Cuma günü benim misafirim vardı. Yatılı kaldı. Yemek + sohbet + çocuklarla oyun falan öyle geçti. Cumartesi misafirim gidince evi toparladım. Yemek yedik. Arkadaşa çay + okeye gittik. Tabiiii bütün işler pazara kaldı. Evi süpür sil, toz al. 4 makine çamaşır yıka kurut ütüle. Kiler balkonumu biraz toparladım. Camları içten sildim. Açık iki balkonumu hava çok soğuk olduğu için sadece sildim. Banyo dolap ve camları temizledim. Poğaça-elmalı pasta yapıp dolaba koyacaktım. Yetişmedi......

ben pazar günü griptim otuma odasını topladım yemegim vardı. kuruyan çamaşırları toplayamadım. bu grip nasıl geçer ki

kolay gelsin canım, onca iş yapmışsın, elmalı pastayı başka zaman yaparsın :)

ben pazar günü griptim otuma odasını topladım yemegim vardı. kuruyan çamaşırları toplayamadım. bu grip nasıl geçer ki

geçmiş olsun canım, nane limon kaynat iç ve bol bol dinlen, ancak öyle geçiyor,

günaydın hanımlar

bende ctesi ev işi yaptım, halıları çırptık (shaggy halim var, maalesef çırpmayınca, ne kadar süpürsem de içinde kalan artıklar gitmiyor) dip köşe silip süpürdüm, tozları aldınm, camları içten sildim.. cuma günü kv balkonu yıkamış bende mutfağı gözden geçirmiştim, pazar günü yemek, bulaşık, ev toplama ve çamaşır yıkayıp serme haricinde iş yapmadım, ütü bu güne kaldı ama

iyimiş canım ütüden baska bir iş kalmamış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…