bizde kiradayız , diğer evi satıp ev alalım dedik ama burası çok pahalı, şimdilik böyle idare edeceğiz, ev sahipleri iyi ama üst katta oturuyorlar, sorun çıkarmıyorlarBiz kendi evimizdeyiz çok şükür. Allah herkese nasip etsin. Kirada olmak maddi manevi çok zordu. Ev sahibi sürekli bizi rahatsız ediyordu. Çocuklarla oyun oynuyorduk. Ses yapmayın ses yapmayın sürekli artık kendi evimizde misafir gibi kalmıştık.
Biz kendi evimizdeyiz çok şükür. Allah herkese nasip etsin. Kirada olmak maddi manevi çok zordu. Ev sahibi sürekli bizi rahatsız ediyordu. Çocuklarla oyun oynuyorduk. Ses yapmayın ses yapmayın sürekli artık kendi evimizde misafir gibi kalmıştık.
Senin eski evsahibin de az değilmiş. Kimse oturmaz.bizimde eski ev sahibi kar yagarken sesleniyo balkonları süpürün kar değmesin diyordu mecbur yapıyorduk öyle küçük balkonda değildi.
her ay medivenlere kadar temizleniyordu. diger kiracının dışarıdaydı girişi o merdivenlere karışmazdı ama biz onun evinin önünüde yıkıcakmışız eve girerken öyle dememişlerdi hatta 14 aydır hiç lafını etmediler. İşte kış gelince çıkamıcaz sandılar ama nazlarını çekemem çok şükür şimdi huzurum var.
Senin eski evsahibin de az değilmiş. Kimse oturmaz.
bu akşam mutfak temizlenecek, dip-köşe temizlik yine hafta sonuna kaldı
kolay gelsin canım
bende eve göz gezdiricem. oturma odası süpürülecek bulaşık mak çalışacak
kolay gelsin canım, elimiz mahkum mecburen yapacağız
Cuma günü benim misafirim vardı. Yatılı kaldı. Yemek + sohbet + çocuklarla oyun falan öyle geçti. Cumartesi misafirim gidince evi toparladım. Yemek yedik. Arkadaşa çay + okeye gittik. Tabiiii bütün işler pazara kaldı. Evi süpür sil, toz al. 4 makine çamaşır yıka kurut ütüle. Kiler balkonumu biraz toparladım. Camları içten sildim. Açık iki balkonumu hava çok soğuk olduğu için sadece sildim. Banyo dolap ve camları temizledim. Poğaça-elmalı pasta yapıp dolaba koyacaktım. Yetişmedi......
Cuma günü benim misafirim vardı. Yatılı kaldı. Yemek + sohbet + çocuklarla oyun falan öyle geçti. Cumartesi misafirim gidince evi toparladım. Yemek yedik. Arkadaşa çay + okeye gittik. Tabiiii bütün işler pazara kaldı. Evi süpür sil, toz al. 4 makine çamaşır yıka kurut ütüle. Kiler balkonumu biraz toparladım. Camları içten sildim. Açık iki balkonumu hava çok soğuk olduğu için sadece sildim. Banyo dolap ve camları temizledim. Poğaça-elmalı pasta yapıp dolaba koyacaktım. Yetişmedi......
ben pazar günü griptim otuma odasını topladım yemegim vardı. kuruyan çamaşırları toplayamadım. bu grip nasıl geçer ki
geçmiş olsun canım, nane limon kaynat iç ve bol bol dinlen, ancak öyle geçiyor,
ıhlamurda iyi gelir, çok rahatsızsan izin iste , 1 gün dinlenmek bile rahatlatır seniıhlamur içicem birazdan akşamda nane limon içerim çalışıyorum keşke evde dinlensem
günaydın hanımlar
bende ctesi ev işi yaptım, halıları çırptık (shaggy halim var, maalesef çırpmayınca, ne kadar süpürsem de içinde kalan artıklar gitmiyor) dip köşe silip süpürdüm, tozları aldınm, camları içten sildim.. cuma günü kv balkonu yıkamış bende mutfağı gözden geçirmiştim, pazar günü yemek, bulaşık, ev toplama ve çamaşır yıkayıp serme haricinde iş yapmadım, ütü bu güne kaldı ama
bir şey değişmiyor ki, bu gün yine aynısı olacak, çocuklar sağolsuniyimiş canım ütüden baska bir iş kalmamış :)
bir şey değişmiyor ki, bu gün yine aynısı olacak, çocuklar sağolsun
Canım geçmiş olsun. Adaçayı iç. Bir de eğer dayanabilirsen hemen iyileşmen için muscoril +diklaron iğne vurdur. Bir sabah bir akşam vurdursan bir günde iyileşirsin.olsun canım çocuklu ev dağınık daha güzel :)
hamile ama, zarar vermesin ilaçlarCanım geçmiş olsun. Adaçayı iç. Bir de eğer dayanabilirsen hemen iyileşmen için muscoril +diklaron iğne vurdur. Bir sabah bir akşam vurdursan bir günde iyileşirsin.