• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışan Bayanların Kulübü

,lk ,ki gün çok gezdik cnm sora ben hastalandım bugün dükkandayız gribim çok yarından itibaren gezmeye devam :60::60:

oh oh gezinde diklkat et kötüleşme sıkı giyin juliam

selam canlarım
ben artık çalışmayan bi bayanım:59:
o yüzden evde takılıyorum 4 gündür.Bahsetmiştim arkadaşım sandığım birinin ofisinde çalışıyorum diye ama o işyeri zarar ettiği için arkadaşım sandığım kişi benim türlü bahanelerle işten çıkmamı sağladı sağolsun hem de kendi yaptığı bir hatayı benim üzerime yıkarak çirkin bir şekilde işten ayrılmamı sağladı:43:evde resmen sinir krizleri geçirdim eşim sağolsun aradı ağızlarının payını verdi ve arkadaşlığımızı da bitirdi (eşimle eşi kanka gibilerdi çünkü)
bundan sonra tanıdıkla mı çalışmak aslaa!!!
eşim 2-3 ay dinlen tatilimizi de yapalım ondan sonra iş bakarsın dedi
bende öyle yapıcam zaten çok gerildim ve çok taviz verdim yeter!

bu yüzden giremedim canlarım yaa!!

insanlar böyle işte çıkarları söz konusu oldumu her an satabilirler Allahtan başına daha beter gelmeden çıkmışsın

selam canlarım
o yüzden evde takılıyorum 4 gündür.Bahsetmiştim arkadaşım sandığım birinin ofisinde çalışıyorum diye ama o işyeri zarar ettiği için arkadaşım sandığım kişi benim türlü bahanelerle işten çıkmamı sağladı sağolsun hem de kendi yaptığı bir hatayı benim üzerime yıkarak çirkin bir şekilde işten ayrılmamı sağladı:43:evde resmen sinir krizleri geçirdim eşim sağolsun aradı ağızlarının payını verdi ve arkadaşlığımızı da bitirdi (eşimle eşi kanka gibilerdi çünkü)

AHHH kıyaamam ben sana nittim yaaa en azından böle çirkin insanlardan kurtulmuşsun cnm vardır bi hayırr :29: sen her zaman gel ama buraya cnm :70:

selam canlarım

canım benim kıyamam sana yaaa
ama kurtulmuşsun öyle insanlardan canım
herşeyde bir hayır vardır
inşallah istediğin zamanda daha iyi iş bulursun canım
üzülme burayada hep gel canım:70:

mutlukız şuan büyük ihtimalle kuradadır Allahım hayırlısıyla ev nasip ona inşallah gönlüne göre olur her istediği olur

merak ettim acaba ne oldu :69::69::69::69:

GÜnaydın kızlar askerim geldiğinden beri pek gelemiorum :17:

günaydın şekerler hepimize güzel bir gün diliyorum

dün izinliydim kura çekilişine gittik eşimle

ama malasef çıkmadı şekerler

nasip değilmiş hakkımızda hayırlısı buymuş demekki

günaydın şekerler hepimize güzel bir gün diliyorum

dün izinliydim kura çekilişine gittik eşimle

ama malasef çıkmadı şekerler

nasip değilmiş hakkımızda hayırlısı buymuş demekki

AAAAAA kıyamam cnm yaaa hakkınızda hayırlısı bu iimiş üzülme cnm :70:

Back