- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.424
ha ha bende öyle hissetmek istiyorum,Bazen cuma öğle arasında evi süpürüp siliyorum. Çamaşırları da akşam yıkayıp katlıyorum. Cumartesi pazar iş olmayınca kendimi kötü hissediyorum :) :) :) :) :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ha ha bende öyle hissetmek istiyorum,Bazen cuma öğle arasında evi süpürüp siliyorum. Çamaşırları da akşam yıkayıp katlıyorum. Cumartesi pazar iş olmayınca kendimi kötü hissediyorum :) :) :) :) :)
başlamıycam sanırım, her gün bir oda yerine, cuma dip köşe süpür sil, 1 gün wc banyo balkon bi gün mutfak şeklinde devam ettireceğim..
aynen öyle ,Bu daha mantıklı canım.
Her gün yapsan insan bıkar çalışan insanlarız kendimize de vakit ayırmalıyız.
Benim çocuklar büyüdü. O yönden rahatım işleri hep birlikte yapıyoruz. İnşallah seninkiler de büyüyünce rahatlarsın. Onlar da yardım eder. Şimdilik K.V. yardım etsin sen de biraz çocukların tadını çıkar...aynen öyle ,
inşallah canım, ay hayırlısıyla büyüseler ne güzel olur,Benim çocuklar büyüdü. O yönden rahatım işleri hep birlikte yapıyoruz. İnşallah seninkiler de büyüyünce rahatlarsın. Onlar da yardım eder. Şimdilik K.V. yardım etsin sen de biraz çocukların tadını çıkar...
ellerine sağlık canımDün oturma odam toplandı.
rutin işler yapıldı bulaşık vs.
çamaşırlar yıkandı.
bugün
bulaşık makinesini çalıştırıcam
yemeğim hazır.
ellerine sağlık canım
Profildeki 1990 senin doğum tarihin mi çocukların mı?Sağol canım yavaş yavaş ev düzene giriyor zamana bıraktım.
bide tül almıştım onları asarım bugün.
Sen nasılsın
bende iyiyim, dün misafir gittikten sonra kvalidem sağolsun çarşafları makinaya koyup, asmış, evi süpürüp silmiş, akşama bir iş kalmamıştı, bende çocuklarla vakit geçirdim bu sayedeSağol canım yavaş yavaş ev düzene giriyor zamana bıraktım.
bide tül almıştım onları asarım bugün.
Sen nasılsın
Ben çocukları bile göremedim.günaydın arkadaşlar, dün eve gittim önceki günden kalan yemekler vardı, ısıtıp yedik, mutfağı toparladım ve hiç bir iş yapmadım, çocuklarla vakit geçirdik, önce kızımı uyuttum, sonra 11 e doğru hepberaber uyuduk
afiyet olsun, ben de kızımın kahve yapmasını görürüm inşallah ve afiyetle içerim :)Ben dün hiçbirşey yapamadım. Görümceme kıyafet alışverişi yapmaya gittik. Eve gelince kızım nescafe yaptı içtik yattık.
büyük olunca, sana ihtiyaçları olmuyor tabi değil mi :)Ben çocukları bile göremedim.
Benim K.V. MS hastası yatalak. Onlara gittikçe biraz da oraya el atıyorum.bende iyiyim, dün misafir gittikten sonra kvalidem sağolsun çarşafları makinaya koyup, asmış, evi süpürüp silmiş, akşama bir iş kalmamıştı, bende çocuklarla vakit geçirdim bu sayede
İçersin içersin. Benim kızım aşçılık okuyor.3-4 senedir yemeğini bile yiyoruz.afiyet olsun, ben de kızımın kahve yapmasını görürüm inşallah ve afiyetle içerim :)
Profildeki 1990 senin doğum tarihin mi çocukların mı?
çok geçmiş olsun, yaşlı ve hastalara sonsuz saygım vardır, çok iyi yapıyorsun, hayır duasını alırsın, mükafatını görürsün inşallahBenim K.V. MS hastası yatalak. Onlara gittikçe biraz da oraya el atıyorum.
Maalesef çalışıyorum. Devlet memuruyum. Ama evi çocukları daha çok seviyorum. Benim bilinçaltım evhanımı olarak gelişmiş aslında :):)büyük olunca, sana ihtiyaçları olmuyor tabi değil mi :)
çalışıyorsun değil mi canım