Çalışan Bir Annenin İtirafları

üf saçma sapan kurgu yardımcı al evine, kocan da iki işin ucundan tutsun? Ev hanımlığı güzellemesi yapılması için o evin havuzlu villa, içinde yaşayanların çoğunluğunun evin çalışanı, çocuk için de yabancı dadılarının olması lazım. O zaman Hi barbie diye ortalıkta gezebilir.
E zaten bu profil instagram üzerinden paylaşımla yine para kazanır.

Ya sacmalamayin rica ederim! Calisan anneler annelik yapmiyor mu?
Sizin calistiginiza da zerre inanmiyorum. Siz buraya calisan annelere vicdan yaptirip aslinda hakkiyla annelik yapamadiklarini imaya gelmissiniz. Ama benim cok az bile vicdanim sizlamadi.
Benim gibi cocugunu daha iyi sartlarda yasatabilmek icin, gerektiginde kimseye eyvallah etmeden cocuguyla yeni bir hayat kurabilmek icin calisan; isten arta kalan vaktinde elinden geldigince cocuguyla kaliteli vakit geciren butun anneleri opuyorum.

Bu olayı bu kadar dramatize etmenin ne anlamı var. Çalışırsınız veya çalışmazsınız. Bunu tercihleriniz veya ekonomik şartlarınız belirler. Ne ilk çalışan anne-eş sizsiniz ne de son olacaksınız. Ruh halinizin genel yapısı buysa kendi hayatınızı kendiniz zorlaştırıyorsunuz.

Eski konuymuş.

Sema Maraşlı zaten çalışıyor çatır çatır kocasıyla da boşanmış çatır çatır gerçi adam aldatmış

Ama millete çalışmayın diyor yersen

Kız senin şu hafıza evet aldatılmış boşanmış çalışan kadın olmuş

Ama kadınlara diyor ki çalışmayın insan ben ettim siz etmeyin bu erkolara güvenmeyin demiyor.

Dilencilik yaparken görmek istiyor kendi altın bileziği olmadan kapı önüne koyulan kadınları

Sema Maraşlı zaten çalışıyor çatır çatır kocasıyla da boşanmış çatır çatır gerçi adam aldatmış

Ama millete çalışmayın diyor yersen
Onun görüşlerine göre aldatılan kadın kendine dönüp bakacaktı, kusuru olmasa aldatılmazdı. Düzeleceğine boşanmasını çok ayıpladım hani eşine yakın arkadaşını önerebilecek kadar cesur ve ataerkildi kendisi, neden tükürdüğünü yalamış ki

Böylelerine beter olsun demek istiyorum

Hangi erkek yazdı şu yazıyı acaba?
Yazı resmen testesteron kokuyor kocama suslenemedim, yok kurslara gittim ama evimi ihmal etmedim.
Sen tüm kadınları üç kuruş ücretle bir patronun altında çalışıyor sanıyorsun galiba Haşmet abi?

O değildi ya eşine arkadaşını öneren.

Feyza Altun la bir programda karşı karşıya gelmişlerdi saçımı başımı yolup cinnet geçirmemek için kendimi zor tuttum o seviyede bir cehalet zaten ne üniversite mezunu ne de herhangi bir unvanı var yok ama kendi kendine ordan burdan seminer almış olmuş aile danışmanı psikolog işte daha aklına gelen her unvanı edinmis bir erkek sevici

Nereden biliyorsunuz ki o olduğunu?

Evet cocuk aile net sitesinde yazıları vardı kocam beni aldatıyor diye bi köşe yazısı yazmış diyor ki sen eşine eş olabildin mi ? O kadın da ne buldu. Sen sadece çocuklarınla yemekle ilgilendin peki eşinin ruhunu düşündün mü ? Yazıyordu

Kadın katillerine de acımak lazım diyor.

Pick me girl işte ne dicek erkeklere yaranayım da sorun yok diyor.

Aynen canım pick me girl’ler kapatılsın

10 sene önce belki bu ev hanımlığı güzellemeleri cazip geliyor olabilir birilerine ama şu anki şartlarda bence herkes işine dört elle sarılsın.

Aynen canım pick me girl’ler kapatılsın
Benim yazdıklarımı siz zaten yazmisiniz ben görünce hemen atlayıp yazdım diğer yorumlarınizi görmeden keşke kapatilma imkanı olsa kadınlara asıl Zarar veren böyle zihniyetler maalesef

Erkeklere yaranmaya çalışıyor ancak erkekler ilişkilerde böyle kadın sevmiyor. TV de görüp yaşa abla doğru konuşuyorsun demek dışında asla değer vermiyorlar bu tür kadınlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…